تست قرابت
-
فکر میکنم منظورش این باشه ک اگ چیزی رو میخوای باید طلبش کنی تا بهش برسی
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست و برام تحلیلش کنید
اصلا نمیفهممش😶

سلام بنظرم 1 جوابه
در روی سوال حافظ میفرماید
با اینکه در معرفت و عرفان گنج در استین داریم اما کیسه مان خالیست ( کیسه حکم همون کیف پول الانو داشت) و مصرع دوم زیاد دیگه مهم نیست
در کل برتری جایگاه عرفان و معرفت به پول و جاه نظر حافظ بوده و همچنین حافظ به قولی در مصرع دوم داشته به موقعیت خودش فخر میکرده
گزینه 2 رو ببنید: کلاه نمدی ( کلاه عوام) در جنگ تونسته افسر شه رو شکست بده ، مقداری کنایه داره که یعنی مقام عوام از شاهان بالاترِ
گزینه3: گدا که خواب امنی داره ( دیگه گدا ترس دزدی ازش رو نداره ) در شاهان و پادشاهان نیست ، و... که همون باز ارجحیت عوام به شهانه
گزینه 4 : فقر رو به قیمت کل عالم نمیفروشه! یک جام شراب رو به صدتا پادشاهی جم (که کل دنیا بوده ) نمیفروشه!اما گزینه 1 داره تشویق میکنه به افزایش مقام اجتماعی یا نفی گدایی که به نسبت دور هست.
بازم بهتره بگین کدوم گزینه جواب بوده
گزینه 1 : به
-
@amin-forouzan نه🌸
-
سلام بنظرم 1 جوابه
با اینکه در معرفت و عرفان گنج در استین داریم اما کیسه مان خالیست ( کیسه حکم همون کیف پول الانو داشت) و مصرع دوم زیاد دیگه مهم نیست
در کل برتری جایگاه عرفان و معرفت به پول و جاه نظر حافظ بوده و همچنین حافظ به قولی در مصرع دوم داشته به موقعیت خودش فخر میکرده
گزینه 2 رو ببنید: کلاه نمدی ( کلاه عوام) در جنگ تونسته افسر شه رو شکست بده ، مقداری کنایه داره که یعنی مقام عوام از شاهان بالاترِ
گزینه3: گدا که خواب امنی داره ( دیگه گدا ترس دزدی ازش رو نداره ) در شاهان و پادشاهان نیست ، و... که همون باز ارجحیت عوام به شهانه
گزینه 4 : فقر رو به قیمت کل عالم نمیفروشه! یک جام شراب رو به صدتا پادشاهی جم (که کل دنیا بوده ) نمیفروشه!اما گزینه 1 داره تشویق میکنه به افزایش مقام اجتماعی یا نفی گدایی که به نسبت دور هست.
mohamad rəza همین یک هست
ممنونم لطف کردید🌸 -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
mohamad rəza همین یک هست
ممنونم لطف کردید🌸mohamad rəza همین یک هست
ممنونم لطف کردید🌸سلام یه پیشنهادی دارم برای شما البته جسارت نشه چون زیاد دیدم در قرابت مشکل دارید عرض میکنم
برای خودتون بسته 5 سوالی یا دوسه سوالی از یه منبعی انتخاب کنین که پاسخنامه گزینه به گزینه داشته باشه
بیاید سوالات رو بدون توجه به متن سوال مطالعه کنین
اینطوری که هر گزینه رو بخونین و سعی کنین مفهوم پیدا کنین براش
ازمون گزینه دو یا ماز و... خوب هستن در این کاربعد یه مدت درخواهید یافت که ابیات یک ابر واژه ای دارن که مفهوم مشترکی میسازه! و حتی بعضا خود ادم پیدا میکنه که این گزینه شعرش از گزینه بعدی جدید تر هست یا...
سبک اشعار رو میشه شناخت به مرور زمان و مثلا سبک حافظ بیشتر عرفان . سبک هندی صائب نسبت دادن موضوع ها به هم هست و....یکم که این کارو کردید میتونین در اوقات استراحت از سایت گنجور بیت تصادفی بزنین و یک بیت بیاره اون و شما سعی کنین معنیش رو بفهمید .
مهمم نیست که درست حدس میزنین یا نه ، صرف قضیه اخت گرفتن با شعر های مختلف و کهن هست -
mohamad rəza همین یک هست
ممنونم لطف کردید🌸سلام یه پیشنهادی دارم برای شما البته جسارت نشه چون زیاد دیدم در قرابت مشکل دارید عرض میکنم
برای خودتون بسته 5 سوالی یا دوسه سوالی از یه منبعی انتخاب کنین که پاسخنامه گزینه به گزینه داشته باشه
بیاید سوالات رو بدون توجه به متن سوال مطالعه کنین
اینطوری که هر گزینه رو بخونین و سعی کنین مفهوم پیدا کنین براش
ازمون گزینه دو یا ماز و... خوب هستن در این کاربعد یه مدت درخواهید یافت که ابیات یک ابر واژه ای دارن که مفهوم مشترکی میسازه! و حتی بعضا خود ادم پیدا میکنه که این گزینه شعرش از گزینه بعدی جدید تر هست یا...
سبک اشعار رو میشه شناخت به مرور زمان و مثلا سبک حافظ بیشتر عرفان . سبک هندی صائب نسبت دادن موضوع ها به هم هست و....یکم که این کارو کردید میتونین در اوقات استراحت از سایت گنجور بیت تصادفی بزنین و یک بیت بیاره اون و شما سعی کنین معنیش رو بفهمید .
مهمم نیست که درست حدس میزنین یا نه ، صرف قضیه اخت گرفتن با شعر های مختلف و کهن هستmohamad rəza
ممنونم لطف کردید🌸
اره توی تستای قرابتم برای بیت ها همین کارو میکنم و سعی میکنم بفهمن چی میگن
خیلیاشو تو نت میزنم میفهمم
دیگ خیلیاشم تو نت معنی نداره اینجا میپرسم
اره مثلا همین معنی بیت هایی ک شما و دوستان اینجا برام معنی کردید خیلی مفید بوده و تو معنی کردن بقیه بیت هاهم بهم کمک کرده و الانم خیلی بهتر از قبلممانشا... ک تا کنکور هی بهتر بشم☹
-
mohamad rəza
ممنونم لطف کردید🌸
اره توی تستای قرابتم برای بیت ها همین کارو میکنم و سعی میکنم بفهمن چی میگن
خیلیاشو تو نت میزنم میفهمم
دیگ خیلیاشم تو نت معنی نداره اینجا میپرسم
اره مثلا همین معنی بیت هایی ک شما و دوستان اینجا برام معنی کردید خیلی مفید بوده و تو معنی کردن بقیه بیت هاهم بهم کمک کرده و الانم خیلی بهتر از قبلممانشا... ک تا کنکور هی بهتر بشم☹
زماندار میزنی قرابت؟
ببین یه خوبی که هست تو زماندار عمومی ، یه مدت میبینی اشتباه داری ولی خود به خودی مغز ادم یه روش هایی پیدا میکنه یا اصن ارتباطایی که زود تر جواب بده بهش
من پارسال برای قرابت جلوی هر گزینه مفهوم مینوشتم و اخر تصمیم میگرفتم ، هیچگاه این ریسکو نکردم که زمانداری هم بزنم
تا اینکه شد دوران جامع و تست جامع ، اونموقع دیدم که اصن بیهوده بود کاری که میکردم ، یه مفهومی رو میساخت مغزم و قضاوت میکردم باهاش دیگه لازم نبود فوکوس دقیق بکنم
ببین لازم نیست که برای قرابت الزاماً مفهوم اصلی رو بگیری . همون زاویه دید که داری رو حفظ کنی و بیتی که با اون دیدگاهت نمیسازه رو پیدا کنی تمومهزماندار کار کنین ادبیاتو که خیلی کمک میکنه
-
زماندار میزنی قرابت؟
ببین یه خوبی که هست تو زماندار عمومی ، یه مدت میبینی اشتباه داری ولی خود به خودی مغز ادم یه روش هایی پیدا میکنه یا اصن ارتباطایی که زود تر جواب بده بهش
من پارسال برای قرابت جلوی هر گزینه مفهوم مینوشتم و اخر تصمیم میگرفتم ، هیچگاه این ریسکو نکردم که زمانداری هم بزنم
تا اینکه شد دوران جامع و تست جامع ، اونموقع دیدم که اصن بیهوده بود کاری که میکردم ، یه مفهومی رو میساخت مغزم و قضاوت میکردم باهاش دیگه لازم نبود فوکوس دقیق بکنم
ببین لازم نیست که برای قرابت الزاماً مفهوم اصلی رو بگیری . همون زاویه دید که داری رو حفظ کنی و بیتی که با اون دیدگاهت نمیسازه رو پیدا کنی تمومهزماندار کار کنین ادبیاتو که خیلی کمک میکنه
mohamad rəza
یه سریاشو اره یه سریاشو نه
مثلا نون شبا الگو رو با زمان میزنم
بقیشم اکثرا با زمانهاها یعنی معنیا اینارو بغلش ننویسم؟
چون من بیت هایی که اشکال دارمو بغلش تیک میزنم و اونایی که مفهومش تو پاسخنامه نیس یا برام جذابه با زبون خودم بغلش مینویسم
و تو دوران مرورم هی برمیگردم بیت هارو مفهومشو مرور میکنم
اینکار خوب نی؟
البت بگم که من زود چیزا یادم میره براهمین هی باید مرور کنم😁 -
نه خوبه ولی وسواس نداشته باش
-
نه خوبه ولی وسواس نداشته باش
mohamad rəza ممنون از راهنماییتون🌸
-
سلام بنظرم 1 جوابه
mohamad rəza ببخشید میش گزینه یک رو معنیشو یه ذره گسترده تر بگید
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
mohamad rəza ببخشید میش گزینه یک رو معنیشو یه ذره گسترده تر بگید
با جزئیات نمیتونم دقیق بگم چون معلوم نیست در این منظومه این بیت قبل چی بوده و بعدش چی میخواد بگه شاعر
ولی کلاً این معانی رو تداعی میکنه که ، رسیدن به روزی با دستان خود ادم همان کار سلطان هاست پس گدا سعی کن عین سلطان ها شوی
اینطوری به نظرم میاد با توجه به سرچی که زدم از کیه این شعر ( سیف فرغانی) بود و مضامین این شاعر قناعت و تشویق به عزت نفس و.... بوده
معنی این بیت بهتره اینطوری بگیم که : تشویق به قناعت و راضی شدن به ماحصل کار خویش / عدم وابستگی به دیگران /به همین خاطر از 3 گزینه دیگه هم کمی تضاد داره و دست کم دور هستش
مثلا بیت 3 یا 4 اصن فتوکپی روی سوالن