ملخ ، خواهشا جواب بدین
-
دوتا مطلب رو تستای کتاب آبی دقیقا خلاف هم گفتن
شما درستشو بگیندر معده باکتری تجزیه کننده سلولز وجود داره ؟
در چینه دان گوارش مکانیکی
(متن کتاب گفته نرم میشه ، نرم شدن گوارش مکانیکیه ؟ ) -
(متن کتاب گفته نرم میشه ، نرم شدن گوارش مکانیکیه ؟ )Josey بله هر دوتا جمله ای که گفتین درسته .
میتونیم نرم شدن رو گوارش مکانیکی در نظر بگیریم که هم در چینه دان و هم سنگدان این اتفاق میفته ولی درست ترش اینه که بگیم توی چینه دان ذخیره و نرم و در سنگدان گوارش مکانیکی داریم،این درستترینه ولی اگه توی گزینه ها گزینه ی مناسبی غیر از گوارش مکانیکی نبود دیگه مجبوریم انتخابش کنیم -
Josey بله هر دوتا جمله ای که گفتین درسته .
میتونیم نرم شدن رو گوارش مکانیکی در نظر بگیریم که هم در چینه دان و هم سنگدان این اتفاق میفته ولی درست ترش اینه که بگیم توی چینه دان ذخیره و نرم و در سنگدان گوارش مکانیکی داریم،این درستترینه ولی اگه توی گزینه ها گزینه ی مناسبی غیر از گوارش مکانیکی نبود دیگه مجبوریم انتخابش کنیم -
Asal M 2 بعد یه نکته دیگه هم هست که میگه
در چینه دان گنجشک گوارش مکانیکی نیست !
مگه میشه ؟
مگه موقع انتقال به معده خود به خود گوارش مکانیکی انجام نمیشه -
(متن کتاب گفته نرم میشه ، نرم شدن گوارش مکانیکیه ؟ )Josey در ملخ ، خواهشا جواب بدین گفته است:
(متن کتاب گفته نرم میشه ، نرم شدن گوارش مکانیکیه ؟ )سلام
با توجه به این جمله کتاب اغلب جانوران فاقد ش هستند ولی خب دقیق نگفته به نظر من ملخ چون گیاه خواره میتونه آنزیم تجزیه کننده سلولز داشته باشه ولی خب این یهنظر شخصیه -
Josey بله هر دوتا جمله ای که گفتین درسته .
میتونیم نرم شدن رو گوارش مکانیکی در نظر بگیریم که هم در چینه دان و هم سنگدان این اتفاق میفته ولی درست ترش اینه که بگیم توی چینه دان ذخیره و نرم و در سنگدان گوارش مکانیکی داریم،این درستترینه ولی اگه توی گزینه ها گزینه ی مناسبی غیر از گوارش مکانیکی نبود دیگه مجبوریم انتخابش کنیمAsal M 2 ینی چی میتونیم در نظر بگیریم مگه الکیه؟!کتاب گفته نرم شدن و ذخیره اگه گوارش مکانیکی بود اشاره ای بهش می شد عزیز من...اصلا درست نیست و فقط چینه دان ملخ نقش نرم کردن و ذخیره موقتیه...بعدشم گوارش مکانیکی قبل دهان شرو شده و گوارش شیمیایی هم در دهان توسط آنزیم آمیلاز،گوارش مکانیکی بعدی تو قسمت کیسه های معده است که همراه با گوارش شیمیایی صورت میگیره.موفق و پیروز باشید
-
Asal M 2 ینی چی میتونیم در نظر بگیریم مگه الکیه؟!کتاب گفته نرم شدن و ذخیره اگه گوارش مکانیکی بود اشاره ای بهش می شد عزیز من...اصلا درست نیست و فقط چینه دان ملخ نقش نرم کردن و ذخیره موقتیه...بعدشم گوارش مکانیکی قبل دهان شرو شده و گوارش شیمیایی هم در دهان توسط آنزیم آمیلاز،گوارش مکانیکی بعدی تو قسمت کیسه های معده است که همراه با گوارش شیمیایی صورت میگیره.موفق و پیروز باشید
Milad Asgari در ملخ ، خواهشا جواب بدین گفته است:
Asal M 2 ینی چی میتونیم در نظر بگیریم مگه الکیه؟!کتاب گفته نرم شدن و ذخیره اگه گوارش مکانیکی بود اشاره ای بهش می شد عزیز من...اصلا درست نیست و فقط چینه دان ملخ نقش نرم کردن و ذخیره موقتیه...بعدشم گوارش مکانیکی قبل دهان شرو شده و گوارش شیمیایی هم در دهان توسط آنزیم آمیلاز،گوارش مکانیکی بعدی تو قسمت کیسه های معده است که همراه با گوارش شیمیایی صورت میگیره.موفق و پیروز باشید
اینم بگم که سنگدانم نداره ملخ
-
Josey در ملخ ، خواهشا جواب بدین گفته است:
(متن کتاب گفته نرم میشه ، نرم شدن گوارش مکانیکیه ؟ )سلام
با توجه به این جمله کتاب اغلب جانوران فاقد ش هستند ولی خب دقیق نگفته به نظر من ملخ چون گیاه خواره میتونه آنزیم تجزیه کننده سلولز داشته باشه ولی خب این یهنظر شخصیهMOBARAKE NOROOZIAN سلام اره آنزیم تجزیه کننده سلولز رو داره چون گیاهخواره و میتونه بسازتش!ولی نمیدونم که باکتری میسازتش یا نه!؟