ساعت چند بلند میشید؟؟ صبحونه چی میخورید؟
-
سلام دوستان. من یه مشکلی که همش توی صبح حا دارم خوردن صبحونه هست. هیچی صبح از گلوم پایین نمیره.
مربا و عسل رو که حرفشم نزن. کره و خامه هم همچنین.
یدونم ساعت ۸ بلند میشم تا صبحونه رو حاضر کنن ده ساعت طول میکشه. . تا بیام صبحونه رو بخورم و برم درس بخونم ساعت نه و نیم ده شده.
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی من ساعت 6 بیدار میشم یە لیوان آب می خورم ساعت 8یا9 هم نیم ساعت طول میکشە صبحونە بخورم.😴
-
یه لیوان آب بخور اول
بعد ۱۰ دیقه صبحونه رو بزن
اگه نتونستی بخوری -
سلام دوستان. من یه مشکلی که همش توی صبح حا دارم خوردن صبحونه هست. هیچی صبح از گلوم پایین نمیره.
یدونم ساعت ۸ بلند میشم تا صبحونه رو حاضر کنن ده ساعت طول میکشه. . تا بیام صبحونه رو بخورم و برم درس بخونم ساعت نه و نیم ده شده.
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی من ۶ بلند می شم یه لیوان آب می خورم و درسم رو تا ۸ و ۵۰ می خونم
و 8:50 تا9:10 صبحانه رو می خورم و بعد درسم رو ادامه می دم -
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی سلام
من ۶ بیدار میشم خیلی خوبه
ببین برای نماز که بیدار نیشی دیگه نخواب بیدار بمون درس بخون
منم یادمه قبلنا همین مشکل رو داشتم و اصلا گلوم اول صبح باز نمیشد تا اینکه یاد گرفتم آب گوش بخورم خیلی خوب شدم یا اگه میتونی فعالیت بدنی داشته باش اول صبح مثلا برو بیرون نون بخر بعل خود به خود گشنه میشی -
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی من ۶ بیدار میشم قهوه میخورم خوابم بپره.
تا ۸ درس میخونم،تایم استراحتم یه ربه ک صبونه میخورم
-
Masih shirdel کافی میکس؟
Tahmineh Bahadoran نه اسپرسو
-
محمد طاها اصلانی من اول یه قهوه از این آماده ها میزنم حسابی سر حالم میاره یه چند دقیقه بعد هم یه چند لقمه نون پنیر میخورم که ضعف نکنم
Masih shirdel زیادیم قهوه بخوریم یبوست میگیریم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
اون موقع کی دیگه میبره دکتر مارا -
Masih shirdel منم اسپرسو میخورم واقعا شفا دهندس
اصن خابت بعد دو دقیقه کامل میپره😁 -
Masih shirdel زیادیم قهوه بخوریم یبوست میگیریم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
اون موقع کی دیگه میبره دکتر ماراعلی طهماسبی جدی؟!😑
هر روز صب دارم میخورم ی فنجون -
اون موقع کی دیگه میبره دکتر ماراعلی طهماسبی اون وقت باید ملین مصرف کنی XD
-
سلام
صبحانه من خودم کره و مربا وخرما و از اینجور چیزا زیاد میل ندارم بخورم، هر موقع خوردم حس ضعف بهم دست داد😂
اکثر صبحا مخلوطِ شیر و غلات صبحانه میخورم، همون بهم انرژی میده تا ساعت ۱۰ مثلا ی چیزی بخورم دوباره اگه خواستم. کلا برا من اوکیه.
گاهی هم کیک و شیرکاکائو.
گاهی هم تخم مرغ آبپز یا نیمرو+ی لیوان شیر.
من کلا بیدار شدنم و کارام و صبحانه خوردنم ۳۰مین طول میکشه چون همه آماده هستند. فقط بخوام تخم مرغ درست کنم یکم طول میکشه مثلا ۴۵ مین.
قهوه راستش صبح امتحان نکردم ، فقط چند بار اونم شبا به خاطر امتحانات ترم خوردم که بیدار بمونم تا صبح😂
قهوه و کیک هم خوبه خواستید امتحان کنید ولی زیاد وابسته قهوه نشید دیگه.
خودم ک تنوع زیاد نداره صبحانه هایی که میخورم😐
موفق باشید. -
محمد طاها اصلانی سلام
منم یادمه قبلنا همین مشکل رو داشتم و اصلا گلوم اول صبح باز نمیشد تا اینکه یاد گرفتم آب گوش بخورم خیلی خوب شدم یا اگه میتونی فعالیت بدنی داشته باش اول صبح مثلا برو بیرون نون بخر بعل خود به خود گشنه میشیYazdan Gonabadi 1 مگه نمازم میخونید؟؟:astonished_face: :astonished_face:
-
Yazdan Gonabadi 1 مگه نمازم میخونید؟؟:astonished_face: :astonished_face:
محمد طاها اصلانی
نمازه دیگه
قاچاق مواد مخدر نیست که اینطوری میکنی -
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی
سلام
من ساندویچش میکنم میدوام 😂
اخه هر روز بعد از نماز خوابم میبره و ۶:۵۵دقیقه بیدار میشم
دیگ فرصت ناز و کرشمه نمیشه😂😂 -
محمد طاها اصلانی سلام
منم یادمه قبلنا همین مشکل رو داشتم و اصلا گلوم اول صبح باز نمیشد تا اینکه یاد گرفتم آب گوش بخورم خیلی خوب شدم یا اگه میتونی فعالیت بدنی داشته باش اول صبح مثلا برو بیرون نون بخر بعل خود به خود گشنه میشیYazdan Gonabadi 1 داداش ساعت 5.30 صبح نانوایی کجا بازه:face_with_tears_of_joy:
بعد من چون ساعت 5.30 بیدار بشم بد خواب میشم نماز معمولا ساعتای 6 اینا میخونم قبل طلوع افتاب راحت تره -
Masih shirdel گلد هم خوبه و فوری اماده میشه
-
شما صبحوه خوردنتون چقدر طول میکشه؟محمد طاها اصلانی نه من که به شخصه هرچی بخورم میره پایین گلوتون رو یکم صاف کنید رد میشه غذا:face_with_tears_of_joy:
جدا از شوخی منم روزایی که مدرسه دارم ساعت 6 بیدار میشم صبحونه یک ربع طول نمیکشه خیلی نمیخورم صبحونه روزایی هم که مدرسه نمیرم ساعت 9 بیدار میشم با خانواده صبحونه میخوریم یک ساعتی طول میکشه -
محمد طاها اصلانی در ساعت چند بلند میشید؟؟ صبحونه چی میخورید؟ گفته است:
فککنمقبلن نماز نخوندن زشت بود :ا
-
محمد طاها اصلانی
سلام
من ساندویچش میکنم میدوام 😂
اخه هر روز بعد از نماز خوابم میبره و ۶:۵۵دقیقه بیدار میشم
دیگ فرصت ناز و کرشمه نمیشه😂😂@fargol-sh شما هم نماز میخونید؟؟!!:astonished_face: :astonished_face:
یعنی همه تون نماز میخونید؟؟!! -
@fargol-sh شما هم نماز میخونید؟؟!!:astonished_face: :astonished_face:
یعنی همه تون نماز میخونید؟؟!!محمد طاها اصلانی وااا:neutral_face: :neutral_face: