کنکور ۱۴۰۲ نیز طبق روال کنکور های سال های قبل برگزار میشه و عمومی ها از کنکور ۱۴۰۲ حذف نمیشن
-
کنکور ۱۴۰۲ نیز طبق روال کنکور های سال های قبل برگزار میشه و عمومی ها از کنکور ۱۴۰۲ حذف نمیشن
-
mahdi abdollahpour
میدونیم -
mahdi abdollahpour
میدونیمDr Aryan 0 پشیمون شدن باز؟
-
mahdi abdollahpour
میدونیمDr Aryan 0 همه مثل شما که اطلاع نداشتن برادر من
بیشتر بچه ها اینستا و تلگرام ... ندارن
برو تستتو بزن -
mahdi abdollahpour سلام
ممنون از اطلاع رسانیت -
سلام ممنون از اطلاع رسانی تون
اینو اخبار هم اعلام کرد؟ باز فردا نیان یه چیز دیگه بگن
و اینکه در مورد دو مرحله ای شدن کنکور چیزی اعلام نکردن؟ -
Dr Aryan 0 همه مثل شما که اطلاع نداشتن برادر من
بیشتر بچه ها اینستا و تلگرام ... ندارن
برو تستتو بزناین پست پاک شده! -
mahdi abdollahpour وای چە بد شد من با شنیدن این خبر داشتم بە زندگی امیدوار می شدم ولی باز امیدم رو متلاشی کردن
-
سلام ممنون از اطلاع رسانی تون
اینو اخبار هم اعلام کرد؟ باز فردا نیان یه چیز دیگه بگن
و اینکه در مورد دو مرحله ای شدن کنکور چیزی اعلام نکردن؟زهرا محمدی 7
سلام
شاید باز تغییر کنه(مثل خبر های دیگشون)
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنی -
mahdi abdollahpour وای چە بد شد من با شنیدن این خبر داشتم بە زندگی امیدوار می شدم ولی باز امیدم رو متلاشی کردن
Rahman Zaheri
اتفاقا عمومی باشه
میتونید رو درس های بیشتری سرمایه گذاری کنید -
Rahman Zaheri
اتفاقا عمومی باشه
میتونید رو درس های بیشتری سرمایه گذاری کنیدDr Aryan 0 همین طورە ولی اگە نبودن راحت تر بود
-
زهرا محمدی 7
سلام
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنیHhh Hh ممنون
-
Hhh Hh ممنون
زهرا محمدی 7
خواهش میکنم -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
زهرا محمدی 7
سلام
مثل قبل عمومی ها رو هم بخون که اگه هم حذف شد ضرر نکنیHhh Hh اره معلوم نیست
-
نگا کنید گفتن فقط درس های اختصاصی میاد و مس کنکور های سال گذشته نیست میدلتون خیلی روش تاثیر داره و به صورت دو ترم گرفته میشه اما هر کسی وقت داشته باشه میتونه دروس عمومی رو هم یه مطالعه بکنه
-
mahdi abdollahpour خبرای جدید رو بخون
-
آقا سنجش که گفت ۶۰ درصد عمومیا میشه امتحان نهایی و ۴۰ درصد باقی مونده هم برای کنکور میاد و قراره ۳ تا دفترچه یکی عمومی و دو تا اختصاصی داشته باشیم و زیرگروه هم حذف میشه پس ۱۴۰۲ هستیم باید زمین شناسی هم جدی تستی بخونیم چون حتی برای پزشکی هم تاثیر داره دیگه درسته؟