Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. شیمی
  4. سوال شیمی
شیمی
م
میشه بهترین راهی که امتحان کردین واسه شیمی خوندن و جواب داده بگین
شیمی
شیمی 3
HakoH
فرمالدهید یک ترکیب اب دوسته چون یه گروه کتون داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
اسم بنزین مصرفی در خودروها با فرمون c⁸h¹⁸ ایزو الگان هست یا الکان؟ تو کتاب الگان نوشته شک کردم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
ما میگیم کوچیک ترین اسید چرب باید 12 تا کربن حداقل داشته باشه چرا؟ چون کربوکسیلیک اسید باید بیش از 10 کربن داشته باشه و اسید چرب و استر بلند ام سر جمع 2 تا کربن داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ساختار
_______
Topic thumbnail image
شیمی
PH.
م
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی دوازدهم فصل یک
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی مسئله
Yeksoo DoY
کسی اینجا با اسناد صنیعی مسائل شیمی رو کار کرده؟ اگر بله میشه بگید سوال 90 کنکور 1402 رشته ریاضی قسمت دوم سوال که میپرسه چقدر دیگه واکنش کامل میشه رو چطوری باید حل کرد؟ نیازه سرعت متوسط پیدا کرد؟
شیمی
استاد گودرزی
RoverR
سلام ببخشید یه سوال داشتم چرا استاد گودرزی دبیر شیمی دیگه فیلم تدریس نمیزارن یعنی ویدیو های ضبط شده تکمیل نیست من از کجا میتونم بقیه ویدیو ها رو پیدا کنم ؟ @همیار @یازده-تجربی @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شیمی
بهترین استاد شیمی تو آلا کدوم استاده؟
Mohammadjavad MosavyM
احسان گودرزی یا حامد پویان نظر ؟ لطفاً بگید
شیمی
شیمی گودرزی
Ngin YeganeN
ادامه تدریس شیمی یازدهم اقای گودرزی کی تو سایت قرار میگیره
شیمی
📖 روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪
2
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید. ️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟ ️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟ ️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روش‌هایی را که استاد براتون می‌گفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار می‌گرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟! ️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته. لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
شیمی
شیمی
E
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E
سلام. جدول شارل ژانت برای کنکور مهم هست؟ ارزش زمان گذاشتن داره؟ دیدم بعضی از آزمون ها ازش سوال طرح کردن. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی دوازدهم فصل ۱ مبحث چربی‌ها
7
سلام روزتون به‌خیر آیا می‌تونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته می‌شه؟ پاسخنامه‌ی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
شیمی
شیمی
م
[image: 1745951194864-screenshot_2025429_222457.png] چرا گفته کلسیم سولفات نیست؟
شیمی
فصل4دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
شیمی
سدیم چنتا خط داره
م
7تا یا یکی؟؟
شیمی
الکتروشیمی
AquaA
[image: 1745773568328-1cf87fbc-36e3-4cc9-93c7-782f977cf55b-image.png] تو این سوال کنکور چرا هادیان فرد اومده مس II در نظر گرفته نمیشه مس I در نظر گرفت ؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
شیمی

سوال شیمی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده شیمی
29 دیدگاه‌ها 8 کاربران 1.9k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • yaldaY آفلاین
    yaldaY آفلاین
    yalda
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام چجوری میتونم عدد اکسایش اتم مرکزی کربن دی سولفید رو تعیین کنم ؟لطفا برام توضیح بدین

moM Dr.LilaD 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • yaldaY yalda

سلام چجوری میتونم عدد اکسایش اتم مرکزی کربن دی سولفید رو تعیین کنم ؟لطفا برام توضیح بدین

moM آفلاین
      moM آفلاین
      mo

yalda در سوال شیمی گفته است:

راسش برا این سوال باید 8 قواعد تعیین عدد اکسایش رو بدونین تو این سوال با دو تاش ب جواب میرسین 1- جمع عدد اکسایش اتم ها در یک ترکیب صفر است چرا چون ترکیب از لحاظ باری خنثی است خوب کربن دی سولفید هم یک ترکیب است ک از نظر بار خنثی است پس میتونیم بگیم جمع عدد اکسایش کربن و سولفید با هم صفر میشود 2- در ترکیباتی ک هر دو اتم ان نافلز باشند ک در اینجا باید نافلزهای جول تناوبی را حفظ باشین عدد اکسایش عنصری ک الکترونگاتیو تر هست (الکترونگاتیوی رو هم ک میدونید ینی میزان تمایل نسبی ی اتم در کشیدن جفت الکترون ب سمت هسته خود است ینی هر کدوم قوی تر بود )منفی است و برابر بار یون تک اتمی و معمولی ان است
      پس با توجه ب این دو قاعده میتونیم بگیم در کربن دی سولفید چون سولفید الکترونگاتیو تر از کربن است پس عدد اکسایش ان منفی است و چون یون سولفید ک همان یون تک اتمی و معمولی ان دو بار منفی است پس عدد اکسایش ان میشود منفی دو و گفتیم ک در یک ترکیب هم مجموع عدد اکسایش ها صفر است پس کربن میشود مثبت چهار - چون در کربن دی سولفید(CS2) دوتا سولفید داریم در عدد اکسایش سولفید ضرب میشه و ب ما منفی چهار میده پس کربن باید مثبت چهار باشه ک مجموعن بشه صفر- شرمنده اگ بد توضیح دادم اگ ی جاش سوالی پیش اومد یا بد نوشته بودم نفهمیدین بهم بگین

بعضیا انقدخوبن کـ اگـه کنار خودم نگهـشون دارم بهشون ظلم کردم

yaldaY 2 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • moM mo

راسش برا این سوال باید 8 قواعد تعیین عدد اکسایش رو بدونین تو این سوال با دو تاش ب جواب میرسین 1- جمع عدد اکسایش اتم ها در یک ترکیب صفر است چرا چون ترکیب از لحاظ باری خنثی است خوب کربن دی سولفید هم یک ترکیب است ک از نظر بار خنثی است پس میتونیم بگیم جمع عدد اکسایش کربن و سولفید با هم صفر میشود 2- در ترکیباتی ک هر دو اتم ان نافلز باشند ک در اینجا باید نافلزهای جول تناوبی را حفظ باشین عدد اکسایش عنصری ک الکترونگاتیو تر هست (الکترونگاتیوی رو هم ک میدونید ینی میزان تمایل نسبی ی اتم در کشیدن جفت الکترون ب سمت هسته خود است ینی هر کدوم قوی تر بود )منفی است و برابر بار یون تک اتمی و معمولی ان است
        پس با توجه ب این دو قاعده میتونیم بگیم در کربن دی سولفید چون سولفید الکترونگاتیو تر از کربن است پس عدد اکسایش ان منفی است و چون یون سولفید ک همان یون تک اتمی و معمولی ان دو بار منفی است پس عدد اکسایش ان میشود منفی دو و گفتیم ک در یک ترکیب هم مجموع عدد اکسایش ها صفر است پس کربن میشود مثبت چهار - چون در کربن دی سولفید(CS2) دوتا سولفید داریم در عدد اکسایش سولفید ضرب میشه و ب ما منفی چهار میده پس کربن باید مثبت چهار باشه ک مجموعن بشه صفر- شرمنده اگ بد توضیح دادم اگ ی جاش سوالی پیش اومد یا بد نوشته بودم نفهمیدین بهم بگین

yaldaY آفلاین
        yaldaY آفلاین
        yalda

mo ممنونم از توضیحتون کاملا متوجه شدم

moM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • moM mo

yaldaY آفلاین
          yaldaY آفلاین
          yalda

mo سلام ببخشید من ی سوال دیگه هم دارم تو ترکیب مولکولی s2cl2 باید دونام براش بنویسم ..
          توکتاب نوشته دی گوگرد دی کلرید که اینو بلدم
          اما نامگذاری ب روش دومشو بلد نیستم نوشته گوگرد (I)کلرید که من نفهمیدم اینو چجوری نوشت

یا مثلا تویه cl2o7 نام اولشو دی کلر هپتا اکسید که اینو بلدم اما نام دومو نوشته کلر(VII) اکسید ک بازم متوجه نشدم
          میشه اگه بلدین و براتون امکان داره برام توضیح بدین

EHSAN75E moM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • yaldaY yalda

mo سلام ببخشید من ی سوال دیگه هم دارم تو ترکیب مولکولی s2cl2 باید دونام براش بنویسم ..
            اما نامگذاری ب روش دومشو بلد نیستم نوشته گوگرد (I)کلرید که من نفهمیدم اینو چجوری نوشت

یا مثلا تویه cl2o7 نام اولشو دی کلر هپتا اکسید که اینو بلدم اما نام دومو نوشته کلر(VII) اکسید ک بازم متوجه نشدم

EHSAN75E آفلاین
            EHSAN75E آفلاین
            EHSAN75
            اخراج شده

yalda
            سلام وقتتون بخیر
            روش دوم نام گذاری اسمش هست نامگذاری به کمک عدد اکسایش
            اینطوریه ک باید اول اسم عنصر سمت چپ ترکیب تو مثال اولتون s2cl2 ک میشه گوگرد عدد اکسایشش رو تعیین کنیم و بعد با عدد رومی تو پرانتز جلوش بنویسیم و بعد نام عنصر سمت راستش رو بدون عدد اکسایش
            تو این مثال چون دو تا کلر داریم میشه منفی دو و باز چون دو تا گوگرد داریم پس ب هر گوگرد یک میرسه پس عدد اکسایش گوگرد میشه یک ک البته باید با عدد رومی بنویسیم جلوش و در نهایت میشه گوگرد(|)کلرید و ب همین ترتیب بعدی رو نام گذاری میکنیم
            امید وارم ک تونسته باشم بهتون یاد داده باشم
            التماس دعا

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • yaldaY yalda

mo ممنونم از توضیحتون کاملا متوجه شدم

moM آفلاین
              moM آفلاین
              mo

yalda
              خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • yaldaY yalda

moM آفلاین
                moM آفلاین
                mo

yalda قواعد تعیین عدد اکسایش اینان :
                1 ) عدد اکسایش اکسیژن ( O ) را -2 در نظر می گیریم .

2 ) عدد اکسایش هیدروژن ( H ) را +1 در نظر می گیریم .

3 ) عدد اکسایش اتمها در یونهای تک اتمی را برابر بار یون در نظر می گیریم .

مثل اینا : در Na+1 و Al+3 و S-2 اعداد اکسایش اتمها به ترتیب +1 و +3 و -2 می باشد .

4 ) عدد اکسایش مربوط به اتمهای موجود در گروه اول ( فلز های قلیایی ) در ترکیبهای آنها برابر +1 و در مورد اتمهای مربوط به گروه دوم +2 است . عدد اکسایش اتمهای مربوط به گروه بور ( گروه 13 ) به طور معمول برابر +3 است .

5 ) مجموع اعداد اکسایش اتمها در ترکیبهای خنثی برابر صفر و در یونهای چند اتمی برابر بار یون است .

6 ) عدد اکسایش فلوئور که الکترونگاتیوترین عنصر است در همه ترکیبهای آن ( -1 ) است .

7 ) عدد اکسایش هالوژنها در اغلب ترکیبهای بدون اکسیژن برابر ( -1 ) است .

دو استثناء :

1 ) عدد اکسایش اکسیژن در پراکسیدها (H2O2 )برابر -1 است .

2 ) عدد اکسایش اکسیژن در OF2 برابر+۲است . توجه داشته باشید اکسیژن در هیچ ترکیب دیگری عدد اکسایش مثبت ندارد ، چرا زیرا الکترونگاتیوی اکسیژن فقط از فلوئور کمتر می باشد . و در توجیح مورد اول نیز می توان گفت الکترونگاتیوی هیدروژن از اغلب نافلزها کمتر است و اتم این عنصر تنها یک الکترون در تنها لایه ی الکترونی خود دارد .
                اینارو باید برای تعیین عدد اکسایش بدونین کاربر قبلیم ک لطف کردن گفتن ک عدد اکسایش رو کجا و کی قرار میدهیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • moM آفلاین
                  moM آفلاین
                  mo

این قواعد رو باید حفظ باشین تا بتونین نامگزاری رو انجام بدین اگ میخوایین تو ی مثال براتون بهتر بگم ک از چن تا از این قواعد هم استفاده کنین تا بهتر متوجه بشین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • yaldaY yalda

Dr.LilaD آفلاین
                    Dr.LilaD آفلاین
                    Dr.Lila

yalda administrators ادمین حامیان-آلاء-مشاور خیرین-کوچک-دریا-دل حامیان-آلاء-آزمون-ها منظور از فلز واسطه داخلی و فلز واسطه خارجی کدوما هستن

این دیوانگیست …
                    که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
                    در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Dr.LilaD Dr.Lila

yalda administrators ادمین حامیان-آلاء-مشاور خیرین-کوچک-دریا-دل حامیان-آلاء-آزمون-ها منظور از فلز واسطه داخلی و فلز واسطه خارجی کدوما هستن

AmirbernosiA آفلاین
                      AmirbernosiA آفلاین
                      Amirbernosi

@dr-lila در سوال شیمی گفته است:

داخلی ینی لانتانیدا و اکتنیدا و خارچی که نداریم! منظور همون واسطس

Dr.LilaD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • yaldaY آفلاین
                        yaldaY آفلاین
                        yalda

mo ممنونم 🙇‍♀️🙇‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • fbhnF آفلاین
                          fbhnF آفلاین
                          fbhn

0_1509913592684_IMG_۲۰۱۷۱۱۰۵_۲۳۵۲۳۷_۰۵۷.JPG

امروز روزه ی فکر میگیرم
                          معاشرت با افراد منفی ممنوع
                          خواندن صفحه حوادث و گوش دادن به اخبار تلخ و موزیک منفی ممنوع

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • fbhnF آفلاین
                            fbhnF آفلاین
                            fbhn

0_1509913623441_IMG_۲۰۱۷۱۱۰۵_۲۳۵۱۲۹_۶۷۳.JPG

امروز روزه ی فکر میگیرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • fbhnF آفلاین
                              fbhnF آفلاین
                              fbhn

ای بابابابابابابابا

امروز روزه ی فکر میگیرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • AmirbernosiA Amirbernosi

داخلی ینی لانتانیدا و اکتنیدا و خارچی که نداریم! منظور همون واسطس

Dr.LilaD آفلاین
                                Dr.LilaD آفلاین
                                Dr.Lila

@dr-bernosi 0_1510055186378_IMG_۲۰۱۷۱۱۱۵_۱۵۱۵۱۶.jpg این عکس نگا کنید از کتاب خود استاد گرفتم ک ت قسمت فراوانی عنصرها در جدول تناوبی نوشته نوشته فلزهای واسطه داخلی و فلزهای واسطه خارجی

این دیوانگیست …
                                که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
                                در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

EHSAN75E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Dr.LilaD Dr.Lila

@dr-bernosi 0_1510055186378_IMG_۲۰۱۷۱۱۱۵_۱۵۱۵۱۶.jpg این عکس نگا کنید از کتاب خود استاد گرفتم ک ت قسمت فراوانی عنصرها در جدول تناوبی نوشته نوشته فلزهای واسطه داخلی و فلزهای واسطه خارجی

EHSAN75E آفلاین
                                  EHSAN75E آفلاین
                                  EHSAN75
                                  اخراج شده
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط EHSAN75 انجام شده

خب درسته دیگه ...

Dr.LilaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • _pourya__ آفلاین
                                    _pourya__ آفلاین
                                    _pourya_

خب اگ اینو با رسم ساختار بریم که صفر میشه چون الکترو نگاتیویه دوتاشون 2/5 الان تکلیف چیه

0
                                    • _pourya__ _pourya_

خب اگ اینو با رسم ساختار بریم که صفر میشه چون الکترو نگاتیویه دوتاشون 2/5 الان تکلیف چیه

AmirbernosiA آفلاین
                                      AmirbernosiA آفلاین
                                      Amirbernosi

_pourya_ در سوال شیمی گفته است:

خارچ از کتابه! ید یه اروبیتال خالی داره (البته 4 تا اانگار) داتیو میده

_pourya__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • AmirbernosiA Amirbernosi

خارچ از کتابه! ید یه اروبیتال خالی داره (البته 4 تا اانگار) داتیو میده

_pourya__ آفلاین
                                        _pourya__ آفلاین
                                        _pourya_

@dr-bernosi
                                        😐 ید؟

0
                                        • _pourya__ _pourya_

@dr-bernosi
                                          😐 ید؟

AmirbernosiA آفلاین
                                          AmirbernosiA آفلاین
                                          Amirbernosi

@dr-bernosi
                                          😐 ید؟

این اون تاپیک نیست 😂 یدونه بود بار ICL2 یه بار منفی رو میخواست 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه