ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
mimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
کنکور باید پایه درسیت قوی باشه !
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسه
تبه یک تجربی سال ۸۸، اهل محله بهداری از شهر مرزی جوانرود با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر است؛ از جایی که مهمترین امکاناتش پارک تفریحی تجهیز نشدهای است که سینما، تئاتر، کافی شاپ، رستوران و… ندارد. نخبه جوان ما دوران متوسطه خود را در محله قرگه در دبیرستان معراج جوانرود سپری کرد و پس از آن در پیشدانشگاهی ادیب جوانرود واقع در محله هلانیه ادامه تحصیل داد. او پس از پایان خدمت سربازی با چهار ماه فرصت مطالعه موفق شد با شرکت در کنکور سراسری سال ۱۳۸۸ رتبه اول کشوری را در دو گروه آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی از آن خود کند. دلایل تحصیل و درد دلهای این جوان کرمانشاهی که توانسته است خیل عظیم حریفان را در میدان رقابت کنار بزند و عنوان قهرمان ماراتن کنکور را با تحمل سختیها و مشقات بسیاری به دست آورد؛ شنیدنی است… زمانی که داستان زندگی او را میشنوید، انگار که یک فیلم هندی دیدهاید، به خصوص زمانی که میگوید: در یک انباری ۲ در ۳ متری درس میخواندم.
این اها یذرش اینجاست22ستاره
میدونم دوست عزیز
رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 89 اسمش بود
ولی این این فرد هم ک بعد عید استارت زدن واسه کنکور خوندن هم تو مرحله ای ک ما و شما هستیم نبودن!
ایشون چند سال قبلش رتبه دورقمی ریاضی آوردن و تو شریف دو ترم خوندن و بعد انصراف دادن و کسی هم ک تو شریف بخونن نیازی ب هیچ مطالعه دیگری جز درس زیست ندارن
چ بسا ک سرباز هم باشن! -
کنکور باید پایه درسیت قوی باشه !
ولی با این حال هر کی بخواد موفق شه فقط یکسال با برنامه و درست حسابی بیاد جلو میتونه موفق شه و ب اهداف مد نظرش برسه -
mimfatehi اتفاقا کنکور فقط و فقط به تلاشه درسته اگه از همون پایه خوب بخونی خیلی جلوتری ولی
من خودم همکلاسی هایی رو داشتم که عالی و بیست بیست بودن ولی پزشکی نیاوردن
ولی برعکس یه سری از دوستام که در حد متوسط بودن ولی سال اخرو واقعا واقعا خوندن رتبه های خیلی خوبی اوردن -
mimfatehi در ضمن به پایه و اینا هم نیس ادم میشناسم 4ساله پشته کنکوره بدبخت رتبه اش هم خوب نیس همیشه میگه مطالب و اینقدر خوندم تکراریه برام ولی زیر 5000نشده
22ستاره اووووووووو چه خبره 4 سال
-
22ستاره
میدونم دوست عزیز
رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 89 اسمش بود
ولی این این فرد هم ک بعد عید استارت زدن واسه کنکور خوندن هم تو مرحله ای ک ما و شما هستیم نبودن!
ایشون چند سال قبلش رتبه دورقمی ریاضی آوردن و تو شریف دو ترم خوندن و بعد انصراف دادن و کسی هم ک تو شریف بخونن نیازی ب هیچ مطالعه دیگری جز درس زیست ندارن
چ بسا ک سرباز هم باشن! -
من یکی ازهمکلاسیام واس هرامتحان ک شایدماکتابوتموم نمیکردیم اون کمش۳.۴دوررومیخوند شبانه روزی هم درس میخوندبعدرتبش شدمث من ک هیچی نخونده بودم بعددوستم ک فقط بعدعیدبطورجدی خوند رتبش ازاون بهترشد حتی ازیکی ازبچه هایی ک پایش خیلی قویتربودازش
-
mimfatehi در ضمن به پایه و اینا هم نیس ادم میشناسم 4ساله پشته کنکوره بدبخت رتبه اش هم خوب نیس همیشه میگه مطالب و اینقدر خوندم تکراریه برام ولی زیر 5000نشده
22ستاره
خب
اون دوستی ک میگین 4 ساله میخونن مطمئن باش اشتباهات بسیار زیادی داره
من خودم دیدم اطرافم زیاد از این افراد
با همشونم حرف زدم ولی همه ی اشتباهات کوچیکی دارن ک از همون سال اول باهاشون میاد جلو و با همون اشتباهات دارن ادامه میدن... -
fatemeh201678 دوست دارم هرشب باشم خودمم ولی چشمام رو به فناس دارم کور میشم
22ستاره اوهوم پس هروقت تونستی بیا
-
22ستاره اووووووووو چه خبره 4 سال
@اسمان-ابی بخدا
-
22ستاره اوهوم پس هروقت تونستی بیا
fatemeh201678 اره بخدا منم یه دوستی داشتم اینقدر زرنگ بود این تو کل مسابقات علمی هم همیشه اول بود از بچگیش تا الان از بچگی هم دوست بودیم بدبخت امسال پزشکی نیاورد شنوایی سنجی اورد
-
22ستاره
خب
اون دوستی ک میگین 4 ساله میخونن مطمئن باش اشتباهات بسیار زیادی داره
من خودم دیدم اطرافم زیاد از این افراد
با همشونم حرف زدم ولی همه ی اشتباهات کوچیکی دارن ک از همون سال اول باهاشون میاد جلو و با همون اشتباهات دارن ادامه میدن... -
fatemeh201678 اره بخدا منم یه دوستی داشتم اینقدر زرنگ بود این تو کل مسابقات علمی هم همیشه اول بود از بچگیش تا الان از بچگی هم دوست بودیم بدبخت امسال پزشکی نیاورد شنوایی سنجی اورد
22ستاره اره منم یه همکلاسی داشتم عالیییییی بود یعنی معلما و مدرسه روش یه حساب دیگه داشتن
بعد عید درس نخوند ژنتیک اورد -
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
mimfatehi پس نشون میده میشه ما موفق بشیم اگه درست بخونیم
خب منم این حرفتو تایید کردم دیگه
گفتم ک یسال اگه تلاش کنی و درست حسابی و با برنامه مستمر و خوب
میشه موفق شد -
22ستاره اره منم یه همکلاسی داشتم عالیییییی بود یعنی معلما و مدرسه روش یه حساب دیگه داشتن
بعد عید درس نخوند ژنتیک اورد@اسمان-ابی اره بخدا خیلیا کم میارن حتی اوناییم کخه خوب تابستونو خوندن
-
mimfatehi وقتی الان هس چرا بذاریم بعد عید
-
22ستاره اره واقعا روحیه و اعتماد به نفس مهم ترینه
-
22ستاره
خودتونم فارغ التحصیلی دیگه
میدونی بعد اومدن نتایج آدم چ شکی بش وارد میشه و کلا چ احوالی داری
سخته بعد این روزا بخوای بلند بشی