Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. فکر های منفی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

فکر های منفی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
41 دیدگاه‌ها 8 کاربران 531 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • محمدرضا درستیم محمدرضا درستی

سلام
    حقیقتش من قبلن ها پر از روحیه بودم و با خودم میگفتم میرم میترکونم کنکور رو و میام بیرون با رتبه خوب و رشته مورد علاقم قبول میشم
    ولی این چند وقته اصلا انگیزه سابق رو ندارم
    میلم به درس خوندن نمیاد
    خیلی اوقات، مخصوصا شب ها به خود کشی فکر میکنم...
    شاید بگین همش یه کنکورِ مسخرس چرا باید آدم زندگیش رو ببازه بخاطرش؟ کنکور هم یه بخشی از زندگیه و ...
    ولی نه من از همون بچگیم مسیرم رو تعیین کردم و دلم میخواست تو حیطه ی علم یه کسی بشم واسه خودم
    و واقعا حاضر بودم بخاطرش از همه چی بگذرم
    ولی حالا انگیزه ی سابق رو ندارم
    احساس میکنم ته خط رسیدم
    یه صدایی تو مخم هست که هی میگه
    تو که دیگه قبول نمیشی
    و همه زندگیت رو باختی
    پس چرا ادامه میدی یه بازی رو که معلومه از حالا بازنده ای توش؟
    نمیدونم
    بعضی اوقات میگم شاید این مسیر رو اشتباه انتخاب کردم
    میرم رشته های دیگه رو یه نگا میکنم
    کارگردانی سینما
    زبان و ادبیات فارسی
    مهندسی هوافضا
    فیزیک نظری
    و...
    با خودم میگم شاید بهتره از صفر شروع کنم و این شکست رو برای همیشه از ذهنم پاک کنم
    نمیدونم...
    فقط یه چیز رو میدونم
    اصلا فکر نمیکردم یه روز تا این حد کم بیارم
    بنظر شما از لحاظ روانشناسی( نه دینی) چه راهکار هایی برای خنثی کردن این افکار هست؟
    و اینکه
    شما هم تجربه های مشابه داشتید..؟

Asmaa KianiiA آفلاین
    Asmaa KianiiA آفلاین
    Asmaa Kianii
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

محمدرضا درستی اکثر دانش آموزای کنکوری که رویاهای خفنی دارن
    تلاششون که کم میشه به این حال وروز دچار میشن
    سعی کن تمام تلاشت رو کنی هفته ای یه نیمروز کارهای مورد علاقت رو انجام بده
    ترجیحا از فضای خونه و مخصوصا اتاقت که دائم درگیری دور شو
    همیشه تلاش بهترین راه حل
    امیدورام نتایج کنکور401 که اومد هممون به اندازه ی تلاشامون به رویاهامون نزدیک شده باشیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2

سلام
      عه
      پس اون دفتر مال شما بود؟🧐 😂 😂
      آره ورزش هم شنیدم روحیه آدم رو تازه میکنه
      ولی واقعیتش حس میکنم اینا همش مقطعیه
      یعنی همه این کار ها و ترفند ها مثل یه سرپوشی هست که فقط تا یه مدت این حس رو مخفی میکنه و بعدش دوباره بروز پیدا میکنه
      احساس میکنم نگرشمون از ریشه باید تغییر کنه
      ولی نمیدونم چطور...
      ممنون که تجربتون رو گفتید 🙂

R آفلاین
      R آفلاین
      Reyhaneh Moradi

محمدرضا درستی
      😂😂😂
      موافقم با شما، منم بیشتر حرف نمیزنم که شعار ندم.
      ولی تا شقایق هست زندگی باید کرد😅
      پیشنهاد میکنم اهنگ کادو از شایع رو گوش بدین.
      با مشاور اگر امکانش هست صحبت کنید که واقعا کمک کننده هستش، تجربش رو دارم که میگم.

محمدرضا درستیم 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • R Reyhaneh Moradi

محمدرضا درستی
        😂😂😂
        موافقم با شما، منم بیشتر حرف نمیزنم که شعار ندم.
        ولی تا شقایق هست زندگی باید کرد😅
        پیشنهاد میکنم اهنگ کادو از شایع رو گوش بدین.
        با مشاور اگر امکانش هست صحبت کنید که واقعا کمک کننده هستش، تجربش رو دارم که میگم.

محمدرضا درستیم آفلاین
        محمدرضا درستیم آفلاین
        محمدرضا درستی

Reyhaneh Moradi
        ممنون بابت پیشنهاد آهنگ...قشنگ بود 🙂
        مشاور قبلا تجربه ی جالبی نداشتم بخاطر همین نمیرم سراغ اون گزینه...
        ولی بازم ممنون 🙂

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3

Reyhaneh Moradi
          ممنون بابت پیشنهاد آهنگ...قشنگ بود 🙂
          مشاور قبلا تجربه ی جالبی نداشتم بخاطر همین نمیرم سراغ اون گزینه...
          ولی بازم ممنون 🙂

R آفلاین
          R آفلاین
          Reyhaneh Moradi

محمدرضا درستی
          خواهش میکنم کاری نکردم
          من خودم حدودا دو هفته هستش که از این وضعیتی که شما توش هستین دراومدم و واقعا سخته، بدترین قسمتش اینه که نمیدونی الان چیکاره ای، هدفت چیه... کلا خودتو گم میکنی.
          همش هم به رشته های دیگه فکر میکردم... بعدش به خودم گفتم تو که تا اینجا اومدی، چندماه بیشتر نمونده... اگه قبول شدی که هیچی، اگر هم نه که، همون موقع دربارش فکر کن و تصمیم بگیر، نه الان که وقت تلاش کردنه...
          من به شدت آدم کمالگرایی هستم و بخاطرش خیلی اذیت شدم و میشم.
          توی دوسال گذشته هم برنامه هایی برای خودم ریخته بودم که همش به دلایلی بهم ریخت، ولی خودمو سرپا کردم اونم نه به آسونی...
          امیدوارم شما هم بتونید.

2
          • R Reyhaneh Moradi

محمدرضا درستی
            خواهش میکنم کاری نکردم
            من خودم حدودا دو هفته هستش که از این وضعیتی که شما توش هستین دراومدم و واقعا سخته، بدترین قسمتش اینه که نمیدونی الان چیکاره ای، هدفت چیه... کلا خودتو گم میکنی.
            همش هم به رشته های دیگه فکر میکردم... بعدش به خودم گفتم تو که تا اینجا اومدی، چندماه بیشتر نمونده... اگه قبول شدی که هیچی، اگر هم نه که، همون موقع دربارش فکر کن و تصمیم بگیر، نه الان که وقت تلاش کردنه...
            من به شدت آدم کمالگرایی هستم و بخاطرش خیلی اذیت شدم و میشم.
            توی دوسال گذشته هم برنامه هایی برای خودم ریخته بودم که همش به دلایلی بهم ریخت، ولی خودمو سرپا کردم اونم نه به آسونی...
            امیدوارم شما هم بتونید.

محمدرضا درستیم آفلاین
            محمدرضا درستیم آفلاین
            محمدرضا درستی

Reyhaneh Moradi
            خیلی ممنون با حرفاتون کاملا موافقم
            هر چی میکشیم از کمال گراییه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe GomnamG آفلاین
              Gharibe Gomnam

سلام وقتتون بخیر خیلی طولانیه اولش نمیخواستم جواب این تاپیک رو دیدم ولی یه حسی بهم گفت که بگو
              قبلش بگم من یه دانش اموز پایه دهم هستم و الان احتمال میدم اولین فکری که بعداز گفتن این جملم به ذهنتون اومده اینه که این یه دانش اموز دهمیه چجوری منی که کنکوری هستم رو میخواد درک کنه چجوری میخواد بفهمه من چی میکشم😏
              ولی
              قبل از هرچیزی بستگی داره به نوع تفکرات ادما به شرایط زندگیشون به محیطی که توش زندگی میکنن اینا یا باعث پیشرفت ادما میشن یا پسرفت ادما یا اون ادم لب دره میپره به شوق پرواز یا میپره برای سقوط...
              من این حسی که شما میگین رو خییییلی زیاد تجربه کردم خیییلی زیاد
              بخصوص که حدود ۳ ۴ سال پیش این اتفاق به اوج خودش رسیده بود یعنی به مرحله ای رسیده بودم که واقعاااا نمیدونستم چرااا دارم زندگی میکنم اصلا درس میخوام بخونم دکتر بشم مهندس بشم هرچیزی بشم که چییی؟؟ اخرش که چی؟
              به جامعه بشری خدمت کنم که مثلا اسمم تو تاریخ ثبت بشه اخرش بمیرم و یه سنگ قبر؟
              من این اصلا تو کتم نمیرفت
              و اینم بگما من اصلا نماز نمیخوندم کلا ادمی بودم که خیلی چیزا واسم مهم نبودن
              اما خب واقعا یه روز نشستم با خودم گفتم خب الان تو هیچ کاری نکنی همینجا بشینی زمان بره تو عقب بمونی اینکه بدتره...
              یک شب دقیقا وقت نماز مغرب بود رفتم تو اتاقم دوساعت تمام فقط به یه گوشه زل زده بودم و داشتم فکر میکردم
              هیچوقت به خودکشی تو زندگیم فکر نکردم حدود ۶ ساله که میگرن عصبی دارم تو ۷ ۸ سالگی مریض شدم و...
              ولی هیچ وقت به خودکشی فکرنکردم چون دوست ندارم از چاله بیفتم تو چاه ؛ چون میدونم وقتی خودکشی کنم اونور عذابش صدبرابر سخت تر و بدتره
              هیچی من نشستم فکرکردم به خودم گفتم چرا خیلی از ادما خودکشی میکنن؟ چرا خیلی از ادمای ثروتمند خیلی از ادمایی که دانشمند بودن و...
              واقعا مغزم داشت میسوخت
              رفتم نماز مغرب و عشا رو خوندم بعداز چندین سااال
              واقعا خیلی حالم بهتر شده بود
              بعد نماز یک برگه برداشتم شروع کردم به سوال پرسیدن از خودم
              اینکه چرا درس نمیخونی؟
              جوابش بود تا امید شدم
              چرا نا امید شدی؟
              چون دیگه انگیزه ندارم
              چرا انگیزه نداری؟
              چون نمیدونم از خودم چی میخوام
              بشین فکرکن ببین از زندگیت چی میخوای ببین ۱۰۰ سال اینده چی از خودت میخوای
              و خودم روهم ملزم کردم به هیچ کدوم از سوالام نگم نمیدونم...
              همه رو باید جواب بدم
              خلاصه فهمیدم اقا من اصلا هدف ندارم یعنی به خودم میگفتم دکتر شدم بعدش چی؟؟
              خب هر روز برم مطب و...؟
              فهمیدم ادمای جهان دارن میرن سمت ربات بودن ربات شدن
              بعد نشستم هدفهامو نوشتم
              اینکه میخوام تو چه دانشگاهی قبول بشم با چه رتبه ای چکاره بشم؟ بعداینکه به اون شغل دست پیدا کردم چیکارکنم؟
              وقتی تماآم اهدافمو نوشتم واسه همشون یه چرا اوردم
              مثلا شما میخوان دکتر بشید به خودتون میگید چرا؟
              بعد مثلا جوابتون اینه که چون میخوام به بشر خدمت کنم دوباره میپرسید چرا؟
              باید ۵ یا بالای ۵ تا چرا برای هر هدفتون بیارید
              بعد بلند شدم به خودم گفتم که تو تمام تلاشتو میکنی برای تک تک این اهدافت برای ۲۰ سال بعد برای اینکه ۲۰ سال بعد به خودت افتخار کنی به اینکه امروز بلتد شدی نزاشتی زمان تورو با خودش ببره تو زمان رو تو مشتت گرفتی بعد خودم رو ملزم کردم که تا ۳۰ روز حداااقل مثلا ۵ ساعت درس بخونم مثلا دارم میگم
              بعد تو ۳۰ روز بعدی یه ساعت مطالعه بالاتر و تاکید میکنم حداااقل یعنی سنگ از اسمون بباره باید تا ۳۰ روز این کار رو انجام میدادم
              یه جاهایی کم میاوردم ولی به خودم میگفتم ۳۰ روزه ۳۰ روز تحمل کن چیزی نمونده میدونم تو میتونی من بهت اطمینان دارم به توانایی هات خدا تورو افریده روحش رو در وجودت دمیده این یعنی تو میتونی بیای بالا بالاتراز اونی که فکرشو بکنی
              بعد یواش یواش ساعت بیداریمو اوردم زودترش کردم
              ۶ بود کردم ۵:۴۵ ؛ بعد کردم ۵:۳۰ تا اومد رو ۴
              گهگاهی ۳:۳۰ هم بلند میشم شباهم ساعت ۱۱ میرم میخوابم
              ولی بدنم عادت کرده
              صبح بلند میشدم میخواستم قرآن حفظ کنم نمیدونم چیشد به دلم افتاده بود قرآن حفظ کنم
              صبح بلند میشدم یه ۴۵ دقیقه قران میخوندم نمازمو میخوندم میرفتم رو ایوان و یک نفس عمیق از ته قلبم میکشیدم و اون حس خوب رو خیلی دوست داشتم
              یه جاهایی واقعا کم میاوردم همین امسال ۴ ماه پشت هم اتفاقات بد هم برای خودم هم برای بقیه
              دیگه ماه قبل یه اتفاقی افتاد من به شخصه نابووود شدم نابووود اومدم خونه رو تختم نشستم فقط نیم ساعت به دیوار زل زدم بعدش بلند شدم دوباره به خودم گفتم اشکالی نداره من که به تو ایمان دارم خدا که تورو قبول داره از این بهتر؟
              بشین درستو بخون به هیچی هم فکرنکن
              کنکور همه زندگی ادم نیست اون حس خوبه که مهمه ؛ اون احساس ارامشه اون حس شوقه
              اون حس شوق خودش نمیاد
              شما باید بلند بشی برای بدست اوردن اون حس خوب برای اینکه پیداش بکنی ؛ تو متن تاپیک گفتین دینی نباشه ولی من به این باور رسیدم من وجودم از خداست فقط با خودش اروم میشم چون من ازوجود اونم...
              شما یک مقدار ساعت مطالعه حداقل مشخص کن واسه خودت و به اون عمل کن در بدترین شرایط
              البته بعداز اینکه واقعا دیدین از خودتون چی میخواین
              من شروع از نو آقای پژمان فرد رو دیدم واقعاااا انگیزه گرفتم به شماهم پیشنهاد میکنم ببینید
              ببخشید خیییلی طولانی شد😅

نقطه . سرخط

6

محمدرضا درستی
                اگه حوصله نداشتید کل متن رو بخونید، خلاصه اش این میشه که:

بودن یا نبودن؟
                مسئله این است...

Gharibe GomnamG آفلاین
                Gharibe GomnamG آفلاین
                Gharibe Gomnam

محمدرضا درستی

محمدرضا درستی در فکر های منفی گفته است:

محمدرضا درستی
                اگه حوصله نداشتید کل متن رو بخونید، خلاصه اش این میشه که:

بودن یا نبودن؟
                مسئله این است...

بودن و به رخ کشیدن توانایی ها به دنیای بی رحم به رخ کشیدن شکستها و موفقیت ها استوار ایستادن و خندیدن به مشکلات در مقابل دنیایی که میخواد ادمارو تو خودش ببلعه

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

سلام وقتتون بخیر خیلی طولانیه اولش نمیخواستم جواب این تاپیک رو دیدم ولی یه حسی بهم گفت که بگو
                  قبلش بگم من یه دانش اموز پایه دهم هستم و الان احتمال میدم اولین فکری که بعداز گفتن این جملم به ذهنتون اومده اینه که این یه دانش اموز دهمیه چجوری منی که کنکوری هستم رو میخواد درک کنه چجوری میخواد بفهمه من چی میکشم😏
                  ولی
                  قبل از هرچیزی بستگی داره به نوع تفکرات ادما به شرایط زندگیشون به محیطی که توش زندگی میکنن اینا یا باعث پیشرفت ادما میشن یا پسرفت ادما یا اون ادم لب دره میپره به شوق پرواز یا میپره برای سقوط...
                  من این حسی که شما میگین رو خییییلی زیاد تجربه کردم خیییلی زیاد
                  بخصوص که حدود ۳ ۴ سال پیش این اتفاق به اوج خودش رسیده بود یعنی به مرحله ای رسیده بودم که واقعاااا نمیدونستم چرااا دارم زندگی میکنم اصلا درس میخوام بخونم دکتر بشم مهندس بشم هرچیزی بشم که چییی؟؟ اخرش که چی؟
                  به جامعه بشری خدمت کنم که مثلا اسمم تو تاریخ ثبت بشه اخرش بمیرم و یه سنگ قبر؟
                  من این اصلا تو کتم نمیرفت
                  و اینم بگما من اصلا نماز نمیخوندم کلا ادمی بودم که خیلی چیزا واسم مهم نبودن
                  اما خب واقعا یه روز نشستم با خودم گفتم خب الان تو هیچ کاری نکنی همینجا بشینی زمان بره تو عقب بمونی اینکه بدتره...
                  یک شب دقیقا وقت نماز مغرب بود رفتم تو اتاقم دوساعت تمام فقط به یه گوشه زل زده بودم و داشتم فکر میکردم
                  هیچوقت به خودکشی تو زندگیم فکر نکردم حدود ۶ ساله که میگرن عصبی دارم تو ۷ ۸ سالگی مریض شدم و...
                  ولی هیچ وقت به خودکشی فکرنکردم چون دوست ندارم از چاله بیفتم تو چاه ؛ چون میدونم وقتی خودکشی کنم اونور عذابش صدبرابر سخت تر و بدتره
                  هیچی من نشستم فکرکردم به خودم گفتم چرا خیلی از ادما خودکشی میکنن؟ چرا خیلی از ادمای ثروتمند خیلی از ادمایی که دانشمند بودن و...
                  واقعا مغزم داشت میسوخت
                  رفتم نماز مغرب و عشا رو خوندم بعداز چندین سااال
                  واقعا خیلی حالم بهتر شده بود
                  بعد نماز یک برگه برداشتم شروع کردم به سوال پرسیدن از خودم
                  اینکه چرا درس نمیخونی؟
                  جوابش بود تا امید شدم
                  چرا نا امید شدی؟
                  چون دیگه انگیزه ندارم
                  چرا انگیزه نداری؟
                  چون نمیدونم از خودم چی میخوام
                  بشین فکرکن ببین از زندگیت چی میخوای ببین ۱۰۰ سال اینده چی از خودت میخوای
                  و خودم روهم ملزم کردم به هیچ کدوم از سوالام نگم نمیدونم...
                  همه رو باید جواب بدم
                  خلاصه فهمیدم اقا من اصلا هدف ندارم یعنی به خودم میگفتم دکتر شدم بعدش چی؟؟
                  خب هر روز برم مطب و...؟
                  فهمیدم ادمای جهان دارن میرن سمت ربات بودن ربات شدن
                  بعد نشستم هدفهامو نوشتم
                  اینکه میخوام تو چه دانشگاهی قبول بشم با چه رتبه ای چکاره بشم؟ بعداینکه به اون شغل دست پیدا کردم چیکارکنم؟
                  وقتی تماآم اهدافمو نوشتم واسه همشون یه چرا اوردم
                  مثلا شما میخوان دکتر بشید به خودتون میگید چرا؟
                  بعد مثلا جوابتون اینه که چون میخوام به بشر خدمت کنم دوباره میپرسید چرا؟
                  باید ۵ یا بالای ۵ تا چرا برای هر هدفتون بیارید
                  بعد بلند شدم به خودم گفتم که تو تمام تلاشتو میکنی برای تک تک این اهدافت برای ۲۰ سال بعد برای اینکه ۲۰ سال بعد به خودت افتخار کنی به اینکه امروز بلتد شدی نزاشتی زمان تورو با خودش ببره تو زمان رو تو مشتت گرفتی بعد خودم رو ملزم کردم که تا ۳۰ روز حداااقل مثلا ۵ ساعت درس بخونم مثلا دارم میگم
                  بعد تو ۳۰ روز بعدی یه ساعت مطالعه بالاتر و تاکید میکنم حداااقل یعنی سنگ از اسمون بباره باید تا ۳۰ روز این کار رو انجام میدادم
                  یه جاهایی کم میاوردم ولی به خودم میگفتم ۳۰ روزه ۳۰ روز تحمل کن چیزی نمونده میدونم تو میتونی من بهت اطمینان دارم به توانایی هات خدا تورو افریده روحش رو در وجودت دمیده این یعنی تو میتونی بیای بالا بالاتراز اونی که فکرشو بکنی
                  بعد یواش یواش ساعت بیداریمو اوردم زودترش کردم
                  ۶ بود کردم ۵:۴۵ ؛ بعد کردم ۵:۳۰ تا اومد رو ۴
                  گهگاهی ۳:۳۰ هم بلند میشم شباهم ساعت ۱۱ میرم میخوابم
                  ولی بدنم عادت کرده
                  صبح بلند میشدم میخواستم قرآن حفظ کنم نمیدونم چیشد به دلم افتاده بود قرآن حفظ کنم
                  صبح بلند میشدم یه ۴۵ دقیقه قران میخوندم نمازمو میخوندم میرفتم رو ایوان و یک نفس عمیق از ته قلبم میکشیدم و اون حس خوب رو خیلی دوست داشتم
                  یه جاهایی واقعا کم میاوردم همین امسال ۴ ماه پشت هم اتفاقات بد هم برای خودم هم برای بقیه
                  دیگه ماه قبل یه اتفاقی افتاد من به شخصه نابووود شدم نابووود اومدم خونه رو تختم نشستم فقط نیم ساعت به دیوار زل زدم بعدش بلند شدم دوباره به خودم گفتم اشکالی نداره من که به تو ایمان دارم خدا که تورو قبول داره از این بهتر؟
                  بشین درستو بخون به هیچی هم فکرنکن
                  کنکور همه زندگی ادم نیست اون حس خوبه که مهمه ؛ اون احساس ارامشه اون حس شوقه
                  اون حس شوق خودش نمیاد
                  شما باید بلند بشی برای بدست اوردن اون حس خوب برای اینکه پیداش بکنی ؛ تو متن تاپیک گفتین دینی نباشه ولی من به این باور رسیدم من وجودم از خداست فقط با خودش اروم میشم چون من ازوجود اونم...
                  شما یک مقدار ساعت مطالعه حداقل مشخص کن واسه خودت و به اون عمل کن در بدترین شرایط
                  البته بعداز اینکه واقعا دیدین از خودتون چی میخواین
                  من شروع از نو آقای پژمان فرد رو دیدم واقعاااا انگیزه گرفتم به شماهم پیشنهاد میکنم ببینید
                  ببخشید خیییلی طولانی شد😅

محمدرضا درستیم آفلاین
                  محمدرضا درستیم آفلاین
                  محمدرضا درستی

Gharibe Gomnam
                  سلام
                  مرسی وقت گذاشتی ...کامل خوندمش
                  و اصلا هم برام مهم نبود دهمی یا ده سال پشت کنکور
                  و حرفات به دلم نشست خیلی
                  با این همه
                  یکسری ارزش ها هستن که خوبن در جای خودشون و من هم منکرشون نمیشم
                  برا آدمای مختلف هم ارزش های متفاوتیه
                  ولی به طور کلی میشه گفت ارزش های ملی دینی خانوادگی و ... رو شامل میشن
                  با این همه
                  یسری جاها هست تو زندگیِ آدم
                  که وقتی به اون نقطه میرسی
                  دیگه از همه تعلقاتت میبری
                  اون موقعس که عمیقا کم آوردی...
                  و دیگه هم برات مهم نیس
                  چه 50 سال عمرم از دست بره
                  چه اونور از دست بره
                  چه اینور از دست بره
                  چه ...
                  فقط میخوای تمومش کنی این بازیِ کثیف و
                  بخاطر همین گفتم که راجب ارزش های شخصی نظر ندین که خب مسلما آدما ارزش هاشون متفاوته و یک ارزش که برای یکی خیلی والاست برای اون یکی لزوما اینطور نیست و ممکنه توسل به اون جواب نده براش
                  با این همه ممنونم... لطف کردی اینهمه نوشتی 🙂

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3

Gharibe Gomnam
                    سلام
                    مرسی وقت گذاشتی ...کامل خوندمش
                    و اصلا هم برام مهم نبود دهمی یا ده سال پشت کنکور
                    و حرفات به دلم نشست خیلی
                    با این همه
                    یکسری ارزش ها هستن که خوبن در جای خودشون و من هم منکرشون نمیشم
                    برا آدمای مختلف هم ارزش های متفاوتیه
                    ولی به طور کلی میشه گفت ارزش های ملی دینی خانوادگی و ... رو شامل میشن
                    با این همه
                    یسری جاها هست تو زندگیِ آدم
                    که وقتی به اون نقطه میرسی
                    دیگه از همه تعلقاتت میبری
                    اون موقعس که عمیقا کم آوردی...
                    و دیگه هم برات مهم نیس
                    چه 50 سال عمرم از دست بره
                    چه اونور از دست بره
                    چه اینور از دست بره
                    چه ...
                    فقط میخوای تمومش کنی این بازیِ کثیف و
                    بخاطر همین گفتم که راجب ارزش های شخصی نظر ندین که خب مسلما آدما ارزش هاشون متفاوته و یک ارزش که برای یکی خیلی والاست برای اون یکی لزوما اینطور نیست و ممکنه توسل به اون جواب نده براش
                    با این همه ممنونم... لطف کردی اینهمه نوشتی 🙂

Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe Gomnam

محمدرضا درستی
                    میدونم چی میگین واقعا منم به همچین نقطه ای رسیدم
                    شاید باورتون نشه
                    ولی رفتم رو ساختمون سه طبقه هی پایین رو نگاه کردم به خودم گفتم بپرم؟ نپرم؟😑
                    ولی خودمو قانع کردم که اگه بپری سرنوشت بدتری در انتظارته خواهشا تصمیم های احمقانه نگیر بچه( اینو به خودم گفتم)
                    البته من فقط تجربه خودمو گفتم😅
                    گاهی نگاه میکنم میگم این دهمه ۱۷ ساعت درس میخونه اون دهمه ۱۵ ساعت درس میخونه تو نمیتونی
                    ولی یه نگاه میکنم
                    میبینم که اونایی که رتبه یک کنکور شدن خیلیاشون تازه از یازدهم شروع کردن خیلیاشون سقف مطالعشون تو دوازدهم با ۱۲ ساعت مطالعه بود
                    کلا به نظرم خودتون بشینید با خودتون رو راست روی یه برگع حرف بزنید با خودتون اختلاط کنید😅

نقطه . سرخط

1
                    • Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam

من گاهی وسط درس خوندن خسته میشم
                      گاهی وسط درس خوندن به خودم میگم وااای خسته شدم
                      ولی همیشه یه برگه کنارمه
                      توش به خودم میگم تنبلی نکن بشین حرف نباشه همینه که هست تو بااااید انجامش بدی میدی خوبشم میدی تنبلی نکن

نقطه . سرخط

2

محمدرضا درستی
                        میدونم چی میگین واقعا منم به همچین نقطه ای رسیدم
                        شاید باورتون نشه
                        ولی رفتم رو ساختمون سه طبقه هی پایین رو نگاه کردم به خودم گفتم بپرم؟ نپرم؟😑
                        ولی خودمو قانع کردم که اگه بپری سرنوشت بدتری در انتظارته خواهشا تصمیم های احمقانه نگیر بچه( اینو به خودم گفتم)
                        البته من فقط تجربه خودمو گفتم😅
                        گاهی نگاه میکنم میگم این دهمه ۱۷ ساعت درس میخونه اون دهمه ۱۵ ساعت درس میخونه تو نمیتونی
                        ولی یه نگاه میکنم
                        میبینم که اونایی که رتبه یک کنکور شدن خیلیاشون تازه از یازدهم شروع کردن خیلیاشون سقف مطالعشون تو دوازدهم با ۱۲ ساعت مطالعه بود
                        کلا به نظرم خودتون بشینید با خودتون رو راست روی یه برگع حرف بزنید با خودتون اختلاط کنید😅

محمدرضا درستیم آفلاین
                        محمدرضا درستیم آفلاین
                        محمدرضا درستی

Gharibe Gomnam
                        چرا باورم میشه
                        بسوزه پدر تجربه ... 🙂
                        نه بابا چخبره دهم 15 ساعت
                        کنکوریش هم نمیتونه 15 بخونه هر روز...مگه جنگه؟ (البته از جنگ بدتره😂 )

5

Gharibe Gomnam
                          چرا باورم میشه
                          بسوزه پدر تجربه ... 🙂
                          نه بابا چخبره دهم 15 ساعت
                          کنکوریش هم نمیتونه 15 بخونه هر روز...مگه جنگه؟ (البته از جنگ بدتره😂 )

Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe GomnamG آفلاین
                          Gharibe Gomnam

محمدرضا درستی
                          چی بگم والا؟
                          😑
                          نمیدونم چجوری میخونن روزی ۱۸ ساعت
                          فکرکنم نمیخوابه😐

نقطه . سرخط

2

من گاهی وسط درس خوندن خسته میشم
                            گاهی وسط درس خوندن به خودم میگم وااای خسته شدم
                            ولی همیشه یه برگه کنارمه
                            توش به خودم میگم تنبلی نکن بشین حرف نباشه همینه که هست تو بااااید انجامش بدی میدی خوبشم میدی تنبلی نکن

محمدرضا درستیم آفلاین
                            محمدرضا درستیم آفلاین
                            محمدرضا درستی

Gharibe Gomnam
                            آره
                            بنظرم یسری چیزای این مدلی کنار آدم باشه همیشه به آدم انگیزه میده...
                            تو فکرش باید باشم یه ایده خوب...مثلا یه عکس انگیزه بخشی که همیشه کنارم باشه..یه یه جمله که همیشه همرام باشه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4

محمدرضا درستی
                              چی بگم والا؟
                              😑
                              نمیدونم چجوری میخونن روزی ۱۸ ساعت
                              فکرکنم نمیخوابه😐

محمدرضا درستیم آفلاین
                              محمدرضا درستیم آفلاین
                              محمدرضا درستی

Gharibe Gomnam
                              اونارو ول کن
                              ابوالحسنی رفیق من بود تو دبیرستان
                              باهاش حرف زدم میگفت روزی 5 ساعت میخونه دهم
                              حالا دوازدهم خب طبیعتا بیشتر
                              رو کیفیت تمرکز کن فقط تو دهم کمیت رو سال کنکور زیاد میکنی خودتو درگیرش نکن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe Gomnam

بعد مثلا وسط درس خوندن یادم میاد عههه باید فلان کار رو انجام بدم عههه...
                                بعد اینارو مینویسم شب موقع خواب همشونو توی یه برگه مخصوص مینویسم که تو تایمای اضافیم انجامش بدم
                                ادم سخت گیری بودم هستم ولی خب بهتر شدم😅

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe Gomnam

من خود درگیری ندارما😂
                                  ولی خب
                                  با خودم دعوا میکنم خودمو تنبیه میکنم به خودم فحش میدم به خودم انگیزه میدم
                                  ولی این حرف زدن با خودم خیلی خوبه
                                  انگار یه ادم دیگه کنارته همیشه بهت انگیزه میده نمیزاره از مسیرت منحرف بشی

نقطه . سرخط

3

من خود درگیری ندارما😂
                                    ولی خب
                                    با خودم دعوا میکنم خودمو تنبیه میکنم به خودم فحش میدم به خودم انگیزه میدم
                                    ولی این حرف زدن با خودم خیلی خوبه
                                    انگار یه ادم دیگه کنارته همیشه بهت انگیزه میده نمیزاره از مسیرت منحرف بشی

محمدرضا درستیم آفلاین
                                    محمدرضا درستیم آفلاین
                                    محمدرضا درستی

Gharibe Gomnam
                                    خود درگیری چیه
                                    کاش خود درگیری بود😂 😂
                                    ولی جدا از شوخی خوبه که تاثیر میذارن اینا روت

3

Gharibe Gomnam
                                      خود درگیری چیه
                                      کاش خود درگیری بود😂 😂
                                      ولی جدا از شوخی خوبه که تاثیر میذارن اینا روت

Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe Gomnam
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده

محمدرضا درستی
                                      😅😅

شماهم بگرد حس خوب خودتو پیدا کن
                                      یک چیزی که باعث بشه از اول صبح انرژی داشته باشی تا اخر شب همون هدف خیلی بزرگ
                                      ولی چرا؟
                                      چراهای بعد اون هدف خیلی مهمن

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HD
                                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Gharibe Gomnam
                                        شاید از خیلیا اینجا کوچیکتر باشی
                                        ولی حرفات خیلی بزرگ و پخته‌ست
                                        خوندن حرفای تو همیشه حالمو خوب میکنه
                                        کاش دوستی مثل تو کنارم بود
                                        وجودت اینجا یه نعمته برای من!
                                        سپاسگزارم
                                        این هفتمین نشانه‌ی کائنات امروزم بود
                                        .
                                        .
                                        .
                                        اشکم دراومد🥲❤

So
                                        What is the point
                                        of every thing?...

2
                                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

Gharibe Gomnam
                                          شاید از خیلیا اینجا کوچیکتر باشی
                                          ولی حرفات خیلی بزرگ و پخته‌ست
                                          خوندن حرفای تو همیشه حالمو خوب میکنه
                                          کاش دوستی مثل تو کنارم بود
                                          وجودت اینجا یه نعمته برای من!
                                          سپاسگزارم
                                          این هفتمین نشانه‌ی کائنات امروزم بود
                                          .
                                          .
                                          .
                                          اشکم دراومد🥲❤

Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe Gomnam

@zahra-hamrang
                                          😂😂
                                          من خواهر همه هستم
                                          تو مدرسه و تو خیلی جاها
                                          حتی خودت ندونی ولی خواهر پنهونیتم😅
                                          بهترین خودت باشی😊

نقطه . سرخط

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه