عذر خواهی
-
zahra maleki
بهش پیام بده یا زنگ بزن
خب اگ خیلی کاری کردی ک ناراحتش کردی براش ی چیز کوچولو بخر و از دلش دربیار اگ حضوری دیدیش یدونه بوسش کن عذر خواهی کن تموم میشه میره
هزار تا راه هست
ب ادمشم مونده البته@سمیه-صادقلو البته بگم من خیلی زیاده روی کردم دیگه معذرت نمیخوام
-
@سمیه-صادقلو 6 بار ازش عذر خواهی کردم با اینکه اون به من فحش داده بود نبخشید دیگه وقتی دیدمش یه خاکی تو سرم میکنم
zahra maleki
ولش کن عقده ایه بزار همون ناراحت بمونه ایشش -
zahra maleki
ولش کن عقده ایه بزار همون ناراحت بمونه ایشش@سمیه-صادقلو نه هم من کرونا گرفتم هم اون الان اوضاع خرابهه
-
@سمیه-صادقلو نه هم من کرونا گرفتم هم اون الان اوضاع خرابهه
zahra maleki
آها -
مجتبی ازاد اخه نامحرمه چی جوری بزنمش ؟
zahra maleki بگیر بزنش چک زدن باعث لذت که نمیشه :| بزن هتکشو وتک کن
-
مجتبی ازاد
یه بار گفتی فهمید -
مجتبی ازاد خب لعنتی نمیشه خجالت میکشم هم بزرگتره هم نامحرم
-
مجتبی ازاد خب لعنتی نمیشه خجالت میکشم هم بزرگتره هم نامحرم
zahra maleki
خب چرا ناراحته؟ -
zahra maleki
خب چرا ناراحته؟@سمیه-صادقلو اقاا به من یه چیزی گفت بعد از اون روز تا حالا من گفتم تو راست میگی من همونم و لج کردم بعد گفت که نمیدونم هدفت از رفتارت چیه ولی ادامه نده بهش منم ازش عذرخواهی کردم دیگه اصلا جوابم نمیده دوستش گفت لوسش کردی
-
zahra maleki
خب چرا ناراحته؟@سمیه-صادقلو اصلا اتفاقی نیفتاده ولی با این رفتارش داره منو عذاب میده به جای کمک بهم داره حالمو خراب میکنه
-
@سمیه-صادقلو اقاا به من یه چیزی گفت بعد از اون روز تا حالا من گفتم تو راست میگی من همونم و لج کردم بعد گفت که نمیدونم هدفت از رفتارت چیه ولی ادامه نده بهش منم ازش عذرخواهی کردم دیگه اصلا جوابم نمیده دوستش گفت لوسش کردی
zahra maleki
بیخیال باو مهم نباشه برات -
مجتبی ازاد
یه بار گفتی فهمیدDr Aryan 0 رو شما ریپ زدم ؟
-
Dr Aryan 0 رو شما ریپ زدم ؟
مجتبی ازاد
نه ولی یه حرفو چند بار میگی
هی بزنش هی بزنش
چک بزن چک بزن -
سلام بچه ها یه نفر از دست من ناراحته و من نمیدونم چی جوری ازش عذر خواهی کنم دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنین
zahra maleki
باهاش حرف بزن. هیچ راه دیگهای جز حرف زدن وجود نداره
️
-
گاهی زمان نیازه
-
گاهی زمان نیازه
@fargol-sh
درمقابل ناراحت بودن هرکسی، زمان دادن یعنی نیست و نابودکردن رابطه. باید حرف زد. قبل اینکه دیر بشه. -
سلام بچه ها یه نفر از دست من ناراحته و من نمیدونم چی جوری ازش عذر خواهی کنم دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنین
zahra maleki حرف بزن باش
خیلی چیزا با حرف زدن حل میشه شاید سوتفاهم باشه
حرف نزدن خیلی وقتا عواقب جبران ناپزیری داره
تا دیرتر نشده برو باهاش حرف بزن -
@fargol-sh
درمقابل ناراحت بودن هرکسی، زمان دادن یعنی نیست و نابودکردن رابطه. باید حرف زد. قبل اینکه دیر بشه.@danial-hosseiny در عذر خواهی گفته است:
@fargol-sh
درمقابل ناراحت بودن هرکسی، زمان دادن یعنی نیست و نابودکردن رابطه. باید حرف زد. قبل اینکه دیر بشه.ولی وقتی چند بار عذر خواهی کردن و قبول نکرده طرف
-
@سمیه-صادقلو 6 بار ازش عذر خواهی کردم با اینکه اون به من فحش داده بود نبخشید دیگه وقتی دیدمش یه خاکی تو سرم میکنم
@سمیه-صادقلو
6 بار ازش عذر خواهی کردم
نمیدونم ولی اگه من بودم اصلا دیگه باهاش صحبت نمیکردم
چه دلیلی داره وقتی عذرخواهی کردی ، اونم 6 بار ، باهاش صحبتم کردی ، هنوزم به رفتارش ادامه بده!!
منطقیه به نظرت؟
البته که خب یه جا اشاره کردی به لج کردن خودت ، ممکنه دلیلش خودت باشی و نوع حرف زدنت باعث شده باشه متوجه عذرخواهی کردنت نشده باشه که اگه فکر میکنی اینطوریه باهاش تماس بگیر و صحبت کن فقط و فقط هم راجع به موضوعی که بابت دلخوری بینتون شده حرف بزن نه چیز دیگه ای!اما اگه اینطوری نیست کلا ولش کن !
-
@سمیه-صادقلو
6 بار ازش عذر خواهی کردم
نمیدونم ولی اگه من بودم اصلا دیگه باهاش صحبت نمیکردم
چه دلیلی داره وقتی عذرخواهی کردی ، اونم 6 بار ، باهاش صحبتم کردی ، هنوزم به رفتارش ادامه بده!!
منطقیه به نظرت؟
البته که خب یه جا اشاره کردی به لج کردن خودت ، ممکنه دلیلش خودت باشی و نوع حرف زدنت باعث شده باشه متوجه عذرخواهی کردنت نشده باشه که اگه فکر میکنی اینطوریه باهاش تماس بگیر و صحبت کن فقط و فقط هم راجع به موضوعی که بابت دلخوری بینتون شده حرف بزن نه چیز دیگه ای!اما اگه اینطوری نیست کلا ولش کن !
خانومِ_دوست_داشتنی چند بار عذر خواهی کنم دیگه دیوونه شدم البته قهر و اشتیش برای من فرقی نداره ولی من دوست ندارم کسی ناراحت باشه