روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور
-
روش شما برای اینکه موضوع و درسی که خوندید ،روز کنکور همون قدر داغ باشه و جلز ولز کنه که وقتی مبحثو فول اچ دی کار کردین و خوندید باشه
دقیا چیه؟
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-مشاور
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم -
روش نمیخواد ،، معمولا خلاصه نوشتن کمک میکنه
درست بخونی و تکرار کنی تو ذهنت میمونه ، چند بار هر مبحث مرور میشه در طول سال ، اخرشم چند تا ازمون جامع میدیم تکمیل بشه -
روش نمیخواد ،، معمولا خلاصه نوشتن کمک میکنه
درست بخونی و تکرار کنی تو ذهنت میمونه ، چند بار هر مبحث مرور میشه در طول سال ، اخرشم چند تا ازمون جامع میدیم تکمیل بشه -
روش شما برای اینکه موضوع و درسی که خوندید ،روز کنکور همون قدر داغ باشه و جلز ولز کنه که وقتی مبحثو فول اچ دی کار کردین و خوندید باشه
دقیا چیه؟
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء-مشاور
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم@mori-rt
آدم اوسکول که نیستتو دوران جمع بندی بازیابی میشه بعدش هفته ای ۵ تا تست از مباحث قبلی به جایی صدمه نمیزنه
-
بعد کنکور اگه روشم جواب داد میام میگم
-
بعد کنکور اگه روشم جواب داد میام میگم
aaalizadeh79 عه خب الان بگو
من خیلی زود یادم میره مخصوصا عمومیا و مخصوصا لغت زبان
-
بهترین راهی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم اینه که تست پوششی کار کنید ، به این صورت که مثلا امروز میخوای یه مبحث جدید رو تست بزنی ، اول اینکه سعی کن همه تست های اون بخش رو یک دفعه نزنی ( واسه مباحثی که تعداد تست اش کمه مشکلی نداره همه رو میتونی بزنی ) و کار دومی که باید بکنی اینه که دو جور تست ها رو علامت گذاری کن ، یه جور علامت گذاری برای تست هایی که اشتباه زدی و یه جور دیگه هم برای تست هایی که فکر میکنی چند تا نکته مهم رو با هم داره ... حالا دفعه بعد که میخوای مبحث بعدی ات رو بخونی میای اون تست های علامت زده ی مبحث قبل رو اول میزنی و بعد میری سراغ مبحث جدید ، همین کار رو برای دفعه بعدا خوندنت برای تست های جدید علامت زده شده روز قبل انجام میدی ... تو دفعات بعدی هم بازم این روند رو کار میکنی ولی وقتی خیلی گذشت و تسلط کافی پیدا کردی فقط تست هایی رو از مباحث قبلی بزن که فکر میکنی نکات زیاد و مهم ای رو تو خودشون دارن ... هر چند ماه یک بار هم با آزمون ها و خوندن یه بار کامل دوره میشه تمام مباحث برات ، اولش هاش شاید سخت باشه ولی جلو که میری تست های قبلی خیلی آسون میشن برات و سریع میتونی دوره کنی
-
aaalizadeh79 عه خب الان بگو
من خیلی زود یادم میره مخصوصا عمومیا و مخصوصا لغت زبان
صالحی لغات رو بنویس، انقدر بنویس تا یاد بگیری، هر چیزی رو نتونستی حفظ کنی انقدر بنویس تا بالاخره بتونی از حفظ بنویسیش. من جدول تناوبی رو همینجوری تو شیش ساعت حفظ کردم.
-
صالحی لغات رو بنویس، انقدر بنویس تا یاد بگیری، هر چیزی رو نتونستی حفظ کنی انقدر بنویس تا بالاخره بتونی از حفظ بنویسیش. من جدول تناوبی رو همینجوری تو شیش ساعت حفظ کردم.
aaalizadeh79 در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:
این تکنیک برای شعر حفظی ادبیات مثل بنز کار میکنه.
-
خلاصه نویسی بهترین راهه . آقای دین پژوه نفر اول ریاضی در یکی از مصاحبه هاشون گفتن از سفر برگشتن دو روز مونده بود به آزمون قلمچی همه میگفتن نره ترازش خراب میشه . میگه دو روزه خلاصه هاشو نگاه کرده نفر اول اون آزمون شده . حالا من نمیگم اول بشید اما نشون میده با خلاصه نویسی درست . در مدت کم میتونید مطالب رو یاد آوری کنید برای خودتون
-
ArashSr اخه من میخونم بعد تست هاشو میزنم بعد مثلا 2 هفته بعد که میرم سراغش بلدما ولی یه حسی بهم وحی میشه میگه برو برو برو دوباره بخون اون نکاتی که یادت نیس یادت بیاد واهای واهای
@mori-rt دقیقا !!!!
-
سلام
دوست عزیز ، سعی کنید مهارت خلاصه نویسی را یاد گرفته و در خود پرورش دهید خلاصه نویسی بر تسلط شما روی مطالب خوانده شده تاثیر زیادی می گذارد البته خلاصه نویسی درست ... همچنین در برنامه مطالعاتی خود زمانی برای مرور مطالب خوانده شده نیز در نظر بگیرید . -
aaalizadeh79 اره این خوبه .ولی وقت نمیشه اصن با وجود مدرسه لعنتی
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنم -
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنمصالحی در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنمتاریخ ادبیات و لغات فارسی رو که خلاصه نویسی جواب نمیده . اون برو کتاب مصور استاد شاهین شایهن زاد و بگیر تا آخر یادت میمونه
-
صالحی در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنمتاریخ ادبیات و لغات فارسی رو که خلاصه نویسی جواب نمیده . اون برو کتاب مصور استاد شاهین شایهن زاد و بگیر تا آخر یادت میمونه
-
nybbas نه خلاصه نویسیو کلی گفتم ن برا اونا
خلاصه نویسی امری ثابت شده اس. اگه شما فراموش میکنی مطمعن باش یا درست نمیخونی یا درست خلاصه نویسی نمیکنی . اگه دقت کنی همه نوشتن (درست خلاصه نویسی کردن)
-
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنمصالحی در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنم
خلاصه نویسی قلق داره . بنظرم یک نمونه ببینی برات مفید باشه . بنظرم اگه ندیدی فیلم کلاس های دینی استاد رنجبرزاده رو دانلود و نحوه نکته گویی و خوندن کتابشو ببین . یک صفحه کتاب رو میبینی خوند ولی سه جمله رو میگه خط بکش دقت کنی خودت تو همه درس ها راحت همین کارو میتونی بکنی . حالا حتما سه خط نمیشه . ولی مهم بودن جملات رو میتونی از این استاد یاد بگیری (نظر شخصی) -
الان اینا مثلا خلاصه نویسی یک فصل شیمی . -
الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنم
خلاصه نویسی قلق داره . بنظرم یک نمونه ببینی برات مفید باشه . بنظرم اگه ندیدی فیلم کلاس های دینی استاد رنجبرزاده رو دانلود و نحوه نکته گویی و خوندن کتابشو ببین . یک صفحه کتاب رو میبینی خوند ولی سه جمله رو میگه خط بکش دقت کنی خودت تو همه درس ها راحت همین کارو میتونی بکنی . حالا حتما سه خط نمیشه . ولی مهم بودن جملات رو میتونی از این استاد یاد بگیری (نظر شخصی)