سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
سلام به همه
حقیقتش من برای خودم برنامه مینویسم ولی یه مدت به صورت هفتگی نوشتم دیدم خیلی نمیتونم باهاش بسازم به صورت روزانه برنامه هامو مینویسم
ولی خب یه برگه دارم که توش دقیقا مشخص میکنه مثلا توی امروز چقدر تست زدم چقدر درس خوندم کدوم درس رو خوندم یه جدول هست...
به نظرتون مشکلی نداره من به صورت روزانه مینویسم؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Gharibe Gomnam هدف گذاری دو هفته رو که برنامه آزمون داره بهت میگه
تو برای یک هفته برنامه ریزی کن
اگر برنامه هفته اولت موند
هفته دوم، اول برنامه هفته اولت رو تموم میکنی بعد میری سراغ برنامه های هفته دوم
روتین اختصاصی که زیست واسه تجربی باید باشه همیشه
عمومیا هم سعی کن روی ضعف هات کار کنی و موضوعی کار کن مثل: قرابت ادبیات، آرایه ادبیات، ترجمه عربی، تحلیل صرفی عربی، گرامر زبان و غیره اینا رو بسته به اینکه چه مدت یادگیریش طول میکشه براش به مدت یک هفته تا ده روز یا بیشتر برنامه ریزی کن
یه چی مثل ریدینگ زبان مثلا هفته ای ۴ شب بذار به نظرم چون نمیشه گفت تو یه بازه زمانی درست میشه، به مرور و کم کم باید دستت بیاد -
Gharibe Gomnam نه شما باید چیزی میتونید باهاش جور بشید رو باید انجام بدین
-
سلام شبت بخیر
https://forum.alaatv.com/post/1496870
این پست و پست قبلیش شاید بتونه بهت کمک کنه -
Gharibe Gomnam هدف گذاری هفتگی هم داشته باش
-
zahra zhalehpour
اره اینو دارم -
maryam111
من پستایی که گذاشتین رو تو دوره شروع از نو دیدم
هدف گذاری هفتگی میکنم
ولی مثلا تو هفته میچینم یه روز یه چی میشه که مثلا ممکنه نتونم کارمو انجام بدم
ولی وقتی روزانه مینویسم اصلا استرس نمیگیرم یه حس خوب دارم
حالا نظرتون چیه؟ -
maryam111
مثلا الان برنامه مینویسم
بعد الان کرونا گرفتم بعد برنامم عقب میفته همین روحیمو ضعیف میکنه
توی یه هفته هدف گذاری میکنم که باید این کار رو بکنم اون کار رو بکنم ولی نمینویسم توی چه روزی هر روز واسه فردام برنامه مینویسم
مثلا مینویسم من توی این هفته باید ۵ ساعت شیمی بخونم... -
Gharibe Gomnam ببین مثلا اینطوری بگو که تا آخر هفته باید فلان مبحث رو خونده باشم
بعد این مبحث رو خورد کن تو روزای هفته که هر مقداریش رو تو چه روزی بخونی که تا آخر هفته برسی به هدفت
تو روزایی که داری برنامه میچینی یک روز از روزای آخر هفته مثلا چهارشنبه یا پنج شنبه رو
برنامه خلوت تر بچین و جای خالی بذار تا اگر در طول هفته مشکلی پیش اومد و نتونستی خودتو به برنامه برسونی اونجا یه ایستگاه جبرانی داشته باشی
ولی یهو تنبل نشی همش امیدت به همون روز باشه ها
من روزای پنج شنبه ام رو خالی میذاشتم
مثلا پنج شنبه هفته آزمون رو کلا هیچ برنامه ای نمیذاشتم به جز پیش آزمونم + درسای عقب مونده -
maryam111
من این کار رو میکنم ولی چون ترم اول رو خوب نخوندم
واقعا قاطی میکنم گاهی اوقات چون باید ترم اولم تموم کنم
یه تاپیک تو قسمت مشاوره ای هست ازمن که جواب نداده کسی مشکل اصلیم اونه
چون باید ترم اول روهم بخونم
تستشو بزنم فیلماشو ببینم واسه همین مثلا برنامه هام انجام نمیشن اعصابم بهم میریزه -
Gharibe Gomnam برنامه آزمونت ایستگاه جبرانی واسه مباحث ترم اول نداره؟
-
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه خوبی؟
نگا کن این کارت ایرادی نداره ولی چون تو سال کنکور مباحث زیاد میشن لازم داری که یه برنامه بلند مدت هم داشته باشی حتما. اولش سخته چون عادت نداشتیم. به مرور بهتر میشه.
حتما بودجه بندی رو مشخص کن حالا میتونی هر روز لیست کارهاتو یادداشت کنی به عنوان برنامه ای با زمان بندی روزانه -
Gharibe Gomnam
آره تقریبا همینجوری ولی بازم همه جورو امتحان کن ببین کدوم راحت تره برات🤍 -
که خیییلی درگیرشم
اینه که چون ترم اولم اومده وسط
بعضی روزا ساعت مطالعه ای که مینویسم از ساعت مطالعه خودم میزنه بالا
اگه نخونمشون یه چی میشه
بخونمم یه چی میشه -
Gharibe Gomnam در شمایی که برنامه مینویسی...!!! گفته است:
که خیییلی درگیرشم
اینه که چون ترم اولم اومده وسط
بعضی روزا ساعت مطالعه ای که مینویسم از ساعت مطالعه خودم میزنه بالا
اگه نخونمشون یه چی میشه
بخونمم یه چی میشهاینو نمیدونم کجای دلم بزارم
اینجوری نبود که من ترم اول کم کاری کنم
راهم تا مدرسم به خاطر یه سری مسائل دور بود و بعد یه جابه جایی و...
بعد تو آذر کرونا گرفتم
دوباره الانم اومیکرون گرفتم -
Gharibe Gomnam
چی؟