زیست دونی
-
گلوکز فقط توی میتوکندری تچزیه میشه
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi نه من فک کردم گفته سلولزتجزیه شده به گلوکز
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین دیگه :| خودمم تو دام خودم افتادم :|
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
-
@dr-bernosi داداش شما میخوای تست و سخت کنی میزنی کلا تستو میکوبی. یه ساعته دارم تو دستگاه گوارش گاو فک میکنم که چرا ۳ درست بود میشه بگی؟
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
اون تقاوت نظر توش بود! منو هم قانع کردن! فقط 4 درسته
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi خب خداروشکر
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
وجه مشترکیه سلول میوکارد با میون کدام مورد زیر است
1 منظره 2 نحوه ی کنترل 3تعداد هسته 4داشتن انشعابمنظره
اافرین درسته
22ستاره سلام بچها یه سوال درمورد فصل 4 زیست دوم میگم اندام های شانه مانند وال جز اندام های وستیجیاله هر کی دونست لطفا بگه ممنونش میشم
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام در درباره وال تا اونجا که من میدونم بطور کلی در مهره داران اندامی هست بنام حفره گلویی که در دوزیستان نابالغ و ماهی ها به آبشش تبدیل میشه و دربقیه مهره داران تحلیل میره مثل وال تحلیل میره و وستیجال محسوب میشه این چیزیه ک کتابا ازش برای وستیجال صحبت کردن
-
22ستاره سلام بچها یه سوال درمورد فصل 4 زیست دوم میگم اندام های شانه مانند وال جز اندام های وستیجیاله هر کی دونست لطفا بگه ممنونش میشم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام در درباره وال تا اونجا که من میدونم بطور کلی در مهره داران اندامی هست بنام حفره گلویی که در دوزیستان نابالغ و ماهی ها به آبشش تبدیل میشه و دربقیه مهره داران تحلیل میره مثل وال تحلیل میره و وستیجال محسوب میشه این چیزیه ک کتابا ازش برای وستیجال صحبت کردن
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره نیست. اندام وستیجیال اندامیه که بدرد نمیخوره مثل آپاندیس
-
سلام در درباره وال تا اونجا که من میدونم بطور کلی در مهره داران اندامی هست بنام حفره گلویی که در دوزیستان نابالغ و ماهی ها به آبشش تبدیل میشه و دربقیه مهره داران تحلیل میره مثل وال تحلیل میره و وستیجال محسوب میشه این چیزیه ک کتابا ازش برای وستیجال صحبت کردن
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد 0 اون همولوگه
-
امیرمحمد 0 ممنونم
-
امیرمحمد 0 اون همولوگه
barghamadi خیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
گزینه یک به احتمال زیاد
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط _F_SSU_ انجام شده
@dr-bernosi
⚀ص⚁در گنجشک روده بود که گوارش و جذب اب و مواد غذایی داشت میکرد.. در ملخ فشرده سازی غذا انجام میگرفت و جذب اب
⚂من دهان هم حساب کردم... غ میشه.
دهان---->مری---->چینه دان (گنجشک)
دهان---->حلق ---->مری(کرم)
اگر دهان رو حساب نکنیم ص میشه.⚃غ؟
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1 معده گوارش ش میکنه معده ملخم گوارش ش میکنه درست
2 اخرین گوارش یعنی روده جذب میکنه مثه ملخ نادرست
3چینه دان گوارش ش نداره نادرست
4منظورش تو چینه دانه نادرست
گزینه 33
-