کنکور ۱۴۰۲ نیز طبق روال کنکور های سال های قبل برگزار میشه و عمومی ها از کنکور ۱۴۰۲ حذف نمیشن
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور ۱۴۰۲ نیز طبق روال کنکور های سال های قبل برگزار میشه و عمومی ها از کنکور ۱۴۰۲ حذف نمیشن
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi abdollahpour
میدونیم -
mahdi abdollahpour
میدونیمنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 پشیمون شدن باز؟
-
mahdi abdollahpour
میدونیمنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 همه مثل شما که اطلاع نداشتن برادر من
بیشتر بچه ها اینستا و تلگرام ... ندارن
برو تستتو بزن -
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi abdollahpour سلام
ممنون از اطلاع رسانیت -
سلام ممنون از اطلاع رسانی تون
اینو اخبار هم اعلام کرد؟ باز فردا نیان یه چیز دیگه بگن
و اینکه در مورد دو مرحله ای شدن کنکور چیزی اعلام نکردن؟ -
Dr Aryan 0 همه مثل شما که اطلاع نداشتن برادر من
بیشتر بچه ها اینستا و تلگرام ... ندارن
برو تستتو بزننوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi abdollahpour وای چە بد شد من با شنیدن این خبر داشتم بە زندگی امیدوار می شدم ولی باز امیدم رو متلاشی کردن
-
سلام ممنون از اطلاع رسانی تون
اینو اخبار هم اعلام کرد؟ باز فردا نیان یه چیز دیگه بگن
و اینکه در مورد دو مرحله ای شدن کنکور چیزی اعلام نکردن؟نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا محمدی 7
سلام
شاید باز تغییر کنه(مثل خبر های دیگشون)
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنی -
mahdi abdollahpour وای چە بد شد من با شنیدن این خبر داشتم بە زندگی امیدوار می شدم ولی باز امیدم رو متلاشی کردن
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Zaheri
اتفاقا عمومی باشه
میتونید رو درس های بیشتری سرمایه گذاری کنید -
Rahman Zaheri
اتفاقا عمومی باشه
میتونید رو درس های بیشتری سرمایه گذاری کنیدنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 همین طورە ولی اگە نبودن راحت تر بود
-
زهرا محمدی 7
سلام
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنیHhh Hh ممنون
-
Hhh Hh ممنون
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا محمدی 7
خواهش میکنم -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
زهرا محمدی 7
سلام
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنینوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh اره معلوم نیست
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۰، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگا کنید گفتن فقط درس های اختصاصی میاد و مس کنکور های سال گذشته نیست میدلتون خیلی روش تاثیر داره و به صورت دو ترم گرفته میشه اما هر کسی وقت داشته باشه میتونه دروس عمومی رو هم یه مطالعه بکنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi abdollahpour خبرای جدید رو بخون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا سنجش که گفت ۶۰ درصد عمومیا میشه امتحان نهایی و ۴۰ درصد باقی مونده هم برای کنکور میاد و قراره ۳ تا دفترچه یکی عمومی و دو تا اختصاصی داشته باشیم و زیرگروه هم حذف میشه پس ۱۴۰۲ هستیم باید زمین شناسی هم جدی تستی بخونیم چون حتی برای پزشکی هم تاثیر داره دیگه درسته؟