آزمون گزینه دو
-
سلام
بچه هایی که آزمون گزینه دو میدین امسال شیوه برگزاری به چه صورت هست؟!
آزمون مثل پارسال فقط سوال به سوال میشه حل کرد یا میتونید پی دی اف رو دانلود کنید بعد پاسخنامش رو وارد کنید
ممنون ازتون -
سلام
من آزمون گزینه دو میدم
شیوه برگزاری به دو صورته یک ازمون در میان حضوری و انلاینه البته برای اطلاعات بیشتر در این باره به سایت گزینه دو مراجعه کنید
زمان هایی آزمون سراسر انلاینه سوال به سوال حل میکنید اما زمان هایی که حضوری هم میتونید افلاین انلاین یا حضوری بدین افلاین هستش که با دانلود دفترچه هست -
سلام
بچه هایی که آزمون گزینه دو میدین امسال شیوه برگزاری به چه صورت هست؟!
آزمون مثل پارسال فقط سوال به سوال میشه حل کرد یا میتونید پی دی اف رو دانلود کنید بعد پاسخنامش رو وارد کنید
ممنون ازتونYasamin Ghaderi سلام عزیزم هر دو مدلش رو امسال گزینه دو داره و حتی بعضی نمایندگی های برخی شهر ها بعضی ازمونا رو حضوری هم حتی می گیرن اما با همانگی قبلی خود نمایندگی اون شهر
-
سلام
من آزمون گزینه دو میدم
شیوه برگزاری به دو صورته یک ازمون در میان حضوری و انلاینه البته برای اطلاعات بیشتر در این باره به سایت گزینه دو مراجعه کنید
زمان هایی آزمون سراسر انلاینه سوال به سوال حل میکنید اما زمان هایی که حضوری هم میتونید افلاین انلاین یا حضوری بدین افلاین هستش که با دانلود دفترچه هستyasaman yazdani خیلی ممنون ازتون
-
Yasamin Ghaderi سلام عزیزم هر دو مدلش رو امسال گزینه دو داره و حتی بعضی نمایندگی های برخی شهر ها بعضی ازمونا رو حضوری هم حتی می گیرن اما با همانگی قبلی خود نمایندگی اون شهر
marzie binaee متشکرم موفق باشید
️
-
Yasamin Ghaderi سلام عزیزم هر دو مدلش رو امسال گزینه دو داره و حتی بعضی نمایندگی های برخی شهر ها بعضی ازمونا رو حضوری هم حتی می گیرن اما با همانگی قبلی خود نمایندگی اون شهر
marzie binaee برای ما یه بارم حضوری برگزار نکرد
-
@yeganeh-fallah در آزمون گزینه دو گفته است:
ما نیز هم:/
-
@yeganeh-fallah در آزمون گزینه دو گفته است:
ما نیز هم:/
@ftm-montazeri
به ظاهر بستگی به اموزش پرورش اون شهر داره که اجازه ازمون حضوری رو بده یا نه
مثلا من ازمون قبلی زنگ زدم گفتن تو کرج بهشون اجازه نمیدن
ولی در عین حال تهران و شیراز رو میدونم حضوری هستش -
@ftm-montazeri
به ظاهر بستگی به اموزش پرورش اون شهر داره که اجازه ازمون حضوری رو بده یا نه
مثلا من ازمون قبلی زنگ زدم گفتن تو کرج بهشون اجازه نمیدن
ولی در عین حال تهران و شیراز رو میدونم حضوری هستشamirmohammad shakeri ما بچه های قلم چی شهرمون خیلی وقت که ازمون هاشون حضوریه:/
بعد حالا من به پشتیبانی میگم حداقل پاسخنامه واسه من پرینت بگیر میگه نه نمیشه:|
(حالا نه به این صراحت ولی خلاصه حرفش همین بود)