شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
سلام به همه
حقیقتش من برای خودم برنامه مینویسم ولی یه مدت به صورت هفتگی نوشتم دیدم خیلی نمیتونم باهاش بسازم به صورت روزانه برنامه هامو مینویسم
ولی خب یه برگه دارم که توش دقیقا مشخص میکنه مثلا توی امروز چقدر تست زدم چقدر درس خوندم کدوم درس رو خوندم یه جدول هست...
به نظرتون مشکلی نداره من به صورت روزانه مینویسم؟
@دانش-آموزان-آلاء -
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
فقط هردوهفته یا هریک هفته؟
و اینکه مثلا اگر کاری از یک هفته موند میره تو هفته بعد؟
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟Gharibe Gomnam هدف گذاری دو هفته رو که برنامه آزمون داره بهت میگه
تو برای یک هفته برنامه ریزی کن
اگر برنامه هفته اولت موند
هفته دوم، اول برنامه هفته اولت رو تموم میکنی بعد میری سراغ برنامه های هفته دوم
روتین اختصاصی که زیست واسه تجربی باید باشه همیشه
عمومیا هم سعی کن روی ضعف هات کار کنی و موضوعی کار کن مثل: قرابت ادبیات، آرایه ادبیات، ترجمه عربی، تحلیل صرفی عربی، گرامر زبان و غیره اینا رو بسته به اینکه چه مدت یادگیریش طول میکشه براش به مدت یک هفته تا ده روز یا بیشتر برنامه ریزی کن
یه چی مثل ریدینگ زبان مثلا هفته ای ۴ شب بذار به نظرم چون نمیشه گفت تو یه بازه زمانی درست میشه، به مرور و کم کم باید دستت بیاد -
سلام به همه
حقیقتش من برای خودم برنامه مینویسم ولی یه مدت به صورت هفتگی نوشتم دیدم خیلی نمیتونم باهاش بسازم به صورت روزانه برنامه هامو مینویسم
ولی خب یه برگه دارم که توش دقیقا مشخص میکنه مثلا توی امروز چقدر تست زدم چقدر درس خوندم کدوم درس رو خوندم یه جدول هست...
@دانش-آموزان-آلاءGharibe Gomnam نه شما باید چیزی میتونید باهاش جور بشید رو باید انجام بدین
-
سلام شبت بخیر
https://forum.alaatv.com/post/1496870
این پست و پست قبلیش شاید بتونه بهت کمک کنه -
سلام به همه
@دانش-آموزان-آلاءGharibe Gomnam هدف گذاری هفتگی هم داشته باش
-
Gharibe Gomnam هدف گذاری هفتگی هم داشته باش
zahra zhalehpour
اره اینو دارم -
سلام شبت بخیر
این پست و پست قبلیش شاید بتونه بهت کمک کنهmaryam111
من پستایی که گذاشتین رو تو دوره شروع از نو دیدم
هدف گذاری هفتگی میکنم
ولی مثلا تو هفته میچینم یه روز یه چی میشه که مثلا ممکنه نتونم کارمو انجام بدم
ولی وقتی روزانه مینویسم اصلا استرس نمیگیرم یه حس خوب دارم
حالا نظرتون چیه؟ -
سلام شبت بخیر
این پست و پست قبلیش شاید بتونه بهت کمک کنهmaryam111
مثلا الان برنامه مینویسم
بعد الان کرونا گرفتم بعد برنامم عقب میفته همین روحیمو ضعیف میکنه
توی یه هفته هدف گذاری میکنم که باید این کار رو بکنم اون کار رو بکنم ولی نمینویسم توی چه روزی هر روز واسه فردام برنامه مینویسم
مثلا مینویسم من توی این هفته باید ۵ ساعت شیمی بخونم... -
maryam111
مثلا الان برنامه مینویسم
بعد الان کرونا گرفتم بعد برنامم عقب میفته همین روحیمو ضعیف میکنه
توی یه هفته هدف گذاری میکنم که باید این کار رو بکنم اون کار رو بکنم ولی نمینویسم توی چه روزی هر روز واسه فردام برنامه مینویسم
مثلا مینویسم من توی این هفته باید ۵ ساعت شیمی بخونم...Gharibe Gomnam ببین مثلا اینطوری بگو که تا آخر هفته باید فلان مبحث رو خونده باشم
بعد این مبحث رو خورد کن تو روزای هفته که هر مقداریش رو تو چه روزی بخونی که تا آخر هفته برسی به هدفت
تو روزایی که داری برنامه میچینی یک روز از روزای آخر هفته مثلا چهارشنبه یا پنج شنبه رو
برنامه خلوت تر بچین و جای خالی بذار تا اگر در طول هفته مشکلی پیش اومد و نتونستی خودتو به برنامه برسونی اونجا یه ایستگاه جبرانی داشته باشی
ولی یهو تنبل نشی همش امیدت به همون روز باشه ها
من روزای پنج شنبه ام رو خالی میذاشتم
مثلا پنج شنبه هفته آزمون رو کلا هیچ برنامه ای نمیذاشتم به جز پیش آزمونم + درسای عقب مونده -
Gharibe Gomnam ببین مثلا اینطوری بگو که تا آخر هفته باید فلان مبحث رو خونده باشم
بعد این مبحث رو خورد کن تو روزای هفته که هر مقداریش رو تو چه روزی بخونی که تا آخر هفته برسی به هدفت
تو روزایی که داری برنامه میچینی یک روز از روزای آخر هفته مثلا چهارشنبه یا پنج شنبه رو
برنامه خلوت تر بچین و جای خالی بذار تا اگر در طول هفته مشکلی پیش اومد و نتونستی خودتو به برنامه برسونی اونجا یه ایستگاه جبرانی داشته باشی
مثلا پنج شنبه هفته آزمون رو کلا هیچ برنامه ای نمیذاشتم به جز پیش آزمونم + درسای عقب موندهmaryam111
من این کار رو میکنم ولی چون ترم اول رو خوب نخوندم
واقعا قاطی میکنم گاهی اوقات چون باید ترم اولم تموم کنم
یه تاپیک تو قسمت مشاوره ای هست ازمن که جواب نداده کسی مشکل اصلیم اونه
چون باید ترم اول روهم بخونم
تستشو بزنم فیلماشو ببینم واسه همین مثلا برنامه هام انجام نمیشن اعصابم بهم میریزه -
Gharibe Gomnam ببین مثلا اینطوری بگو که تا آخر هفته باید فلان مبحث رو خونده باشم
مثلا پنج شنبه هفته آزمون رو کلا هیچ برنامه ای نمیذاشتم به جز پیش آزمونم + درسای عقب موندهmaryam111
ترم اولم روهم باید بخونم این بیشتر نگرانم میکنه
نمیگم اصلاااا نخوندم
ولی تست نزدم ازش -
maryam111
من این کار رو میکنم ولی چون ترم اول رو خوب نخوندم
واقعا قاطی میکنم گاهی اوقات چون باید ترم اولم تموم کنم
یه تاپیک تو قسمت مشاوره ای هست ازمن که جواب نداده کسی مشکل اصلیم اونه
چون باید ترم اول روهم بخونم
تستشو بزنم فیلماشو ببینم واسه همین مثلا برنامه هام انجام نمیشن اعصابم بهم میریزهGharibe Gomnam برنامه آزمونت ایستگاه جبرانی واسه مباحث ترم اول نداره؟
-
سلام به همه
@دانش-آموزان-آلاءGharibe Gomnam
سلام ریحانه خوبی؟
نگا کن این کارت ایرادی نداره ولی چون تو سال کنکور مباحث زیاد میشن لازم داری که یه برنامه بلند مدت هم داشته باشی حتما. اولش سخته چون عادت نداشتیم. به مرور بهتر میشه.
حتما بودجه بندی رو مشخص کن حالا میتونی هر روز لیست کارهاتو یادداشت کنی به عنوان برنامه ای با زمان بندی روزانه -
Gharibe Gomnam برنامه آزمونت ایستگاه جبرانی واسه مباحث ترم اول نداره؟
maryam111
ازمونم داشته باشه من باید بخونمش خوب
توی ریاضی و زیست ترم اولم ضعیفم
باید یه برگشتی داشته باشم
توی فیزیک و شیمی باز بهترم -
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه خوبی؟
نگا کن این کارت ایرادی نداره ولی چون تو سال کنکور مباحث زیاد میشن لازم داری که یه برنامه بلند مدت هم داشته باشی حتما. اولش سخته چون عادت نداشتیم. به مرور بهتر میشه.
حتما بودجه بندی رو مشخص کن حالا میتونی هر روز لیست کارهاتو یادداشت کنی به عنوان برنامه ای با زمان بندی روزانهMehrsa 14
سلاااام مهرسا خانم گل گلاب
که اینطور -
Gharibe Gomnam برنامه آزمونت ایستگاه جبرانی واسه مباحث ترم اول نداره؟
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
فقط هردوهفته یا هریک هفته؟
و اینکه مثلا اگر کاری از یک هفته موند میره تو هفته بعد؟
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟ -
Mehrsa 14
سلاااام مهرسا خانم گل گلاب
که اینطورGharibe Gomnam
آره تقریبا همینجوری ولی بازم همه جورو امتحان کن ببین کدوم راحت تره برات🤍
-
Gharibe Gomnam
آره تقریبا همینجوری ولی بازم همه جورو امتحان کن ببین کدوم راحت تره برات🤍
Mehrsa 14
ولی یه مشکلی هست -
که خیییلی درگیرشم
اینه که چون ترم اولم اومده وسط
بعضی روزا ساعت مطالعه ای که مینویسم از ساعت مطالعه خودم میزنه بالا
اگه نخونمشون یه چی میشه
بخونمم یه چی میشه -
که خیییلی درگیرشم
اگه نخونمشون یه چی میشه
بخونمم یه چی میشهGharibe Gomnam در شمایی که برنامه مینویسی...!!! گفته است:
که خیییلی درگیرشم
اگه نخونمشون یه چی میشه
بخونمم یه چی میشهاینو نمیدونم کجای دلم بزارم
اینجوری نبود که من ترم اول کم کاری کنم
راهم تا مدرسم به خاطر یه سری مسائل دور بود و بعد یه جابه جایی و...
بعد تو آذر کرونا گرفتم
دوباره الانم اومیکرون گرفتم -
Mehrsa 14
ولی یه مشکلی هستGharibe Gomnam
چی؟