زبان راه ابریشم آری یا نه؟
-
سلام دوستان من دوازدهم تجربی هستم. درسای دیگه اماکیه ولی تا الان زبان خیلیی خوب کار نکردم. یعنی تست اصلا خوب کار نکردم. می خواستم نظرتون رو در مورد راه ابریشم بدونم و اینکه به نظرتون راه ابریشم زبان الان به درد من می خوره. و اگه الان شروع کنم می تونم درصد بالای ۵۰ بگیرم تو کنکور؟
الان درصدای زبان تو گزینه دو میانگین ۳۰ هست.
ممنون می شم کمکم کنید -
-
سلام ببخشید من میخوام جزوه زبان راه ابریشم رو سفارش بدم اما نمیدونم تو سایت خودتون که اصلا نیست من از کجا سفارش بدم
-
سلام ببخشید من میخوام جزوه زبان راه ابریشم رو سفارش بدم اما نمیدونم تو سایت خودتون که اصلا نیست من از کجا سفارش بدم
iman salimi سایت چی بخونم.ولی باید فیلم آموزشی رو هم داشته باشی.وگرنه بدون کاربرد میشه
-
سلام دوستان من دوازدهم تجربی هستم. درسای دیگه اماکیه ولی تا الان زبان خیلیی خوب کار نکردم. یعنی تست اصلا خوب کار نکردم. می خواستم نظرتون رو در مورد راه ابریشم بدونم و اینکه به نظرتون راه ابریشم زبان الان به درد من می خوره. و اگه الان شروع کنم می تونم درصد بالای ۵۰ بگیرم تو کنکور؟
ممنون می شم کمکم کنید@ladan-karami-karami سلام به نظرم بستگی داره به اینکه با دبیر ارتباط میگیرید یا نه اما از لحاظ کیفیت بخوام بهتون بگم زبان راه ابریشم استاد چیذری حرف نداره به نظرم دبیری به خوبی ایشون توی موسسه های دیگه نیست ( البته نظر خودم ) واقعا وقت میزارن خیلییییییییییی عالین
چرا نمیشه میشه
نمونه تدریسشونم ببینید ، ببینید ارتباط میگیرید یا نه -
iman salimi سلام جزوه ی خالی بی کاربرده جزوه و فیلم مکمل همن
-
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد
-
ممنون می شم کمکم کنید@ladan-karami-karami قرار نیست جای تست زدن خودت رو بگیره حتما باید خودت هم تست بزنی
-
iman salimi سایت چی بخونم.ولی باید فیلم آموزشی رو هم داشته باشی.وگرنه بدون کاربرد میشه
محمد پیرزاده سلام خوب حله من پک زبان رو خریدم قبلا دستتون درد نکنه
-
سلام ببخشید یه سوال دیگه داشتم من الان فقط در راه ابریشم زبان ثبت نام کردم میخواستم بگم که میتونم در آزمون های سه آ فقط زبان شرکت کنم و اگه میتونم شرکت کنم چجوری و از کجا شرکت کنم و تاریخش کی هست ببخشید زیاد شد
-
ممنون می شم کمکم کنید@ladan-karami-karami سلام دوست عزیز منم همینطوری بودم اختصاصیام خوب بود ولی از زبان میترسیدم ولی نزدیکای امتحانا زبان راه ابریشم رو گرفتم تا الان به نظرم عالی بوده
-