ایثار گری
-
@yeganeh-fallah دانش-آموزان-آلاء دانشجو شریف soleiman jahan
-
@yeganeh-fallah
سلام
ایثار گردی رو نمیدونم
ولی ایثارگری دو جوره: یکی 5 درصد یکی 25 درصد...منظورتون کدومشه -
شما اسمتو می نویسی میانگین درصداتم به 10 برسه قبولی پزشکی تهران با سهمیه 25 درصد
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهران -
@yeganeh-fallah
سلام وقتتون بخیر
۲۵ درصد و ۵ درصد
ایثارگران باید حداقل حد نصاب ۸۵ درصد نمرات گزینش آزاد را کسب کنند.
سهمیه منطقه به ۵۰ درصد نسبت به دیگر شرکت کنندگان تغییر یافته است.
سهمیه بومی گزینی، بومی منطقه، بومی محلی، هیئت علمی سهمیه کشاورزی حذف شده است.
سهمیه حوادث مانند سیل و زلزله به خاطر مقطعی بودن در یک دوره و زمان خاص تغییری نداشته است.
سهمیه مربوط به بهیاران برای پذیرش در رشته پرستاری دانشگاه های کشور حذف شده است. -
شما اسمتو می نویسی میانگین درصداتم به 10 برسه قبولی پزشکی تهران با سهمیه 25 درصد
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهرانsina bigdeli
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندید -
sina bigdeli
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندید -
sina bigdeli
بله من خودم حتی با رتبه 70 هزار دیدم که پزشکی سراسری میخونن و قبول دارم در عدالتش بحث هست
ولی این کارنامه که شما فرستادی با سهمیه ی 25 درصد رتبش شده 1200 و نهایتا پزشکی اراک اردبیل کرمان فلان قبول میشه نه پزشکی تهران! -
sina bigdeli
بله من خودم حتی با رتبه 70 هزار دیدم که پزشکی سراسری میخونن و قبول دارم در عدالتش بحث هست
ولی این کارنامه که شما فرستادی با سهمیه ی 25 درصد رتبش شده 1200 و نهایتا پزشکی اراک اردبیل کرمان فلان قبول میشه نه پزشکی تهران!غریبه ترین آشنا ببین 66 هزار شده 1200
می گیری چی میگم
اصلا گیریم پزشکی یال قوز اباد
جایی ک جون مردم وسطه این کارا درسته -
غریبه ترین آشنا ببین 66 هزار شده 1200
می گیری چی میگم
اصلا گیریم پزشکی یال قوز اباد
جایی ک جون مردم وسطه این کارا درستهsina bigdeli
همه اینا قبول!
ولی تو این تاپیک بحث ما سر یه چیز دیگس... -
sina bigdeli
همه اینا قبول!
ولی تو این تاپیک بحث ما سر یه چیز دیگس...غریبه ترین آشنا حقیقته تلخ جامعه رو قبول کنیم
-
@yeganeh-fallah
کسی که سهمیه ۲۵ درصد داشته باشه شانس قبولی پزشکیش حدود ۹ برابرررر ی فرد عادی
اگه فرضا ۴۰۰۰ تا صندلی پزشکی کلن داشته باشیم / ۱۰۰۰ تاش میرسه به سهمیه داران ۲۵ درصد / ۳۰۰۰ تای دیگ بین بقیه تقسیم میشه
و خب تعداد داوطلبای تجربی با کم کردن سهمیه دارا ، حدود ۵۵۰ هزار تاس ( از هر ۱۸۰ نفر ی قبولی)
تعداد سهمیه دارا ۲۰ هزار تاس ( از هر ۲۰ نفر یه قبولی )
به این میگن عدالت آموزشییییی
-
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهرانsina bigdeli نهه
5 درصد زیاد تاثیر نداره -
sina bigdeli نهه
5 درصد زیاد تاثیر نداره -
@yeganeh-fallah
کسی که سهمیه ۲۵ درصد داشته باشه شانس قبولی پزشکیش حدود ۹ برابرررر ی فرد عادی
اگه فرضا ۴۰۰۰ تا صندلی پزشکی کلن داشته باشیم / ۱۰۰۰ تاش میرسه به سهمیه داران ۲۵ درصد / ۳۰۰۰ تای دیگ بین بقیه تقسیم میشه
و خب تعداد داوطلبای تجربی با کم کردن سهمیه دارا ، حدود ۵۵۰ هزار تاس ( از هر ۱۸۰ نفر ی قبولی)
تعداد سهمیه دارا ۲۰ هزار تاس ( از هر ۲۰ نفر یه قبولی )
به این میگن عدالت آموزشییییی
hamed bagheri 0
سلام واقعا خیلی تلخه این قضیه که ببینی اینطوری کسانی که سهمیه دارن رو با بقیه به این شکل مقایسه کنن این واقعا عدالت هست و برابرررررری آموزشی..... -
@yeganeh-fallah با سهمیه 25 % با متوسط 40 45% اختصاصی و 50% عمومی پزشکی رو میتونی بیاری ( کلا کسایی که این سهمیه رو دارن زیاد اهل رقابت نیستن) برا همین شانست خیلی بالاس
با سهمیه 5% به اون صورت فرقی با سهمیه مناطق نداره , ولی خب از نظر تعداد رقبا کمتره برای پزشکی هم باید رتبه 1200 به پایین بشی
-
@yeganeh-fallah 25 درصد زیاددد تاثیر داره
ولی 5 درصد خیلی کم باید تا حد متوسط برسونی خودتو
میشناسم کسی ک 5 درصد سهمیه داره ولی 3 ساله کنکور میده))@zahra-zahraii
اما توی بخشنامه گفته هرفرد فقط یکبار میتونه از سهمیه اش استفاده کنه