سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۳
-
سلام . بچه ها چند ساعت پیش اخبار اعلام کرد که دیگه به صورت قطعی توی کنکور ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تاثیر ۶۰ درصدی داره . ولی گفت که معدل دهم ، یازدهم و دوازدهم تاثیر داره .
من پایه دهم هستم و توی دبیرستان نمونه باقرالعلوم درس میخونم . برای این امتحانات ترم اول چون نمیدونستم که تاثیر داره معدل دهم هم تلاش نکردم و درس نخوندم و معدلم خوب نشد معدلم شده ۱۷
الان واقعا نمیدونم چکار کنم . اگه تاثیر داشته باشه خیلی بد میشه .
کی خبر داره ببینم الان که من معدل ترم اولم شده ۱۷ توی کنکور چه تاثیری میزاره و الان یعنی معدل ترم دوم هم اگه ۲۰ بشه بازم معدلم کمه نسبت به بچه های دیگه و بچه های تیزهوشان . چون الان دیگه رقابت توی معتدله
لطفاً در مورد این طرح جدید هر کسی خبر داره کمکم کنه لطفا لطفا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش آموز کنکوری
دانش آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز -
Hossein Rashnoo
سلام
وقتی میگن تاثیر معدل، منظور معدل نهایی هست.امتحانات نهایی به صورت کشوری در ساعات معین مثل کنکور برگزار میشه.
در حال حاضر فقط نوبت دوم های دوازدهم ها نهایی هست.
نترس امتحان نوبت اول شما نهایی نبود -
معمار ویران یعنی اگه ترم دوم هم نهایی بشه برای اون کنکور این معدل ترم اول حساب نمیشه ؟
-
Hossein Rashnoo
نه حساب نمیشه خیالت تخت
مستمری ترم اول و ...
اینا مهم نیست
برا کنکور فقط نهایی مهمه و بس
که البته حقیقتش همونم زیاد مهم نیس چون راحته اکثرا همه بالا میگیرن... -
مگه معدل ۶۰ درصد تاثیر داره برای کنکور ۱۴۰۲؟!
بعد ی چیز دیگه، عمومی ها هستند که؟! -
سلام
مطمئنین گفتن معدل دهم و یازدهم هم حساب میشه؟ آخه من از تابستون دارم در این مورد می خونم همش گفتن فقط نمرات تراز شده ی امتحانات نهایی اونم که اونم برای پایانی دوازدهمه. مصوبه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی هم همین رو گفته.
اصلا باعقل هم جور در نمیاد وقتی سوالات امتحانی و شرایط برابر نیست با هم مقایسه بشیم پس همچین چیزی ممکن نیست. -
Rahman Zaheri
ن بابا عمومی هست که
چند روز پیش خبر اومد خوده سنجش اعلام کرد که هست و تغییرات اعمال نخواهد شد
والا هرکی ی چیزی میگه -
سارا M 0 سنجش اعلام کرده؟ نمیدونم والا
شورای عالی انقلاب فرهنگی سایتش روسرچ کنی مصوبه اش هست و گفته لازم الاجراست ولی تو سایت های خبری خوندم گفته بود مجلس قبول نمی کنه سازمان سنجش هم که هیچی نگفته بود تا اون موقع ولی الان رو نمیدونم
بدبخت مایی که ۱۴۰۲ کنکور داریم مثل موش آزمایشگاهی می خوان طرحاشون رو برای بار اول رو ما امتحان کنن -
سلام. تاثیر ترم اول اونم سال دهم خیلی خیلی کم هست. اصلا بهش فکر نکن. هیچ. با تمرکز روی ترم دوم ...
-
محمد امیدی در تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۳ گفته است:
سارا M 0 سنجش اعلام کرده؟ نمیدونم والا
شورای عالی انقلاب فرهنگی سایتش روسرچ کنی مصوبه اش هست و گفته لازم الاجراست ولی تو سایت های خبری خوندم گفته بود مجلس قبول نمی کنه سازمان سنجش هم که هیچی نگفته بود تا اون موقع ولی الان رو نمیدونمسنجش خبرش رو دیدم آخه که اعلام کرد ک کنکور ۱۴۰۲ هممثل سال های قبله.
بدبخت مایی که ۱۴۰۲ کنکور داریم مثل موش آزمایشگاهی می خوان طرحاشون رو برای بار اول رو ما امتحان کنن
اره واقعا...
-
همین الان خبر قطعیش اومد 🥳🥳🥳🥳🥳
برای بچه های ۱۴۰۲ فقط معدل دوازدهم
برای بچه های ۱۴۰۳ معدل یازدهم و دوازدهم
برای بچه های ۱۴۰۴ معدل دهم ، یازدهم و دوازدهم
🥳🥳
-
به هیچ وجه تاثیر نداره
فقط و فقط کنکور مهمه
چه ۲۰ بگیرید
چه ۱۲ بگیرید
هیچ تفاوتی نداره -
سارا M 0 خبرای جدید رو بخون
-
Hossein Rashnoo چون نهایی و کشوری نبوده حساب نمیشه نگران نباش
-
چندین ساله اینطوری چرندیات تحویل بچه ها میدن که امتحان های آب دوغ خیاری نهایی خیلی مهمه ولی هیچ سال هم مهم نیست
یه روز میگن تصویب کردیم فردا میگن نه قطعی نیست آزمایشی بود
الانم میگن کنکور رو حذف شده بدانید
آره جون کلّت الان قلم چی و گاج و موسسات میذارن!!!!!! -
خیلی آروم میخوان بگن که آزمون تستی مهم نیست و تشریحی خوندن خوبه
همین کار هم باعث میشه هر ساله خیل عظیمی از بچه ها معدل ۱۹ به بالا در نهایی داشته باشن
ولی آنچه مهم هست رتبه کنکوره
شما معدل ۲۰ نهاییت رو ببر یه اداره اگه بهت کار دادن
ببر نظام وظیفه اگه از سربازیت کم کردن
ببین جایی تو کشور به دردت خورد -
Dr Aryan 0 شما مگه چند ساله کنکور میدین که میدونین
-
Parsa Amini
از وقتی راهنمایی بودم
درگیر کنکور بودم
چه برادر خواهرم
چه فامیل ها -
Parsa Amini