زیست دونی
-
یه سوال واکویل غذایی +انزیمای لیزوزوم میشه واکویل گوارشی
اینی که یاد گرفتم درسته؟@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
یه سوال واکویل غذایی +انزیمای لیزوزوم میشه واکویل گوارشی
اینی که یاد گرفتم درسته؟بله همین درسته
-
دوستان ناراحت نشیدا ولی دارم بحثاتون رو چک میکنن خیلی مطالب کنکوری مورد بحثی نیستن مثلا همین رده وشاخه جانواران غیر گرگ و موضوع معنی سایر(بقیه)....
کاش نکاتی کلیدی ازتست هایی رو ازکتابایی رو با هامون به اشتراک بزارید که برا همه مفید واقع بشه یا اینکه اجازه بدین دکتر بقیه مطالب ونکاتو بزارن ....
مرسی از همتووووون -
از این به بعد دیگه تست میذارم و راه حلای تست رو بررسی میکنیم
-
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi باشه شما درست میگین ولی من ترجیح میدم ریز به ریز بخونم
اگه میخواین بیشتر بدانید بخونین، اونایی که توی متن کتاب بهشون اشاره شده رو بخونین!
@dr-bernosi داشتم فصل 4 زیست دوم رو میخوندم رسیدم به وال وال تو اب زندگی میکنه و استاد ی که من حضوری باهاش کلاس دارم گفتن وال ها علاوه بر چیز هایی که تو کتاب گفته از کلپ ها که تو جلبک هستن استفاده میکنه برسی کرد کلپ رو و گفت جلبکه قهوه ایه و ردشم گفت کلا همه ی شاخه و رده هارو تو کلاس ما بررسی میکنیم
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
دقیقا...اینطور ممکنه سوء تفاهم "درسی" پیش بیاد ومنظور کسی که سوال کرده به صورت درست متوجه نشیم وپاسخی برحسب ذهنیتمون بدیم واشتباه تلقی بشه ....اگه تست باشه باخیال راحت بررسی میشه و هیچ شبهتی بوجود نمیاد....
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@dr-bernosi اجازه هست پس یه تست بپرسم
-
@dr-bernosi داشتم فصل 4 زیست دوم رو میخوندم رسیدم به وال وال تو اب زندگی میکنه و استاد ی که من حضوری باهاش کلاس دارم گفتن وال ها علاوه بر چیز هایی که تو کتاب گفته از کلپ ها که تو جلبک هستن استفاده میکنه برسی کرد کلپ رو و گفت جلبکه قهوه ایه و ردشم گفت کلا همه ی شاخه و رده هارو تو کلاس ما بررسی میکنیم
22ستاره وقت تلف کردنه تو منابع کنکور بیشتر بدانید ها و موارد آخر کتاب نیستن
-
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
بیشتر بدانیدایی که تو متن بهشون اشاره شده ممکنه بیان! خطرناکن
-
-
-
barghamadi من از خودم در نمیارم که اینارو اینا رو به من گفته شده که برسی کنم و منم دارم برسی میکنم وگرنه منم از اینجور وقت هدر دادن خوشم نمیاد
-
barghamadi من از خودم در نمیارم که اینارو اینا رو به من گفته شده که برسی کنم و منم دارم برسی میکنم وگرنه منم از اینجور وقت هدر دادن خوشم نمیاد
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
حرف همه درست نیست که!
-
4 هم درسته
تستو اشتباه طرح کردم
-
4 هم درسته
تستو اشتباه طرح کردم
-
نه نمیشه! نکتشو میگم! میتونین گزینه 3 رو تحلیل کنین؟
-
4 نگاری دوبار درمعرض مواد گوارش یافته قرار نمیگیره ...4غلطه...3درسته
-
چرا الان شکلو دیدم میگیره! نگاری دوبار
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
من کتابو دیدم یکبار بخداااا ..اون نایه که چندبار غذا ازش میگذره...
-
نه برین نگا کنین! نگاری هم دوبار برخورد میکنه