تست قرابت کنکور
-
سلام دوستان
این تست و ببینید

من متوجه مفهوم مشترک بیت پ با سوال نمیشم
مگ سوال نمیگه هر دو ذاتشون و اصلشون یکیه ولی یکی یه مدل شد یکی دیگم یه مدل دیگه
یعنی داره تفاوت رو میگه و میگه همه لزوما عین هم نیستن با اینکه ماله یه ذات باشن
در حالی ک پ میگه ذاتت هر چی باشه همونی
چطوریاس؟ -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
این تست و ببینید

چطوریاس؟Sara_R
سؤال رو درست نخوندید.
تحلیلتون درسته. اما دقیقا سؤال داره میگه کدوم ابیات ارتباط معنایی ندارن. و خب طبیعتا گزینهٔ پ باید جزو گزینهها باشه. -
Sara_R
سؤال رو درست نخوندید.
تحلیلتون درسته. اما دقیقا سؤال داره میگه کدوم ابیات ارتباط معنایی ندارن. و خب طبیعتا گزینهٔ پ باید جزو گزینهها باشه.@danial-hosseiny نه همون گزینه ای که زدم درسته
یعنی پ ارتباط معنایی داره -
Sara_R
بیت سوال تو دهم بود که معنیش میشد این:
هر دو آهو از یک منبع غذا تغذیه میکنن منتهی یک نوع آهو فضله میده بیرون و اون یکی نوع آهو مُشک میده بیرون
یعنی نوع آهو مهمه و تعیین میکنه ارزش خروجی رو (اشاره به اهمیت ذات)
"پ" هم همونو میگه
هرچیزی به ریشه و ذاتش بستگی داره -
Sara_R
یا خدا😐
حتی ذرهای احتمال نمیدادم گزینهٔ چهارم درست باشه.
...
خب اگه اینی که میگید باشه و سؤال ارتباط معنایی مشابه گرفته باشه، من به شخصه ارتباط معنایی مشابه نمیبینم.
مگه اینکه بخوایم اینجوری درنظر بگیریم که خود بیت صورت سؤال هم داره درمورد ذات نیها صحبت میکنه. اونم به این شکل که ذات متفاوت نیها بوده که باعث شده از یک آب استفاده کنن و حالا دو شکل متفاوت پیدا کنن.
(هرچند همون حرفی که شما خودت توی تحلیل ابیات زدی، خیلی درستتره از نظر من) -
Sara_R
یا خدا😐
...
خب اگه اینی که میگید باشه و سؤال ارتباط معنایی مشابه گرفته باشه، من به شخصه ارتباط معنایی مشابه نمیبینم.
مگه اینکه بخوایم اینجوری درنظر بگیریم که خود بیت صورت سؤال هم داره درمورد ذات نیها صحبت میکنه. اونم به این شکل که ذات متفاوت نیها بوده که باعث شده از یک آب استفاده کنن و حالا دو شکل متفاوت پیدا کنن.
(هرچند همون حرفی که شما خودت توی تحلیل ابیات زدی، خیلی درستتره از نظر من)@danial-hosseiny در تست قرابت کنکور گفته است:
Sara_R
یا خدا😐
...
(هرچند همون حرفی که شما خودت توی تحلیل ابیات زدی، خیلی درستتره از نظر من)خب من الآن یه بررسی کردم و متوجه شدم که مشکل دیدگاه من کجاس.
شاعر به دو نوع نی داره اشاره میکنه.« نی معمولی» و «نیشکر». که خب در اون صورت مشخصه که شاعر داره درمورد تفاوا ذات نیها صحبت میکنه و دلیل شکرین یا خالی بودنشون رو اینجوری توصیف میکنه. درواقع ذات نیها یکی و فقط اون ذاتشونه که متفاوته.
(منم امروز یاد گرفتم😁و این عالیه) -
سلام دوستان
این تست و ببینید

چطوریاس؟@danial-hosseiny
محمدرضا درستی
خیلی ممنونم🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-