چقدر ارزون!!!!!
-
موافقت کمیسیون تلفیق با خرید سربازی/جزئیات مبالغ
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱:
در جلسه امروز، کمیسیون تلفیق با خرید سربازی برای سربازان غایب موافقت کردند.
دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی و کمتر از آن با پرداخت ۲۵۰ میلیون تومان، دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد با پرداخت مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و دارندگان مدرک پزشکی عمومی و دکترای تخصصی و بالاتر از آن در تمامی رشته ها با پرداخت مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان به حساب خزانه کل کشور قادر به خرید سربازی خود خواهند بود.
-
-
معنا و مفهوم قانون جدید #سربازی :
بچه پولدارها لازم نیست سربازی بروند
-
کسایی که بالای ۳۵ سال سن دارند میتونن سربازی رو بخرن، دیپلم ۲۵۰ ملیون تومن، لیسانس ۴۰۰، و پزشکی و دکتری ۶۰۰ ملیون
یجوری قیمت دادن انگار آدم زیر گرفتیم باید دیه بدیم !
-
زیاد سخت نگیر منکه به هیچ وجه سربازی نمیرم حتی اگه شده فراری میشم ولی دو سال از زندگیم رو اتیش نمیزنم، و حالا هدفی انتخاب کردم که اصلا نیازی به پایان خدمت و ... ندارم (برنامه نویسی)
Dr Aryan 0 -
زیاد سخت نگیر منکه به هیچ وجه سربازی نمیرم حتی اگه شده فراری میشم ولی دو سال از زندگیم رو اتیش نمیزنم، و حالا هدفی انتخاب کردم که اصلا نیازی به پایان خدمت و ... ندارم (برنامه نویسی)
Dr Aryan 0عباس زنگارکی
دو سال از بهار جوانی در این زندان اسارت تلف میشه -
معنا و مفهوم قانون جدید #سربازی :
بچه پولدارها لازم نیست سربازی بروند
Dr Aryan 0 چه ربطی داره ما هم حاضر نیستیم 600 میلیون پول بدیم داداشمون نره سربازی یه ماشین میخریم میریم دور دور
-
Dr Aryan 0 چه ربطی داره ما هم حاضر نیستیم 600 میلیون پول بدیم داداشمون نره سربازی یه ماشین میخریم میریم دور دور
zahra maleki
پولداری فقط به سرمایه ۶۰۰ تومنی نیست
کسی که معاون وزیره بچه وزیره رییس فلان جاست -
zahra maleki در چقدر ارزون!!!!! گفته است:
این به کنار شما به اونم پول نمیدی
-
بابا غصه نخورید
درستونو بخونید برید دنبال صنعت یا درس
همین برنامه نویسی
مهندسی کامپیوتر
هوش مصنوعی
داروسازی
پزشکی
.
.
.
دیگه سربازی میخواین چیکار؟
بعد خیلی از این پزشکا دوسال میرن تو پادگانها خدمت میکنن به عنوان سربازی... -
zahra maleki
پولداری فقط به سرمایه ۶۰۰ تومنی نیست
کسی که معاون وزیره بچه وزیره رییس فلان جاستDr Aryan 0 کشور همینه الان طرحی که برای کنکور تصویب شد معلوم نیست کدومشون یه ... داره این طرح به سودشه
-
واقعا سربازی دوس ندارید
من از خدامه بتونم برم سربازی که متاسفانه نمیتونم برم -
واقعا سربازی دوس ندارید
من از خدامه بتونم برم سربازی که متاسفانه نمیتونم برمNegin Shogheali
شاید باورتون نشه ها ولی منم دوست دارم
ولی شما میتونید برید پلیس بشید پدرتونو درمیارن اونوقت -
Dr Aryan 0 کشور همینه الان طرحی که برای کنکور تصویب شد معلوم نیست کدومشون یه ... داره این طرح به سودشه
zahra maleki
یه چیزی بگم خیلی جالبه الان انتشارات کنکوریوم و خیلی سبز و گاج
چند کنکور ها رو چاپ کردن به صورت دو دفترچه
امروز گفتن شد ۳ دفترچه
عملا این کتاب ها دیگه کاربردی نخواهند داشت
و نهایتا باید خمیر کاغذ بشن -
رییس سازمان سنجش اگه فیلمش رو دیده باشید هیچ اطلاعی از زمان آزمون و تعداد دروس و تست ها نداره
از معاونش میپرسه اونم اشتباه میگه -
Negin Shogheali
شاید باورتون نشه ها ولی منم دوست دارم
ولی شما میتونید برید پلیس بشید پدرتونو درمیارن اونوقتTanha Gharibe
اتفاقا تو فکرش هستم راستش خیلی دوست دارم یا دانشگاه افسری درس بخونم یا دانشگاه فرهنگیان
و متاسفانه یزد دانشگاه افسری نداره و مطمئنا برای خانواده خیلی سخته منو بفرستن یه شهر دیگه -
Tanha Gharibe
اتفاقا تو فکرش هستم راستش خیلی دوست دارم یا دانشگاه افسری درس بخونم یا دانشگاه فرهنگیان
و متاسفانه یزد دانشگاه افسری نداره و مطمئنا برای خانواده خیلی سخته منو بفرستن یه شهر دیگهNegin Shogheali
موفق باشید شما میتونید -
Negin Shogheali
موفق باشید شما میتونیدTanha Gharibe ممنون
-
رییس سازمان سنجش اگه فیلمش رو دیده باشید هیچ اطلاعی از زمان آزمون و تعداد دروس و تست ها نداره
از معاونش میپرسه اونم اشتباه میگهDr Aryan 0 وات د ف...
-
نشستید خونه هاتون لاک میزنید
بعد میگید کاشکی ما هم میتونستیم بریممممم
یه ماهش رو هم تحمل نمیکردید