راه ابریشم دروس عمومی
-
سلام وقت بخیر
بچه ها من میخواستم یک سال دیگه پشت کنکور بمونم و از الان برای کنکور ۱۴۰۲ بخونم برای همین میخواستم پک دروس عمومی رو بخرم
بنظرتون با اخباری که در مورد حذف دروس عمومی پخش شد ممکنه اگر الان دروس عمومی رو بخرم در کنکور ۱۴۰۲ به دردم نخوره ؟؟؟
لطفا نظرتون رو در مورد دبیر های دروس عمومی هم بگید -
سلام وقت بخیر
بچه ها من میخواستم یک سال دیگه پشت کنکور بمونم و از الان برای کنکور ۱۴۰۲ بخونم برای همین میخواستم پک دروس عمومی رو بخرم
بنظرتون با اخباری که در مورد حذف دروس عمومی پخش شد ممکنه اگر الان دروس عمومی رو بخرم در کنکور ۱۴۰۲ به دردم نخوره ؟؟؟
لطفا نظرتون رو در مورد دبیر های دروس عمومی هم بگیدSogand_ T 1 سلام دروس عمومیو دارم.
ولب ارزششو نداره بنظرم وقتتو رو عمومی بزاری و بخوایی فیلم ببینی.
اگه زبانت ضعیف یا متوسطه و قوی نیستی بخر خوبه من راضیم.
ولی دروس دیگه خودت بخونی بهتره.
دینی هم خوبه.
من هر ۴ تارو دارم ولی فقط از زبانش استفاده میکنم. بقیه رو خودم میخونم و راضیم. -
Sogand_ T 1 سلام دروس عمومیو دارم.
ولب ارزششو نداره بنظرم وقتتو رو عمومی بزاری و بخوایی فیلم ببینی.
اگه زبانت ضعیف یا متوسطه و قوی نیستی بخر خوبه من راضیم.
ولی دروس دیگه خودت بخونی بهتره.
دینی هم خوبه.
من هر ۴ تارو دارم ولی فقط از زبانش استفاده میکنم. بقیه رو خودم میخونم و راضیم.بهار O_o ممنونم
-
بچه ها اگر تاپیک رو میخونید لطفا نظرتون رو بگید
-
تا مهرماه1401 کلا اختصاصی بخون یه بار جمع کن
بعدش که اگه عمومی ها حذف نشده باشه بازم به نظرم با کتاب جامع بری جلو بهتر از فیلم درسیه -
سلام وقت بخیر
لطفا نظرتون رو در مورد دبیر های دروس عمومی هم بگیدSogand_ T 1 سلام عزیزم دروس عمومی حذف نشدن مثل های سال های پیش برگزار میشه یعنی هم شامل دروس عمومی و هم اختصاصی میشه چند روز خبرش رو اعلام کردن لغو شد اون مصوبه ی لعنتی
من خودم امسال راه ابریشم رو دارم هم دروس اختصاصی هم عمومی خیلی هم راضیم از هر جفتش به نظرم اگه مقدور هست برات هر دوتاش رو تهیه کن از بین اختصاصی ها همه شون عالین زیست که معرکه س . دروس عمومی هم زبان و دینی هم خیلی عالین کلا همشون عالین من موسسه های دیگه هم دیدم هیچ کدومشون به آلا و معلم هاش نمیشه به نظرم وقت بیشتری میزارن مثلا دینی بخوام بدون تعارف بگم من دینی حرف آخر رو دیدم وقتی با تدریس استاد رضایی بقا مقایسه میکنم زمین تا آسمان فرق میکنه ایشون بیشتر به آیات هم میپردازن یا زبان حرف آخر هم دیدم اما اوووووف استاد چیذری کجا اون کجا و همچنین ادبیات دیگه بخوام کامل بگم اسم تمام موسسات باید بیارم که ثابت کنم آلا و دبیرهاش فوق العاده ن -
بعدش که اگه عمومی ها حذف نشده باشه بازم به نظرم با کتاب جامع بری جلو بهتر از فیلم درسیهmahdi abdollahpour ببخشید من با این حرفتون مخالفم البته نظرتون محترم من فیلم نبینم درس رو اونجور که باید یاد نمیگیرم یه فیلم خوب و جامع خیلی کمک کننده س تا کتاب کمک آموزشی آدم یه راه ابریشم برا همه درس هاش ببینه نیازی به کمک آموزشی نداره البته بعضی از بچه ها هم هستن که مثلا میگن زبان قویم خب طبیعتا زمانی نمیزارن پای فیلم زبان ولی اگه باشه خیلی خوبه
با احترام به نظرتون -
سلام وقت بخیر
لطفا نظرتون رو در مورد دبیر های دروس عمومی هم بگیدSogand_ T 1 حذف شدن دیروز خبرش اومد فکر نکنم دیگه تغییر کنه اما محض احتیاط عمومی هارو در حد مدرسه بخونید که درصورتی که باشه ضرر نکرده باشید . و درصورت لغو هم فقط تست داشته باشید برای راه ابریشمم بنظرم صبر کنید اخباربیشتری بیرون بیاد.
-
بعدش که اگه عمومی ها حذف نشده باشه بازم به نظرم با کتاب جامع بری جلو بهتر از فیلم درسیهmahdi abdollahpour یعنی از الان دروس عمومی رو شروع کنم خیلی زوده؟
بنظرتون اگه از الان شروع کنم شیمی و زیست و فیزیک رو از دهم بخونم ریاضی و رو هم مبحثی
دروس عمومی رو هم از پایه دهم در کنار اینا بخونم کار درستی هست ؟؟ -
سلام ببخشید یه سوال علت موندنتون پشت کنکور چیه مشکلی دارین که میخواین بمونین؟ هنوز حدود 6 ماه دیگه (180 روز) زمان مونده ؟ اگه بگین ممنون میشم
-
سلام ببخشید یه سوال علت موندنتون پشت کنکور چیه مشکلی دارین که میخواین بمونین؟ هنوز حدود 6 ماه دیگه (180 روز) زمان مونده ؟ اگه بگین ممنون میشم
shayan motaghi
سلام روزتون بخیر
من تا الان هیچی برای کنکور نخوندم سال گذشته تو دوران مدرسه هم فقط میخوندم تا امتحانات رو قبول شم برای همين پایه به شدت ضعیفی دارم به همین دلیل فکر میکنم شاید امسال نتونم رتبه ای رو بیارم که تو رشته ای که دوست دارم قبول بشم
فکر کردم شاید از الان برای کنکور ۱۴۰۲ از پایه شروع به خوندن کنم بهتر باشه -
Sogand_ T 1 سلام عزیزم دروس عمومی حذف نشدن مثل های سال های پیش برگزار میشه یعنی هم شامل دروس عمومی و هم اختصاصی میشه چند روز خبرش رو اعلام کردن لغو شد اون مصوبه ی لعنتی
من خودم امسال راه ابریشم رو دارم هم دروس اختصاصی هم عمومی خیلی هم راضیم از هر جفتش به نظرم اگه مقدور هست برات هر دوتاش رو تهیه کن از بین اختصاصی ها همه شون عالین زیست که معرکه س . دروس عمومی هم زبان و دینی هم خیلی عالین کلا همشون عالین من موسسه های دیگه هم دیدم هیچ کدومشون به آلا و معلم هاش نمیشه به نظرم وقت بیشتری میزارن مثلا دینی بخوام بدون تعارف بگم من دینی حرف آخر رو دیدم وقتی با تدریس استاد رضایی بقا مقایسه میکنم زمین تا آسمان فرق میکنه ایشون بیشتر به آیات هم میپردازن یا زبان حرف آخر هم دیدم اما اوووووف استاد چیذری کجا اون کجا و همچنین ادبیات دیگه بخوام کامل بگم اسم تمام موسسات باید بیارم که ثابت کنم آلا و دبیرهاش فوق العاده نyasaman yazdani ممنون از راهنمایی تون
ببخشید من زبان در حد صفر صفر هیچی از زبان نمیدونم بنظرتون زبان استاد چیذری میتونه کمکم کنه؟؟ -
Sogand_ T 1 حذف شدن دیروز خبرش اومد فکر نکنم دیگه تغییر کنه اما محض احتیاط عمومی هارو در حد مدرسه بخونید که درصورتی که باشه ضرر نکرده باشید . و درصورت لغو هم فقط تست داشته باشید برای راه ابریشمم بنظرم صبر کنید اخباربیشتری بیرون بیاد.
homayoon ebrahimpoor بنظرتون بر کسایی که از مدرسه فارغ التحصیل شدن هم این خبر صدق میکنه
یعنی ممکنه معدل نهایی تاثیر منفی هم بزاره؟؟ -
shayan motaghi
سلام روزتون بخیر
من تا الان هیچی برای کنکور نخوندم سال گذشته تو دوران مدرسه هم فقط میخوندم تا امتحانات رو قبول شم برای همين پایه به شدت ضعیفی دارم به همین دلیل فکر میکنم شاید امسال نتونم رتبه ای رو بیارم که تو رشته ای که دوست دارم قبول بشم
فکر کردم شاید از الان برای کنکور ۱۴۰۲ از پایه شروع به خوندن کنم بهتر باشهSogand_ T 1 به نظر من دیر نشده میتونین با یک برنامه عالی تا عید و یک جمع بندی توپ کلک کنکورو بکنین پشت کنکور بودن اصلا خوب نیس البته شما تمام تلاشتونو بکنین نتیجه نشد یکسال دیگه پشت کنکور بمونین ولی از همین الان تصمیم گرفتین که برای سال دیگه بخونین اصلا فکر خوبی نیس چون سال دیگه به محض نتیجه نگرفتن تصمیم میگرید کنکور بعدی هم بیخیال بشد به هر حال تصمیم با خودتونه موفق و پاینده باشید
-
yasaman yazdani ممنون از راهنمایی تون
ببخشید من زبان در حد صفر صفر هیچی از زبان نمیدونم بنظرتون زبان استاد چیذری میتونه کمکم کنه؟؟Sogand_ T 1 خواهش میکنم عزیزم
بله به شدت توصیه میکنم یه جا دیدم نوشتین پایه م ضعیفه... من هم به شدت پایه م ضعیف بود تازه مثل شما فارغ التحصیلم تابستون وقتی شروع کردم با راه ابریشم صفر صفر بودم تازه بهتره بگم زیر صفر ولی به مروربهتر و بهتر شدم و پیشرفت کردم وقتی برای اولین بار نشستم پای فیلم های زیست استاد موقاری زیر خط فقر بودم در حدی که اوایل نمیفهمیدم میگن سیتوپلاسم یعنی چی توی سلول چی هست یواش یواش سطحمو کشیدن بالا بقیه درس ها هم همینطور بود
زیست استاد موقاری هر آزمون ۲۰ درصد به درصدهام اضافه میشد
کلا همه ی دبیر ها رو پیشنهاد میکنم -
سلام وقت بخیر
لطفا نظرتون رو در مورد دبیر های دروس عمومی هم بگیدSogand_ T 1 فکر میکنم من بتونم یه سری تجربیاتم رو بهتون بگم چون توی شرایط شما پارسال قرار گرفته م اگر خواستید پیام بدید فکر میکنم خیلی به دردتون میخوره
-
Sogand_ T 1 فکر میکنم من بتونم یه سری تجربیاتم رو بهتون بگم چون توی شرایط شما پارسال قرار گرفته م اگر خواستید پیام بدید فکر میکنم خیلی به دردتون میخوره
yasaman yazdani واقعا ممنونم
فقط من چون اعتبارم کمه نتونستم تو خصوصی پیام بدم -
-
yasaman yazdani واقعا ممنونم
فقط من چون اعتبارم کمه نتونستم تو خصوصی پیام بدمSogand_ T 1 اشکالی نداره عزیزم سوالی داشتی در خدمتم