معنی
-
-
این پست پاک شده!
-
Nila YS
به نظرم اگه «دیده» رو در دو معنی بگیریم، میتونه متفاوت بشه معنی.
اگه دیده به عنوان «چشم» باشه، میشه گفت که شاعر داره میگه من و تو یکی هستیم و چشم تو خفته و چشم من بیدار.
یا درواقع به این شکل که چشم تو پر از خوابه و تو هم داری به من نگاه میکنی. انعکاسِ چشم منِ بیدار در چشم پر از خواب تو، «خفتهٔ بیدار» رو میسازه.
اگه دیده رو به عنوان «مشاهده شده» درنظر بگیریم، میشه گفت شاعر داره میگه خودت رو خفتهٔ بیدار درنظر بگیر. به خاطر چشم پر از خواب خودت و اون شخص بیداری که من دارم مشاهدهش میکنم. -
Nila YS
اگه دیده به عنوان «چشم» باشه، میشه گفت که شاعر داره میگه من و تو یکی هستیم و چشم تو خفته و چشم من بیدار.
یا درواقع به این شکل که چشم تو پر از خوابه و تو هم داری به من نگاه میکنی. انعکاسِ چشم منِ بیدار در چشم پر از خواب تو، «خفتهٔ بیدار» رو میسازه.
اگه دیده رو به عنوان «مشاهده شده» درنظر بگیریم، میشه گفت شاعر داره میگه خودت رو خفتهٔ بیدار درنظر بگیر. به خاطر چشم پر از خواب خودت و اون شخص بیداری که من دارم مشاهدهش میکنم.@danial-hosseiny در معنی گفته است:
Nila YS
اگه دیده رو به عنوان «مشاهده شده» درنظر بگیریم، میشه گفت شاعر داره میگه خودت رو خفتهٔ بیدار درنظر بگیر. به خاطر چشم پر از خواب خودت و اون شخص بیداری که من دارم مشاهدهش میکنم.که البته معنی اول به نظرم میتونه منطقیتر باشه.
-
@danial-hosseiny در معنی گفته است:
Nila YS
اگه دیده رو به عنوان «مشاهده شده» درنظر بگیریم، میشه گفت شاعر داره میگه خودت رو خفتهٔ بیدار درنظر بگیر. به خاطر چشم پر از خواب خودت و اون شخص بیداری که من دارم مشاهدهش میکنم.که البته معنی اول به نظرم میتونه منطقیتر باشه.
-
N Nila YS marked this topic as a question on
-
N Nila YS marked this topic as a regular topic on
-
Nila YS
خواهش میکنم♥🙏🏻
لطفا تاپیکتون رو بذارید روی حالت سؤال.
و بعدشم بذاریدش روی حالت سؤال حل شده.
ممنونم♥ -
N Nila YS marked this topic as a question on
-