زبان ضعیف
کمک لطفا
-
سلام دوستان .من از دهم که کلاس زبان رو ول کردم خیلی زبان مدرسه برام سخت شده و الان که دوازدهمم خیلی به مشکل بر خوردم درصدای آزمونامم پایین میزنم. میشه یه راهکاری بدین که بتونم خودم رو بکشم بالا؟ممنونم
️
️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بچها کجایین؟🥺
@دانش-آموزان-آلاء -
-
-
سلام دوستان .من از دهم که کلاس زبان رو ول کردم خیلی زبان مدرسه برام سخت شده و الان که دوازدهمم خیلی به مشکل بر خوردم درصدای آزمونامم پایین میزنم. میشه یه راهکاری بدین که بتونم خودم رو بکشم بالا؟ممنونم
️
️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@zahra-zahraii تو معنی کردن کلا گیر میکنم ،اصن معنیارو نمیفهمم .قواعد بازم بهترم .ولی معنی کلمه و ترجمه افتضاح ....
Asal M 2 سلام لغات بلدی؟
-
@zahra-zahraii تو معنی کردن کلا گیر میکنم ،اصن معنیارو نمیفهمم .قواعد بازم بهترم .ولی معنی کلمه و ترجمه افتضاح ....
-
Asal M 2 سلام لغات بلدی؟
عباس زنگارکی معنیا خیلی سخت تو ذهنم میمونن .و یادم نمیان سر جلسه
-
-
Asal M 2 وقتی مثلا کلمه function رو میخونی اول انگلیسیش رو بخون و بعد سعی کن فارسیش رو از حفظ بگی
وقتی روون شدی حالا برعکس فارسی رو بخون و انگلیسی رو از حفظ بگو -
Asal M 2 هر روز لغات بخون حتما
گرامر خلاصه نویسی کن
هرروز دو کلوز و ی ریدینگ بزن
بمرور بهتر میشی -
Asal M 2 وقتی مثلا کلمه function رو میخونی اول انگلیسیش رو بخون و بعد سعی کن فارسیش رو از حفظ بگی
وقتی روون شدی حالا برعکس فارسی رو بخون و انگلیسی رو از حفظ بگوعباس زنگارکی آهااان ممنونم
-
عباس زنگارکی آهااان ممنونم
Asal M 2 امیدوارم مفید باشه
-
مرسی جواب دادین @Zahra-Zahraii
عباس زنگارکی
چشمم به تاپیک
خشک شد -
سلام اگه راهی گفتن به منم بگید
بنظرم بهترین کار دیدن فیلم به زبان انگلیسی هست که اونم باید از سن کم شروع کرد -
️
️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAsal M 2 سلام وقتتون بخیر
بهترین راه برای تقویت و بالابردن سطح تون دد لغات اینه که مستمر یادگیری لغات رو در برنامه تون داشته باشید مثلا هر شب ۲۰ تا ۴۵ دقیقه اختصاص بدید به خوندن و مرور لغات و یا در تایم های استراحت و بلا استفاده تون در روز هرچقدر که سطح لغاتتون بالا بره در متن و کلوز هم راحت تر هستید .
و مطلب آخر این که در برنامه مطالعه درس زبان خیلی بیشتر به لغات تا گرامر اهمیت بدید چون هم تعداد تست بیشتری به خودش اختصاص میده ودر تست گرامر هم خیلی میتونه کمکتون کنه.
موفق باشید. -
️
️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAsal M 2 سلام اگه مقدور هست واستون واسه گرامر ها بکی از همایش های استاد چیذری رو بگیرین(تو همین آلا خودمون) و تا میتونین لغت بخونین