زیست دونی
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
SHIT!! چه دامی
دم خودم گرم که خودمو میندازم تو دام
جاداره بگم تو دگ کی هستی
خب طبیعیه این تستا برای شهریوره :| یادم رفته خب داماش
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
SHIT!! چه دامی
دم خودم گرم که خودمو میندازم تو دام
جاداره بگم تو دگ کی هستی
خب طبیعیه این تستا برای شهریوره :| یادم رفته خب داماش
نه جدی خ خوبه تستات..دمت گرم..منم از این شیرین کاریا خ کردم
-
پاسخش میشه گزینه 2 گلوکز تچزیه شده
-
بچها خیلی خوب بود شب همتون بخیر
-
راستییییییی....دکتر یه سوال
-
یه چیزی میگم 2رو چرا میگین درسته؟
-
درست نیست پاسخ سواله
-
تو تستایی مثل گزینه 4 همه گیاهخواران پستاندار روده طویلی ندارد ....یعنی هیچ کدوم از گیاهخوار پستاندار روده طویلی نداره اینطور برداشت میکنم
درصورتی که منظورش بعضیا .....ندارن -
درست نیست پاسخ سواله
@dr-bernosi اره میگم تو کولون پایین رو باکتریای تجزیه سلولزن که میشه گلوکز تو فیلل هم که تو رودش جذب میشه
-
تو تستایی مثل گزینه 4 همه گیاهخواران پستاندار روده طویلی ندارد ....یعنی هیچ کدوم از گیاهخوار پستاندار روده طویلی نداره اینطور برداشت میکنم
درصورتی که منظورش بعضیا .....ندارن@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
درصورتی که منظورش بعضیا .....ندارنبرعکس میگین!میگه همه پستانداران نمیتونن! ینی دارن بالاخره
-
@dr-bernosi اره میگم تو کولون پایین رو باکتریای تجزیه سلولزن که میشه گلوکز تو فیلل هم که تو رودش جذب میشه
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
گلوکز تچزیه شده!
-
درصورتی که منظورش بعضیا .....ندارن@dr-yassi منم چهارو خیلی خوب درک نکردم اما 3 واضح تره
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
گلوکز تچزیه شده!
@dr-bernosi یعنی گل.کزی که تو قسمت های قبلی تجزیه شده و جذب نشده؟
-
گلوکز فقط توی میتوکندری تچزیه میشه
-
یه تست دیگه رو میدیم گزینه یکشو اشتباه گفتم ببخشید
@dr-bernosi خودت تست طرح میکنی؟
-
@dr-bernosi خودت تست طرح میکنی؟
-
گلوکز فقط توی میتوکندری تچزیه میشه
@dr-bernosi نه من فک کردم گفته سلولزتجزیه شده به گلوکز
-
همین دیگه :| خودمم تو دام خودم افتادم :|
-
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
-
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
@dr-bernosi خب خداروشکر