ایا کبد غده است ؟!
-
کبد مگه غده است ؟!
میدونم داخل کبد سلول غده و ترشحی داریم ولی این داره میگه خود کبد به صورت مستقل غده است مثل تیرویید و تیموس و پانکراس و.... درسته؟! اگه اره چرا؟!!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاء -
M my study marked this topic as a question on
-
کبد مگه غده است ؟!
میدونم داخل کبد سلول غده و ترشحی داریم ولی این داره میگه خود کبد به صورت مستقل غده است مثل تیرویید و تیموس و پانکراس و.... درسته؟! اگه اره چرا؟!!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاءmy study
غده چیه؟چیزی ک ی چیزی مثل هورمون ترشح میکنه
کبد آیا این کارو میکنه؟بله
پس غده استپاسخگویی ب روش پرسش و پاسخ
-
کبد مگه غده است ؟!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاء -
کبد مگه غده است ؟!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاء -
my study بله کبد بزرگ ترین غده بدن هست .یادم نیست که توی زیست کدوم پایه این مطلب گفته شد ولی میدونم کتاب هم اینو گفته
Asal M 2 در ایا کبد غده است ؟!
گفته است:
my study بله کبد بزرگ ترین غده بدن هست .یادم نیست که توی زیست کدوم پایه این مطلب گفته شد ولی میدونم کتاب هم اینو گفته
اقا تروخدا نمیدونین کجا گفته ؟ چرا این چیزا تو کتاب من نیست فک کنم کتاب ی سال دیگه رو با جلد چاپ کتابای کنکور امسال بهم دادن
-
Asal M 2 در ایا کبد غده است ؟!
گفته است:
اقا تروخدا نمیدونین کجا گفته ؟ چرا این چیزا تو کتاب من نیست فک کنم کتاب ی سال دیگه رو با جلد چاپ کتابای کنکور امسال بهم دادن
my study
شما متن کتاب رو خوب نمیخونید
دهمید؟ -
کبد مگه غده است ؟!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاءسلام /
در فصل ۴ یازدهم غدد به ۲ دسته درون ریز و برون ریز تقسیم میشن ( بر اساس این که ترشحاتشون به محیط داخلی وارد میشه یا نه )
خب کبد صفرا رو تولید میکنه و صفرا به دوازدهه ( دوازدهه جزو محیط داخلی نیست ) وارد میشه /
پس کبد نوعی غده برون ریز میشهاماااااا / در همون فصل یاخته ( نه غده) های درون ریز به ۲ دسته غده ای و پراکنده در اندام تقسیم بندی می شن
و در کبد یاخته های درون ریزی وجود دارن ک اریتروپویتین ترشح میکنن / اما بصورت پراکنده نه غده ای
پس / کبد نوعی غده برون ریز دارای یاخته های درون ریز پراکنده اس
-
@سمیه-صادقلو در ایا کبد غده است ؟!
گفته است:
my study
دهمید؟بخدا الان تو تاپیک گوارش ازتون سوال کردم متن چاپی که دستمه با متن پی دی اف ک فرستادم ک از سایت دفتر تالیف دان کردم فرق داره متن چاپیم تطابق داره با پی دی اف منبع دهم کنکور 402
نه فارغ التحصیلم -
گفته است:
my study
دهمید؟بخدا الان تو تاپیک گوارش ازتون سوال کردم متن چاپی که دستمه با متن پی دی اف ک فرستادم ک از سایت دفتر تالیف دان کردم فرق داره متن چاپیم تطابق داره با پی دی اف منبع دهم کنکور 402
نه فارغ التحصیلمmy study کتاب دهم ۴۰۲ با ۴۰۱ اندکی تغییر داره
مثلا لیپاز معده از ۴۰۲ حذف شده / یا مثلا واسه حشرات دیگ لفظ « گردش خون » بکار برده نشده و....
-
my study کتاب دهم ۴۰۲ با ۴۰۱ اندکی تغییر داره
مثلا لیپاز معده از ۴۰۲ حذف شده / یا مثلا واسه حشرات دیگ لفظ « گردش خون » بکار برده نشده و....
hamed bagheri 0 در ایا کبد غده است ؟!
گفته است:
ممنون سایتی یا کانالی میشناسین اون قسمت و غیره رو به صورت جزئی تفکیک کنه ؟
سایتا معمولا برا کنکور هر سال اپدیت هارو مینویسن -
hamed bagheri 0 ببخشید این تغییر برا مقطع یازدهمم هست؟
-
گفته است:
my study
نه فارغ التحصیلمmy study
خوب ببینید هیچ جای کتاب نیستش که کبد یه غده هستش در واقع این جمله رو نمیتونی از هیچ جایی کتاب پیدا کنی
ولی ما تو فصل ۴ دهم میخونیم که کبد و کلیه هورمون اریتروپویتین ترشح میکنن
و از طرفی تو فصل ۴ یازدهم میخونیم که غده چیه
و خوب اونوقت می فهمیم که کبد ی نوع غده استاین ربطی به این داره که شما کتاب تون عوض شده تغییرات خیلی جزئیه
سعی کنید وقتی میخوای متن کتاب رو بخونید اول یه دور pdf اونرو بخونید بعد با کتاب خودتون تطبیق بدید
موفق باشید -
گفته است:
ممنون سایتی یا کانالی میشناسین اون قسمت و غیره رو به صورت جزئی تفکیک کنه ؟
سایتا معمولا برا کنکور هر سال اپدیت هارو مینویسنmy study خب تغییرات ۱۴۰۰ به ۴۰۱ رو همه دارن / نه ۴۰۱ به ۴۰۲
ولی من فک میکنم اگه یه شیمی و زیست ۱۰ / ۴۰۱ سفارش بدید / اوکی باشه
و فک نمیکنم از کتابای دهم و یازدهمتون که میگید مال ۴۰۲ عه / دیگ تغییری با ۴۰۱ باشه
-
my study خب تغییرات ۱۴۰۰ به ۴۰۱ رو همه دارن / نه ۴۰۱ به ۴۰۲
و فک نمیکنم از کتابای دهم و یازدهمتون که میگید مال ۴۰۲ عه / دیگ تغییری با ۴۰۱ باشه
گفته است:
خوب یعنی سفارش دادم مثلا !!! خود کتابفروشی ی جلد دیگه گذاشته براش کد روی جلد درسته نوبت چاپ درستع ولی محتوا همخوانی نداره!
متاسفانه دبگ هم توانایی اینو ندارم دوباره کتاب جدید بخرم (که البته معلوم نیس باز شاید تطایق نداشنه باشه!!!) -
گفته است:
خوب یعنی سفارش دادم مثلا !!! خود کتابفروشی ی جلد دیگه گذاشته براش کد روی جلد درسته نوبت چاپ درستع ولی محتوا همخوانی نداره!
متاسفانه دبگ هم توانایی اینو ندارم دوباره کتاب جدید بخرم (که البته معلوم نیس باز شاید تطایق نداشنه باشه!!!)هر جور ک میدونید / ولی نظر من اینه ک یه زیست و شیمی دهم ۴۰۱ از یه منبع معتبر بخرید که دیگ ترس تغییرات نداشته باشید
-
هر جور ک میدونید / ولی نظر من اینه ک یه زیست و شیمی دهم ۴۰۱ از یه منبع معتبر بخرید که دیگ ترس تغییرات نداشته باشید
hamed bagheri 0 منبع معتبر کجاست؟!! از کجامعلوم دوباره اینجوری نباشع ! وقتی حضوری از مرکز کتابفروشی وسط شهر میرم میخرم هزار جور چک میکنم جاهاییش ک.میدونم تطابق داشته باشه باز اینجوری سرم کلاه میره ! منبع معتبر دقیقا کجاست ؟! اگ سراغ دارین به منم بگین ممنون میشم! :))
-
کبد مگه غده است ؟!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاء -
کبد مگه غده است ؟!
.
.
همیار
المپیادیا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
فارغ-التحصیلان-آلاءاین پست پاک شده! -
همچنان قانع نمیشم کبد غده است
اخه اگ بخوایم اینجوری بگیم معده هم غده است روده هم غده است مغز هم غده است استخوان هم غده است چون همه اینا ب نوعی ترشح هورمون دارن ولی اندام هایی مثل همین معده و روده خودشون ب صورت کلی غده نیستن بلکه یاخته های ترشح هورمون دارن اگ کبد غده است چرا تو عکس ص 55 ک عکس غدد درون ریزو گذاشته کبد ک از قضا ب قول شما بزرگ ترین غده هم هست نیست ؟! من هنوز قانع نشدم ب نظرم کبد مثل کلیه و معده و روده و.... است ک یاخته های ترشح هورمون داره که شاید ی جاهایی اون سلول ها تو کبد غده تشکیل داده باشن ولی تمام کبد از اول تا اخرش ک سلول ترشح کننده هورمون نیست ک بهش بگیم غده... هست؟! -
my study
غده چیه؟چیزی ک ی چیزی مثل هورمون ترشح میکنه
کبد آیا این کارو میکنه؟بله
پس غده استپاسخگویی ب روش پرسش و پاسخ