مفهوم بیت
-
سلام دوستان
مصراع دوم چی میگه؟عاشق شو، ارنه روزی کار جهان سرآید
ناخوانده نقش مقصود، از کارگاه هستی -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
ناخوانده نقش مقصود، از کارگاه هستیSara_R
اگه تست قرابت میزنید
لازم نیست معنی تک تک بیت ها رو بدونی فقط اگه به موضوع ربطی نداره سریع ردش کن -
Sara_R
اگه تست قرابت میزنید
لازم نیست معنی تک تک بیت ها رو بدونی فقط اگه به موضوع ربطی نداره سریع ردش کنDr Aryan 0 بله درسته
اما همین معنیایی که پرسیدم تا حالا خیلی کمکم کرده و توی بقیه ی بیت ها هم تاثیر گذاشته تابهتر متوجه مفهومشون بشم
در واقع درک ادبیم و بالا تر برده -
سلام دوستان
ناخوانده نقش مقصود، از کارگاه هستیSara_R
اگر سعادت خواسته توست عاشق شو و به کسانی که بر سر راهت قرار گرفتند عشق ورزی و محبت کن چون عمر ناپایدار است و خیلی زود روزی می آید که باید این دنیا را ترک کنی. اگرعشق ورزی پیشه نکنی درحالی باید دنیا را ترک کنی که چیزی به دست نیاوردهای و فلسفه زندگی (مقصود هستی) را درک نکردهای و فرصت هدف اصلی زندگی (در نظر شاعر، عشق ورزیدن) رو از دست دادی.
ای دل مباش یکدم خالی زعشق ومستی
وانگه برو که رَستی ازنیستی وهستی -
Sara_R
اگر سعادت خواسته توست عاشق شو و به کسانی که بر سر راهت قرار گرفتند عشق ورزی و محبت کن چون عمر ناپایدار است و خیلی زود روزی می آید که باید این دنیا را ترک کنی. اگرعشق ورزی پیشه نکنی درحالی باید دنیا را ترک کنی که چیزی به دست نیاوردهای و فلسفه زندگی (مقصود هستی) را درک نکردهای و فرصت هدف اصلی زندگی (در نظر شاعر، عشق ورزیدن) رو از دست دادی.
وانگه برو که رَستی ازنیستی وهستی -
-
Nila YS
🤷🤔 (آلا ایموجی اولی رو دختر گذاشته، البته تو کیبورد من پسره! پس این ناهماهنگی ایموجی ها و من رو بذارید به حساب سایت! نیت_حسن فاعلی_ مهمه که رسوندم!)
شما بفرما.
حدسم اینه که کلاً فعل هست! که یدونه «ای» آخرش حذف شده: ناخواندهای@amin-forouzan بله ایموجی ها فرق دارن تو سایت متاسفانه،
نه من خودمم درمورد نقشش مطمئن نیستم و به نظرم شاید قید باشه و به خاطر همین که نقشش رو نمیدونستم نمیتونستم اونطور که باید معنی کنم چون شما معنی کرده بودید خواستم از شما هم بپرسم😊 -
Sara_R
وانگه برو که رَستی ازنیستی وهستی@amin-forouzan ممنونم لطف کردید🌸
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on