زیست دونی
-
@dr-bernosi اره میگم تو کولون پایین رو باکتریای تجزیه سلولزن که میشه گلوکز تو فیلل هم که تو رودش جذب میشه
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi اره میگم تو کولون پایین رو باکتریای تجزیه سلولزن که میشه گلوکز تو فیلل هم که تو رودش جذب میشه
گلوکز تچزیه شده!
-
تو تستایی مثل گزینه 4 همه گیاهخواران پستاندار روده طویلی ندارد ....یعنی هیچ کدوم از گیاهخوار پستاندار روده طویلی نداره اینطور برداشت میکنم
درصورتی که منظورش بعضیا .....ندارن@dr-yassi منم چهارو خیلی خوب درک نکردم اما 3 واضح تره
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
گلوکز تچزیه شده!
@dr-bernosi یعنی گل.کزی که تو قسمت های قبلی تجزیه شده و جذب نشده؟
-
گلوکز فقط توی میتوکندری تچزیه میشه
-
یه تست دیگه رو میدیم گزینه یکشو اشتباه گفتم ببخشید
@dr-bernosi خودت تست طرح میکنی؟
-
@dr-bernosi خودت تست طرح میکنی؟
-
گلوکز فقط توی میتوکندری تچزیه میشه
@dr-bernosi نه من فک کردم گفته سلولزتجزیه شده به گلوکز
-
همین دیگه :| خودمم تو دام خودم افتادم :|
-
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
-
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
@dr-bernosi خب خداروشکر
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
وجه مشترکیه سلول میوکارد با میون کدام مورد زیر است
1 منظره 2 نحوه ی کنترل 3تعداد هسته 4داشتن انشعابمنظره
اافرین درسته
-
سلام در درباره وال تا اونجا که من میدونم بطور کلی در مهره داران اندامی هست بنام حفره گلویی که در دوزیستان نابالغ و ماهی ها به آبشش تبدیل میشه و دربقیه مهره داران تحلیل میره مثل وال تحلیل میره و وستیجال محسوب میشه این چیزیه ک کتابا ازش برای وستیجال صحبت کردن
-
22ستاره سلام بچها یه سوال درمورد فصل 4 زیست دوم میگم اندام های شانه مانند وال جز اندام های وستیجیاله هر کی دونست لطفا بگه ممنونش میشم
سلام در درباره وال تا اونجا که من میدونم بطور کلی در مهره داران اندامی هست بنام حفره گلویی که در دوزیستان نابالغ و ماهی ها به آبشش تبدیل میشه و دربقیه مهره داران تحلیل میره مثل وال تحلیل میره و وستیجال محسوب میشه این چیزیه ک کتابا ازش برای وستیجال صحبت کردن
-
22ستاره سلام بچها یه سوال درمورد فصل 4 زیست دوم میگم اندام های شانه مانند وال جز اندام های وستیجیاله هر کی دونست لطفا بگه ممنونش میشم
22ستاره نیست. اندام وستیجیال اندامیه که بدرد نمیخوره مثل آپاندیس
-
امیرمحمد 0 اون همولوگه
-
امیرمحمد 0 ممنونم
-
امیرمحمد 0 اون همولوگه
barghamadi خیلی ممنون
-