بچه های تجربی تروخدا کمککککک
-
my study
شما میتونید از فایل های پی دی اف استفاده کنید با کتابتون تطبیق بدین
یا از فیلمایی ک بعضی کانالای تلگرامی میزارن برا تغییرات کنکور استفاده کنید -
my study
خب پس دیگ راه حلی ب ذهنم نمیرسه -
@سمیه-صادقلو اگ.سایت یا کانال دارین ک.تغییرات 402 نسبت ب 401 رو گذاشته ممنون میشم ادرسشو بدین هرجا سرچ میکنم از تغییرات کنکور 402 میارن ک عمومی حذف شده و... جایی از تغییرات کتاب درسی نیست
my study
آخه میدونی سایتا و کانالا ۱۴۰۰به ۱۴۰۱رو میزارن
ن ۱ب۲ -
@سمیه-صادقلو اره دیگ.مشکل منم همینه الان
معمولا بچه هایی ک.دانش اموزن میدونن تغییراتو اون موقع ک.من دانش اموز بودم میدونستیم کتابا سال بعد چیا حذف شده و اینا احتمالا بچه ها ک الان دانش اموزن هم میدونن بچه های دهم یازدهم.... یا اگ.ندونن میتونن از معلم هاشون بپرسن
-
بچه ها من پشت کنکوری ام امسال مهر رفتم کتابفروشی ک کتاب اپدیت بگیرم چاپش درسته ولی مطالبشو چک کردم با پی دی اف سال چاپش نمیخوره
یعنی کتاب زیست دهمی ک دارم(و شایدم کتاب یازذهمم) مال کنکور 402 عه ی متن دیگه رو یه جلد دیگه چسبونده روش کتابفروشه .......
تروخدا بیاین بگین بچه های دهم یازدهم میدونید چیا عوض شده میشه لطفااااااا از دبیراتون بپرسین ک کدوم بخشا عوض شده تغییراتشو اعمال کنم الان واقعا استرس دارم میترسم ی نکته رو از دست بدم (همین الان دو تا سوال تو انجمن پرسیدم فهمیدم تو منبع 401 هست ولی تو کتاب من نیست)
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست (گفتم شاید استاد موقاری اشاره کرده باشن)
دهم
یازدهم
یازده تجربیتروخدا اگ کسیو میشماسین ک اطلاع داره تگش کنید ممنون
-
بچه ها من پشت کنکوری ام امسال مهر رفتم کتابفروشی ک کتاب اپدیت بگیرم چاپش درسته ولی مطالبشو چک کردم با پی دی اف سال چاپش نمیخوره
یعنی کتاب زیست دهمی ک دارم(و شایدم کتاب یازذهمم) مال کنکور 402 عه ی متن دیگه رو یه جلد دیگه چسبونده روش کتابفروشه .......
تروخدا بیاین بگین بچه های دهم یازدهم میدونید چیا عوض شده میشه لطفااااااا از دبیراتون بپرسین ک کدوم بخشا عوض شده تغییراتشو اعمال کنم الان واقعا استرس دارم میترسم ی نکته رو از دست بدم (همین الان دو تا سوال تو انجمن پرسیدم فهمیدم تو منبع 401 هست ولی تو کتاب من نیست)
تجربیا
دهم
یازدهم
my study در بچه های تجربی تروخدا کمککککک گفته است:
تجربیا
دهم
یازدهم
سلام عزیزم .
کنکور ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ تغییر اصلا نداشته و در ضمن این عالی تر هست که این کتاب ها را خریدید چون بروزرسانی شده و در ضمن هر وقت خواستید کتاب بخرید به نظرم از عشق کتاب و بیستک کتاب بخرید ،بهتر هست و واقعا تخفیف زیادی دارند
-
تجربیا
دهم
یازدهم
سلام عزیزم .
کنکور ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ تغییر اصلا نداشته و در ضمن این عالی تر هست که این کتاب ها را خریدید چون بروزرسانی شده و در ضمن هر وقت خواستید کتاب بخرید به نظرم از عشق کتاب و بیستک کتاب بخرید ،بهتر هست و واقعا تخفیف زیادی دارند
HADAF Big همبن چن دقیقه پیش ب خاطر این اتفاق نکاتیو نواشتم همین باعث شد تستو اشتباه بزنم الان تو خونه طوری نیس برا کنکور نگرانم
اپدیت زیادیشم خوب نیست ! وقتی منبعم مال کنکور سال بعده و تغییذاتشم حذف بوده نه اینکه نکته اضافه بشه ! والا من خوبی ایی توش نمبینم -
my study برای یازدهم نمی دونم
ولی برای دهم خیلی از مطالب حذف شده یعنی تغییرات این جوری نیس که مطلبی و از دست بدی نخونی
خیلیش حذف شده فقط اون بخش و نخونRomina 2006 خوب من کنکور 401 ام ن 402 پس حذف ب ضررمه ن اینکه مثلا فوقش مطلب اضافی بخونم اینکه طوری نیست ! من ی سری مطالب رو ندارم !
شما میدونید دقیقا چیا حذف شده میشه لطفا اگ میدونید بگین -
Romina 2006 خوب من کنکور 401 ام ن 402 پس حذف ب ضررمه ن اینکه مثلا فوقش مطلب اضافی بخونم اینکه طوری نیست ! من ی سری مطالب رو ندارم !
شما میدونید دقیقا چیا حذف شده میشه لطفا اگ میدونید بگینmy study اها در این صورت خودتون تطبیق بدین با کتابای جدید
نه دقیقا نمی دونم
فقط ی فیلم اقای موقاری رو دیدم فصل ۳ زیست تنظیم تنفسی کلا حذف شده بود بحث ش الان در حد ۴ خط هستش
اصل ارشمیدوس فیزیک م نبود
اگه باز چیزی دیدم نبود بهتون می گم♡ -
my study اها در این صورت خودتون تطبیق بدین با کتابای جدید
نه دقیقا نمی دونم
فقط ی فیلم اقای موقاری رو دیدم فصل ۳ زیست تنظیم تنفسی کلا حذف شده بود بحث ش الان در حد ۴ خط هستش
اصل ارشمیدوس فیزیک م نبود
اگه باز چیزی دیدم نبود بهتون می گم♡Romina 2006 خیلی ممنون لطف میکنید
-
Romina 2006 خیلی ممنون لطف میکنید
پول دادی برو کتابفروشی دعوا بنداز
تغیرات هم اونقدر ریزه که از ساختار میوفته کتابت اگه بخوای خودت تغییر بدی
از اون بدتر یه خصلت بدی که ادم داره اون مطلب منقضی رو ذهن حک میشه و این بده -
HADAF Big همبن چن دقیقه پیش ب خاطر این اتفاق نکاتیو نواشتم همین باعث شد تستو اشتباه بزنم الان تو خونه طوری نیس برا کنکور نگرانم
اپدیت زیادیشم خوب نیست ! وقتی منبعم مال کنکور سال بعده و تغییذاتشم حذف بوده نه اینکه نکته اضافه بشه ! والا من خوبی ایی توش نمبینمmy study در بچه های تجربی تروخدا کمککککک گفته است:
اپدیت زیادیشم خوب نیست ! وقتی منبعم مال کنکور سال بعده و تغییذاتشم حذف بوده نه اینکه نکته اضافه بشه ! والا من خوبی ایی توش نمبینمسلام . خیر اشتباه میکنید .
من خودم الان متن کتاب مناسب ۱۴۰۲ رو با ۱۴۰۱ دقیقا نگاه کردم اصلا تغییر نداشته حتی عکس ها اصلا هیچ تغییری نداشته
دوست گلم ناراحت نشو شما کمی حساس شدید
-
از اون بدتر یه خصلت بدی که ادم داره اون مطلب منقضی رو ذهن حک میشه و این بدهmohamad rəza در بچه های تجربی تروخدا کمککککک گفته است:
از اون بدتر یه خصلت بدی که ادم داره اون مطلب منقضی رو ذهن حک میشه و این بدهاخه کنابو مهرو شهریور بود خربدم حتما الان برم میزنه زیرش
-
اپدیت زیادیشم خوب نیست ! وقتی منبعم مال کنکور سال بعده و تغییذاتشم حذف بوده نه اینکه نکته اضافه بشه ! والا من خوبی ایی توش نمبینمسلام . خیر اشتباه میکنید .
من خودم الان متن کتاب مناسب ۱۴۰۲ رو با ۱۴۰۱ دقیقا نگاه کردم اصلا تغییر نداشته حتی عکس ها اصلا هیچ تغییری نداشته
دوست گلم ناراحت نشو شما کمی حساس شدید
-
HADAF Big چذا عزیزم تغییر داشته منم تو کتابروشی همینجوری چک کردم ک.نفهمیدم تقلبیه دیگ !
داش متن کتاب رو خودت دانلود کن ببین
-