IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست دونی
-
چرا الان شکلو دیدم میگیره! نگاری دوبار
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چرا الان شکلو دیدم میگیره! نگاری دوبار
من کتابو دیدم یکبار بخداااا ..اون نایه که چندبار غذا ازش میگذره...
-
نه برین نگا کنین! نگاری هم دوبار برخورد میکنه
-
نه نمیشه! نکتشو میگم! میتونین گزینه 3 رو تحلیل کنین؟
۲هزارلا
۴سیرابی
گفته ۲همانند ۴در تماس با سلولز و باکتری گوارش شده!درحالی که باکتریا تو شیردان تجزیه میشن!که انزیم داره سیرابی باکتریا توش زنده انو دارن سلولز تجزیه میکنن..هزارلا هم که قبل شیردانه و جذب اب دار -
@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
4 نگاری دوبار درمعرض مواد گوارش یافته قرار نمیگیره ...4غلطه...3درسته
یاسی خوبی
-
من میرم چند دیقه میام من گزینه 3 رو هم درست گرفتم -
@dr-yassi چرا دوباره میاد تو نگاری
مری سیرابی نگاری مری دوباره میجوه بعد مری نگاری هزارلاو .... -
حق باشماست ...عذر میخوام
-
@dr-bernosi میدونم مثل پریون تو بیشتر بدانید سوم اومد سال چهارم توضیح داد
-
من میرم چند دیقه میام من گزینه 3 رو هم درست گرفتمچرا؟ خبببب باکتریاااا ک گوارششششش نشدننن تجزیههه نشدن نرفتن توووو شیردان که هنوز نمیخوام
-
lale در زیست خوانی!! گفته است:
4 نگاری دوبار درمعرض مواد گوارش یافته قرار نمیگیره ...4غلطه...3درسته
یاسی خوبی
آره حالم خوبه
ولی خانه زیست شناسی لعنتی نوشته یکبار من به شکل توجهی نکردم هی نوشتشون رو میخونم -
من میرم چند دیقه میام من گزینه 3 رو هم درست گرفتمچرا؟ خبببب باکتریاااا ک گوارششششش نشدننن تجزیههه نشدن نرفتن توووو شیردان که هنوز نمیخوام
لاله جون گوارش سلولز وباکتری ها تو سیرابی ونگاریه...خب مواد از نگاری وارد هزار لا میشه پس حتما با مواد گوارش یافته برخورد میکنه دیگه
-
این پست پاک شده!
-
@اسمان-ابی وقتی میان تو هزارلا میشن گلوکز دیگه سلولز نیستن
-
لاله جون گوارش سلولز وباکتری ها تو سیرابی ونگاریه...خب مواد از نگاری وارد هزار لا میشه پس حتما با مواد گوارش یافته برخورد میکنه دیگه
گفته باکتری گوارش یافتهیعنی باکتریه تجزیه شده زهره هسدم لاله هم من هسدم اکانتم درست شد
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
گفته باکتری گوارش یافتهیعنی باکتریه تجزیه شده زهره هسدم لاله هم من هسدم اکانتم درست شد
باکتریه
ای فیک بدجنس
گفته باکتری ها وسلولز گوارش یافته وارد هزار لا میشن.....
خب بله باکتری ها وسلولز گوارش یافتیده شده ازسیرابی ونگاری وارد هزارلا شدن ....یعنی حالا تو هزارلا باکتری ها وسلولز گوارش یافته داریم به به خب عین گزینه 3هست دیگه...
من دیگه چطور بگم
یامن دارم اشتباه میزنم
یا تو مشکل داری -
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
lale تحلیل گزینه 3 تو بخش 2 یعنی هزارلا سلولز نداریم چون تو ی سیرابی گوارش میشن
عزیزم یه خورده دقت کن گفته سلولز و باکتری گوارش شده!
-
جمعی از دخترا اومدن تست حل کنن چه شود
زهره یاد اون پسره که خواست منو دخترای عمه مو راهنمایی کنه افتادم -
باکتریه
ای فیک بدجنس
گفته باکتری ها وسلولز گوارش یافته وارد هزار لا میشن.....
خب بله باکتری ها وسلولز گوارش یافتیده شده وارد هزارلا شدن ....یعنی حالا تو هزارلا باکتری ها وسلولز گوارش یافته داریم به به خب عین گزینه 3هست دیگه...
من دیگه چطور بگم
یامن دارم اشتباه میزنم
یا تو مشکل داریکوفت اکانتم خراب شده بودد
یاسی گلی مگه نه اینکه انزیم های تجزیه کننده تو شیردانن!واسه تجزیه باکتریا و بقیه کربوهیدارتو پرو اینا میان شیردان تجزیه میشن ..حالا مگه هزارلا قبل شیردان نیست!چ جوری تجزیه شدن و گوارش