ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
aaalizadeh79 نه همشو زیست نخوندم هم زیست بود هم شیمی ولی زیست خیلی سخت بود چون من اصلن رشته ام نظری نبوده وچندسال دور بودم خیلی مشکل بود واسم ولی تونستم فصل یک زیست 2رو بخونم
@afshani در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79 نه همشو زیست نخوندم هم زیست بود هم شیمی ولی زیست خیلی سخت بود چون من اصلن رشته ام نظری نبوده وچندسال دور بودم خیلی مشکل بود واسم ولی تونستم فصل یم زیست 2رو بخونم
عمومی هم بذار تو برنامه که تناسب برقرار شه، راستی منم چند وقته خیلی دوست دارم زیست و ژنتیک بخونم برا علاقه ی شخصیم ولی حیف که ایام کنکور اجازه مطالعه آزاد رو نمیده.
-
aaalizadeh79 نه همشو زیست نخوندم هم زیست بود هم شیمی ولی زیست خیلی سخت بود چون من اصلن رشته ام نظری نبوده وچندسال دور بودم خیلی مشکل بود واسم ولی تونستم فصل یم زیست 2رو بخونم
عمومی هم بذار تو برنامه که تناسب برقرار شه، راستی منم چند وقته خیلی دوست دارم زیست و ژنتیک بخونم برا علاقه ی شخصیم ولی حیف که ایام کنکور اجازه مطالعه آزاد رو نمیده.
aaalizadeh79 اره حتما از فردا با برنامه پیش میرم، رشته تون ریاضی؟
-
aaalizadeh79 اره حتما از فردا با برنامه پیش میرم، رشته تون ریاضی؟
@afshani آره ریاضی ام.
-
باید بگم ارادت واقعن قابل تحسینه، تصمیمی که گرفتی خیلی تو مسیر کنکورم بهم انگیزه داد @Afshani
-
باید بگم ارادت واقعن قابل تحسینه، تصمیمی که گرفتی خیلی تو مسیر کنکورم بهم انگیزه داد @Afshani
aaalizadeh79 موفق باشی پروفسور، دعا کن ماهم پزشکی قبول شیم
-
@afshani ایشااله پزشکی قبول میشیم
-
تو هم دعا کن من فیزیک شریف قبول شم، بریم بترکونیم.
-
تو هم دعا کن من فیزیک شریف قبول شم، بریم بترکونیم.
aaalizadeh79 مطمنم قبول میشین با توکل به خدا
-
شب خوش دوستان
-
mrz سلام..مرسی..ن واس چ اشکال داشته باشه؟ تازه بعضیامث من ازامروزدیگه بطورجدی استارتشوزدن
-
سلاااااااااااااام خوبین
میگم ان موضوع زیست بود دیروز فرستاده بودین که گفتین چه بخشهایی به هم مربوط میشن واسم می فرستین که باهم بخونمشون@afshani سلام اگه بزنی رو عکس پروفایل نمایه ی من هرچی پست فرستادم تا حالا اونجا هستن میتونی اونجا ببینی
-
@afshani سلام اگه بزنی رو عکس پروفایل نمایه ی من هرچی پست فرستادم تا حالا اونجا هستن میتونی اونجا ببینی
-
@afshani ببین عزیزم پیداش میکنی پیداش نکردی میام میتایپم دوباره همین جا برات
-
@afshani خواهش میکنم عزیزم