ایثار گری
-
@yeganeh-fallah سلام به نظرم خیلی تاثیر نداره
(اون ۵ درصدی میگم)پدر منم جبهه رفته نه به من
نه به برادرم اجازه استفاده از این سهمیه رو ندادولی خب شما باید ببینید سهمیه ۲۵ درصدی دارید یا ۵ درصدی
اگه ۵ درصدی بود استفاده نکنید بهتره
اگه سهمیه مناطق دارید اون استفاده کنید فقطاون سهمیه ۲۵ درصدی فکر میکنم برای خانواده های جانباز و ازاده و اینا باشند
-
@yeganeh-fallah سلام به نظرم خیلی تاثیر نداره
(اون ۵ درصدی میگم)پدر منم جبهه رفته نه به من
نه به برادرم اجازه استفاده از این سهمیه رو ندادولی خب شما باید ببینید سهمیه ۲۵ درصدی دارید یا ۵ درصدی
اگه ۵ درصدی بود استفاده نکنید بهتره
اگه سهمیه مناطق دارید اون استفاده کنید فقطاون سهمیه ۲۵ درصدی فکر میکنم برای خانواده های جانباز و ازاده و اینا باشند
@ftm-montazeri سلام چرا ۵ درصدیو استفاده نکنه بهتره؟
-
شما اسمتو می نویسی میانگین درصداتم به 10 برسه قبولی پزشکی تهران با سهمیه 25 درصد
با 5 درصد باید میانگین درصدات به 20 برسه ب تونی بری پزشکی دانشگاه تهرانsina bigdeli جان؟؟!!!!!!
اصلاا یه همچین چیزی نیست سهمیه ایثارگری و جانبازی تاثیرشون کمه ت کنکور و غربالگری هم میکنن
-
@yeganeh-fallah 25 درصد زیاددد تاثیر داره
ولی 5 درصد خیلی کم باید تا حد متوسط برسونی خودتو
میشناسم کسی ک 5 درصد سهمیه داره ولی 3 ساله کنکور میده))@zahra-zahraii ۲۵ ام تاثیرش کمه
-
sina bigdeli جان؟؟!!!!!!
اصلاا یه همچین چیزی نیست سهمیه ایثارگری و جانبازی تاثیرشون کمه ت کنکور و غربالگری هم میکنن
بهار O_o یا معنی کلمه کم رو نمی دونی یا کلا در باغ دنیا سیر نمی کنی
-
@zahra-zahraii
اما توی بخشنامه گفته هرفرد فقط یکبار میتونه از سهمیه اش استفاده کنهGharibe Ashna بله
-
بهار O_o
دوست عزیز شما هم از اون ور بوم نیوفت لطفا
25 واقعا زیر و رو میکنه رتبه رو -
بهار O_o
دوست عزیز شما هم از اون ور بوم نیوفت لطفا
25 واقعا زیر و رو میکنه رتبه روغریبه ترین آشنا خیلیییی تاثیر داره طرف 20000 بود شد 200))
-
@zahra-zahraii
ماییم و نوای بی نوایی (: -
@zahra-zahraii
ماییم و نوای بی نوایی (:غریبه ترین آشنا بی عدالتی محض
پدر طرف رفته جبهه خب ب خود طرف چربطی داره ک اینهمه باید رتبش جابجا شه))
کسی ک 200000 میاره ینی هچی بلد نیس بعد میشه پزشک مملکت)) -
غریبه ترین آشنا خیلیییی تاثیر داره طرف 20000 بود شد 200))
@zahra-zahraii واقعا صفر حذف میکنه؟
-
غریبه ترین آشنا بی عدالتی محض
پدر طرف رفته جبهه خب ب خود طرف چربطی داره ک اینهمه باید رتبش جابجا شه))
کسی ک 200000 میاره ینی هچی بلد نیس بعد میشه پزشک مملکت))@zahra-zahraii بخدا چیزی ک میگی نیستتتتتت آقاا ما داریم اطرافیانمون بیچاره رتبش شد ۵۰۰۰ تاثیر ندادن ایثارگریو
-
@zahra-zahraii بخدا چیزی ک میگی نیستتتتتت آقاا ما داریم اطرافیانمون بیچاره رتبش شد ۵۰۰۰ تاثیر ندادن ایثارگریو
-
@zahra-zahraii