واکنش خانواده به تراز
-
Al As بستگی به تلاش خودت داره اون راهو نشون میده نمیتونه جات درس بخونه که
zahra maleki می دونم
الان مشاور دارم ولی خیلی خوب نیس -
Mehrsa 14 اصفهان
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra maleki
اوو پس هیچیممنونممم
-
zahra maleki می دونم
الان مشاور دارم ولی خیلی خوب نیسنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAl As اینجا هم کلی فحشت میدن اگه درس نخونی اشک ادمو درمیارن باید درس بخونی اگه اومدی من تا الان راضی بودم
-
Al As بزار من ببینم چی قبول میشم بعد میام میگم
zahra maleki باشه
پس ایشالا یه چی خوب قبول میشی بعد منم بیام ایشالا منم یه چی حوب قبول بشم -
Al As اینجا هم کلی فحشت میدن اگه درس نخونی اشک ادمو درمیارن باید درس بخونی اگه اومدی من تا الان راضی بودم
zahra maleki خوبه پسسسسس
-
zahra maleki باشه
پس ایشالا یه چی خوب قبول میشی بعد منم بیام ایشالا منم یه چی حوب قبول بشمنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAl As انشااله اگه میخوای ادرس بدم از تیر باید ثبت نام کنی
-
Al As انشااله اگه میخوای ادرس بدم از تیر باید ثبت نام کنی
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra maleki یا یه روز که میرم بهت بگم بیای شرایطو ببینی
-
Al As خب پس هزینه گرون تر میشه
zahra maleki هزینش مهم نیس
الکی و اینا نباشه -
الکی و اینا نباشهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAl As مگه شوخی دارم
-
Al As انشااله اگه میخوای ادرس بدم از تیر باید ثبت نام کنی
zahra maleki باشه
-
الکی و اینا نباشهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAl As ولی هستن بپه هایی که میان و میشن 30000 بستگی به خودت داره برات غوغا نمیکنن که باید بخونی
-
Al As مگه شوخی دارم
zahra maleki اخه مشاوری که امسال دارم خیلی الکیع
-
zahra maleki باشه
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@zahra-hamrang من داداشم فقط نکته و تست عمارلو رو رفت و ریاضی اریان حیدری و بقیه رو خودش خوند شد 530 ولی من پارسال فقط فیلم دیدم و ترررررررررر
zahra maleki منم همین درد خورد بهم با فیلم اما کتابای راه ابریشما مخصوصا زیست بنظرت نیاز به فیلم داره؟
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
@zahra-zahraii اهان اوکی الان حذفش می کنم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
zahra maleki منم همین درد خورد بهم با فیلم اما کتابای راه ابریشما مخصوصا زیست بنظرت نیاز به فیلم داره؟
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی طهماسبی نمیدونم بستگی به پایت داره درهر حال دیدن فیلم توصیه نمیکنم
-
zahra maleki تبادل آیدی ممنوعه دوست عزیز
-