راه ابریشمی ها جواب بدن...
-
ببین من موسسات زیاد رفتم و خیلی هزینه کردم ولی اخرش هیچ . اما راه ابریشم یک چیز دیگه ای بود که باهاش رو به رو شدم مثلا گسسته من 5 میگرفتم امتحان بعد با گدار فقط طی دو روز کار شدم 15 این حدود ها . تاثیر داره زیاد هم داشت و واقعا راضیم . با اینکه تازه اضافه شدم و حجمش زیاد هست ولی خب راضیم
-
سلام به بچه های راه ابریشم
شما که راه ابریشم گرفتین یا راضی هستین؟
اگه الان کسی تهیه کنه براش خوبه یا وقتش گذشته؟
شما که تجربه دارین چقدر نتیجه گرفتین؟
مزایا و معایبش چیه؟
چقدر پیشرفت کردین؟
اگه برمیگشتین عقب باز راه ابریشم تهیه میکردین؟mahdi abdollahpour سلام عالیییییه
ای کاش زودتر میگرفتم یعنی از پارسال -
سلام، راضی هستم
چیزی که هر روز بهش فکر میکنم و منو آزار میده اینه که چرا اینقدر دیر گرفتم؟!!!! -
mahdi abdollahpour اگه برمیگشتم عقب زود تر میخریدمش🥲
@zahra-hamrang دقیقا منم
این حرف مشترک تمام کسایی هست که دیر گرفتن -
mahdi abdollahpour اگه برمیگشتم از تابستون شروع میکردم چون درسنامه ها و تست ها واقعا کامل هست و برای درک کامل نیازمند وقت و تمرین بسیار هست
mohammadhosein Bahadori آره الان به جایی رسیدیم میخوایم فقط زمان برگرده عقب تا میتونیم بخونیم!
-
سلام من
تا الان فقط درستامه هارو دیدم و از کتاب تست تست میزنم
چون وقت ندارم هی ویدیو تماشا کنم
وبرای درسنامه ها هم سرعت رو رو ۲x میزارم که...
عمومیا رو فقط زبان راصی بودم
وشیمی و ریاضی به خصوص اقای پویان نظر عالی کار کردن
ولی زیست از راه ابریشم زیاد ...
ومجبورم که از صفر تاصد اقای مقاری استفاده کنم
وفیزیک هم که اقای طلوعی خیلی کامل و مختصر درس میدن
این نظر من بود -
ممنون بچه ها
کس دیگه ای نیس نظر بده؟ -
mahdi abdollahpour اگه برمیگشتم از تابستون شروع میکردم چون درسنامه ها و تست ها واقعا کامل هست و برای درک کامل نیازمند وقت و تمرین بسیار هست
mohammadhosein Bahadori این یکی مورد بنظرم نظر همه راه ابریشمیا باشه
-
ممنون بچه ها
کس دیگه ای نیس نظر بده؟mahdi abdollahpour منم راضی بودم عالیه ولیییی بهتره زمان رو از دست ندی و تصمیمت رو زودتر بگیری مثل همه منم تأیید میکنم ک اگر برمیگشتم حتما و خیلی زود از راه ابریشم استفاده میکردم استاد طلوعی استاد ثابتی استاد پویان نظر همه درجه یک برا عمومیا هم همههه اساتید درجه یک و فوق العاده هستن
-
ببین من موسسات زیاد رفتم و خیلی هزینه کردم ولی اخرش هیچ . اما راه ابریشم یک چیز دیگه ای بود که باهاش رو به رو شدم مثلا گسسته من 5 میگرفتم امتحان بعد با گدار فقط طی دو روز کار شدم 15 این حدود ها . تاثیر داره زیاد هم داشت و واقعا راضیم . با اینکه تازه اضافه شدم و حجمش زیاد هست ولی خب راضیم
مجتبی ازاد یه سوال الان همه تمرکزتو گذاشتی روی راه ابریشم و از منبع دیگه ای استفاده نمیکنی؟ برای اینکه سریع پیش بری از چاپار استفاده میکنی یا فرسنگ هارو با دور تند میبینی؟
-
مجتبی ازاد یه سوال الان همه تمرکزتو گذاشتی روی راه ابریشم و از منبع دیگه ای استفاده نمیکنی؟ برای اینکه سریع پیش بری از چاپار استفاده میکنی یا فرسنگ هارو با دور تند میبینی؟
Fatemeh Barati 2 رهر دو