ایثار گری
-
sina bigdeli
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندید -
sina bigdeli
بله من خودم حتی با رتبه 70 هزار دیدم که پزشکی سراسری میخونن و قبول دارم در عدالتش بحث هست
ولی این کارنامه که شما فرستادی با سهمیه ی 25 درصد رتبش شده 1200 و نهایتا پزشکی اراک اردبیل کرمان فلان قبول میشه نه پزشکی تهران! -
sina bigdeli
بله من خودم حتی با رتبه 70 هزار دیدم که پزشکی سراسری میخونن و قبول دارم در عدالتش بحث هست
ولی این کارنامه که شما فرستادی با سهمیه ی 25 درصد رتبش شده 1200 و نهایتا پزشکی اراک اردبیل کرمان فلان قبول میشه نه پزشکی تهران!غریبه ترین آشنا ببین 66 هزار شده 1200
می گیری چی میگم
اصلا گیریم پزشکی یال قوز اباد
جایی ک جون مردم وسطه این کارا درسته -
غریبه ترین آشنا ببین 66 هزار شده 1200
می گیری چی میگم
اصلا گیریم پزشکی یال قوز اباد
جایی ک جون مردم وسطه این کارا درستهsina bigdeli
همه اینا قبول!
ولی تو این تاپیک بحث ما سر یه چیز دیگس... -
sina bigdeli
همه اینا قبول!
ولی تو این تاپیک بحث ما سر یه چیز دیگس...غریبه ترین آشنا حقیقته تلخ جامعه رو قبول کنیم
-
@yeganeh-fallah
کسی که سهمیه ۲۵ درصد داشته باشه شانس قبولی پزشکیش حدود ۹ برابرررر ی فرد عادی
اگه فرضا ۴۰۰۰ تا صندلی پزشکی کلن داشته باشیم / ۱۰۰۰ تاش میرسه به سهمیه داران ۲۵ درصد / ۳۰۰۰ تای دیگ بین بقیه تقسیم میشه
و خب تعداد داوطلبای تجربی با کم کردن سهمیه دارا ، حدود ۵۵۰ هزار تاس ( از هر ۱۸۰ نفر ی قبولی)
تعداد سهمیه دارا ۲۰ هزار تاس ( از هر ۲۰ نفر یه قبولی )
به این میگن عدالت آموزشییییی
-
شما اسمتو می نویسی میانگین درصداتم به 10 برسه قبولی پزشکی تهران با سهمیه 25 درصد
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهرانsina bigdeli نهه
5 درصد زیاد تاثیر نداره -
sina bigdeli نهه
5 درصد زیاد تاثیر نداره -
@yeganeh-fallah
اگه فرضا ۴۰۰۰ تا صندلی پزشکی کلن داشته باشیم / ۱۰۰۰ تاش میرسه به سهمیه داران ۲۵ درصد / ۳۰۰۰ تای دیگ بین بقیه تقسیم میشه
و خب تعداد داوطلبای تجربی با کم کردن سهمیه دارا ، حدود ۵۵۰ هزار تاس ( از هر ۱۸۰ نفر ی قبولی)
hamed bagheri 0
سلام واقعا خیلی تلخه این قضیه که ببینی اینطوری کسانی که سهمیه دارن رو با بقیه به این شکل مقایسه کنن این واقعا عدالت هست و برابرررررری آموزشی..... -
@yeganeh-fallah با سهمیه 25 % با متوسط 40 45% اختصاصی و 50% عمومی پزشکی رو میتونی بیاری ( کلا کسایی که این سهمیه رو دارن زیاد اهل رقابت نیستن) برا همین شانست خیلی بالاس
با سهمیه 5% به اون صورت فرقی با سهمیه مناطق نداره , ولی خب از نظر تعداد رقبا کمتره برای پزشکی هم باید رتبه 1200 به پایین بشی
-
@yeganeh-fallah 25 درصد زیاددد تاثیر داره
ولی 5 درصد خیلی کم باید تا حد متوسط برسونی خودتو
میشناسم کسی ک 5 درصد سهمیه داره ولی 3 ساله کنکور میده))@zahra-zahraii
اما توی بخشنامه گفته هرفرد فقط یکبار میتونه از سهمیه اش استفاده کنه -
@yeganeh-fallah
hamed bagheri 0
هعییی
انگیزه خودمونو فعلا حفظ کنیم
من اصلا این چیزارو میگین اعصابم بهم میریزه -
@yeganeh-fallah
یک سوال میخواستم ازتون بپرسم البته اگر ناراحت نمیشید این سهمیه برای کدوم فرد خانوادتون هست؟
اگر دوست دارین پاسخ بدین -
@yeganeh-fallah سلام به نظرم خیلی تاثیر نداره
(اون ۵ درصدی میگم)پدر منم جبهه رفته نه به من
نه به برادرم اجازه استفاده از این سهمیه رو ندادولی خب شما باید ببینید سهمیه ۲۵ درصدی دارید یا ۵ درصدی
اگه ۵ درصدی بود استفاده نکنید بهتره
اگه سهمیه مناطق دارید اون استفاده کنید فقطاون سهمیه ۲۵ درصدی فکر میکنم برای خانواده های جانباز و ازاده و اینا باشند
-
@yeganeh-fallah سلام به نظرم خیلی تاثیر نداره
(اون ۵ درصدی میگم)پدر منم جبهه رفته نه به من
نه به برادرم اجازه استفاده از این سهمیه رو ندادولی خب شما باید ببینید سهمیه ۲۵ درصدی دارید یا ۵ درصدی
اگه ۵ درصدی بود استفاده نکنید بهتره
اگه سهمیه مناطق دارید اون استفاده کنید فقطاون سهمیه ۲۵ درصدی فکر میکنم برای خانواده های جانباز و ازاده و اینا باشند
@ftm-montazeri سلام چرا ۵ درصدیو استفاده نکنه بهتره؟
-
شما اسمتو می نویسی میانگین درصداتم به 10 برسه قبولی پزشکی تهران با سهمیه 25 درصد
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهرانsina bigdeli جان؟؟!!!!!!
اصلاا یه همچین چیزی نیست سهمیه ایثارگری و جانبازی تاثیرشون کمه ت کنکور و غربالگری هم میکنن