بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام
-
بهار O_o کاش توی ویدیوهای رایگان هم یک اپیزود تحت عنوان روش محاسبات بود برای کسایی که فراموش کردن محاسبات رو
ST HB در بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام گفته است:
بهار O_o کاش توی ویدیوهای رایگان هم یک اپیزود تحت عنوان روش محاسبات بود برای کسایی که فراموش کردن محاسبات رو
سلام
برید قسمت شیمی راه ابریشم پایین محصول نمونه ویدیو گذاشته و تو اون قسمت همین محاسبات رو گذاشتن دقیقا
البته فقط یک قسمتو -
Gharibe Gomnam الان فارغ التحصل هستم کنکور ۹۹ اولین کنکورم بود
یعنی میگین با تکرار و تمرین مشکلم حل میشه؟
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ...ST HB
ی چند تا مثال بفرست برات توضیح بدم -
مشکل محاسباتی داری هرشب سوال محاسباتی حل کن چند عدد که ساده نباشن
-
Gharibe Gomnam الان فارغ التحصل هستم کنکور ۹۹ اولین کنکورم بود
یعنی میگین با تکرار و تمرین مشکلم حل میشه؟
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ...ST HB سلام
خب تقسیم ک بلدین برای تقسیم اعشاری اول فکر کنین ممیز ندارین تقسیم انجام بدین بعد ممیز بزارن
مثلا 2.8 بنویسین 28 ضربدر 10 بتوان منفی 1
خب میخوایم تقسیم بر مثلا چهارصدم کنیم
الان چهارصدمم مینویسیم 4 ضربدر 10 بتوان منفی 2
حالا مثل حالت عادی تقسیم میکنیم
28 تقسیم بر 4 میشه 7 بعد 10 بتوان منفی 2 میاد بالا ضربدر 10 بتوان منفی 1 میشه ک حاصل میشه 70
اشتباه محاسباتی خیلی مهمه اگ سوال بلد باشین ولی محاسبات بلد نباشین فایده نداره
اگ راه ابریشم دارین پیله محاسبات حتما نگاه کنین اگرم ندارین تو تور راه ابریشم ک رایگانه هست
هرشب 10 تا از تمریناتش حل کنین
این مشکلات با تمرین و مرور زمان حل میشه ولی بشرط تداوم
موفق باشین -
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم توی درس های حلیاتی و اونم اینکه تمام مباحث و فرمول ها و طریقه حل سوالات برام آسونه و بلدمشون اما مشکل من اون آخر سوالا حل ریاضیاتی و بدست آوردن پاسخ سواله ..... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که برای حل مشکلم باید چیکار کنم
ST HB در بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام گفته است:
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم توی درس های حلیاتی و اونم اینکه تمام مباحث و فرمول ها و طریقه حل سوالات برام آسونه و بلدمشون اما مشکل من اون آخر سوالا حل ریاضیاتی و بدست آوردن پاسخ سواله ..... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که برای حل مشکلم باید چیکار کنم
با عددا بازی کن سعی کن تیکه تیکه شون کنی ضربای پر تکرار و آسونو یادبگیر وقتایی که گزینه ها دورن از هم گرد کن بعضی عددا رو و اینکه سوال زیاد حل کن و سعی کن فرمولا رو سریع یاداوری کنی و انرژی اصلیتو سر محاسبات بزار. هر چقدر بیشتر تمرین کنی مغزت سریعتر عمل میکنه