شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
Gharibe Gomnam
چی؟Mehrsa 14
گفتم که -
Mehrsa 14
گفتم کهGharibe Gomnam
عه میشه ریپلای کنی آخه نمیدونم الان منظورت کدومشونه؟
کرونا؟ یا ترم اول؟
امیکرونو که فک کنم همه گرفتن من خودمم گرفتم -
Gharibe Gomnam
عه میشه ریپلای کنی آخه نمیدونم الان منظورت کدومشونه؟
کرونا؟ یا ترم اول؟
امیکرونو که فک کنم همه گرفتن من خودمم گرفتمMehrsa 14
الان -
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
فقط هردوهفته یا هریک هفته؟
و اینکه مثلا اگر کاری از یک هفته موند میره تو هفته بعد؟
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟Gharibe Gomnam در شمایی که برنامه مینویسی...!!! گفته است:
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟یکی این
-
Gharibe Gomnam در شمایی که برنامه مینویسی...!!! گفته است:
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟یکی این
Gharibe Gomnam
اگر آزمون میدی با برنامه قلم چی بودجه بندیت باشه هر دو هفته
اما برنامه رو سعی کن همون هفتگی بریزی تا بتونی بهتر شرایطو مدیریت کنی.
زیست خیلی مهمه خوبه اگر هر روز بخونیش ادبیاتم همینطور. البته به نظر من میتونی اینم امتحان کنی آخر هفته یه درسی که معلمتون داده از ادبیات رو بخونی و در طی هفته تست بزنی براش هم درسی هم موضوعی -
Gharibe Gomnam
اگر آزمون میدی با برنامه قلم چی بودجه بندیت باشه هر دو هفته
اما برنامه رو سعی کن همون هفتگی بریزی تا بتونی بهتر شرایطو مدیریت کنی.
زیست خیلی مهمه خوبه اگر هر روز بخونیش ادبیاتم همینطور. البته به نظر من میتونی اینم امتحان کنی آخر هفته یه درسی که معلمتون داده از ادبیات رو بخونی و در طی هفته تست بزنی براش هم درسی هم موضوعیGharibe Gomnam
مثلا بگو دوفصل زیست یه فصل فیزیک تو این دوهفته ولی هفته اول بیشتر تشریحی هفته دوم بیشتر تستی.
زمان جبرانی رو هم بذار جمعه ها بهتره اینجوری کل برنامه بهم نمیریزه. کلا یه تایمی برای جبران داشته باش -
Gharibe Gomnam
مثلا بگو دوفصل زیست یه فصل فیزیک تو این دوهفته ولی هفته اول بیشتر تشریحی هفته دوم بیشتر تستی.
زمان جبرانی رو هم بذار جمعه ها بهتره اینجوری کل برنامه بهم نمیریزه. کلا یه تایمی برای جبران داشته باشMehrsa 14
قلمچی نمیدم -
یعنی فعلا فکرنکنم بتونم با بودجه بندیش برم جلو
-
به نظرت با بودجه بندی قلمچی برم جلو؟
-
Gharibe Gomnam
زمان جبرانی رو هم بذار جمعه ها بهتره اینجوری کل برنامه بهم نمیریزه. کلا یه تایمی برای جبران داشته باشMehrsa 14
نمیدونم واقعا
یک ترم اول اینجوری شدا
کل زندگی بهم ریخت
بعد میمونه چندتا سوال
خب گاهی اوقات قلمچی با برنامه مدرسه هماهنگ نیست
بعد مثلا وقتی باید تست سنجشی یا ثبیت بزنیم خب ممکنه اون تست بیفته توی روزی که مثلا یک عالمه درس دیگه دارم -
اینو چیکارکنم؟
-
Mehrsa 14
نمیدونم واقعا
یک ترم اول اینجوری شدا
کل زندگی بهم ریخت
بعد میمونه چندتا سوال
خب گاهی اوقات قلمچی با برنامه مدرسه هماهنگ نیست
بعد مثلا وقتی باید تست سنجشی یا ثبیت بزنیم خب ممکنه اون تست بیفته توی روزی که مثلا یک عالمه درس دیگه دارمGharibe Gomnam
ببین در درجه اول این مهمه که بتونی هر دوتاشو باهم انجام بدی. اتفاقی که تو دوازدهم میوفته.
ولی اگه قلمچی نمیدی و درس مدرسه تون تفاوت زیادی با بودجهش داره میتونی جفتشو امتحان کنی. وقتی آزمون نمیدی همین که با بودجه بندیش تست بزنی هم عالیه.به خاطر همین میگم هفتگی بچین و طوری باشه که منعطف باشه اگه معلمت اون روز یهو کار زیاد داد کل برنامه بهم نریزه شده یک ساعت بتونی زیادش کنی که تموم شه.
و خوب بخوام یه چیزی بگم ریحانه کلییی شیوه رو باید بسنجی ببینی خودت با کدومش راحت تری من خودم انقدر خوندم راجبش از این سایت به اون سایت تا بتونم یکم بیشتر بفهمم چه مدلی باید برای خودم برنامه بنویسم
خیلی هم سخته واقعا. -
Gharibe Gomnam
ببین در درجه اول این مهمه که بتونی هر دوتاشو باهم انجام بدی. اتفاقی که تو دوازدهم میوفته.
ولی اگه قلمچی نمیدی و درس مدرسه تون تفاوت زیادی با بودجهش داره میتونی جفتشو امتحان کنی. وقتی آزمون نمیدی همین که با بودجه بندیش تست بزنی هم عالیه.به خاطر همین میگم هفتگی بچین و طوری باشه که منعطف باشه اگه معلمت اون روز یهو کار زیاد داد کل برنامه بهم نریزه شده یک ساعت بتونی زیادش کنی که تموم شه.
و خوب بخوام یه چیزی بگم ریحانه کلییی شیوه رو باید بسنجی ببینی خودت با کدومش راحت تری من خودم انقدر خوندم راجبش از این سایت به اون سایت تا بتونم یکم بیشتر بفهمم چه مدلی باید برای خودم برنامه بنویسم
خیلی هم سخته واقعا.Mehrsa 14
میدونم ولی خب بدیش اینه وقت میگیره خیلی ازادم
پس شد با برنامه ازمون و اینکه شخصی سازیش کنم
درسته؟
یعنی با برنامه ازمون فقط برم جلو؟ -
بعد اگه نرسیدم مثلا به برنامه ازمون چی؟
میره تو هفته بعد؟ -
Mehrsa 14
میدونم ولی خب بدیش اینه وقت میگیره خیلی ازادم
پس شد با برنامه ازمون و اینکه شخصی سازیش کنم
درسته؟
یعنی با برنامه ازمون فقط برم جلو؟Gharibe Gomnam
آره ولی آخه چاره ای نیست مگر اینکه بخوای مشاور بگیری.
در کل الان به نظر من وقت آزمون خطا باشه بهتره تا دوازدهم
به نظر من اولویتتو بذار با درسای مدرسه توی ۴ ساعت اینا بخونشون قشنگ یاد بگیر. ۲ ساعتشم بذار برای قلم چی و تست.
البته من صرفا مثال آوردم عددارو خودت باز ببین بهتر چجوریه. -
بعد یک سوال
تو تابستون با برنامه ازمون دهم پیش برم یا یازدهم سال بعدش؟
یا برای دهم با برنامه خودش درسال قبل پیش برم و یازدهم هم برنامه خودش؟
چون تو تابستون باید دهمم جمع بندی کنم -
بعد اگه نرسیدم مثلا به برنامه ازمون چی؟
میره تو هفته بعد؟Gharibe Gomnam
تو خودتو متعهد کن تو این بازه ی دوهفته ای تموم شه. و تایم جبرانی هم حتما بذار. فکر نکنم اون قدر زیاد باشه که تموم نشه ولی اگه نشد هم آره ولش نکن بخونش. ولییی سعی کن کار به اونجا نکشه -
بعد یک سوال
تو تابستون با برنامه ازمون دهم پیش برم یا یازدهم سال بعدش؟
یا برای دهم با برنامه خودش درسال قبل پیش برم و یازدهم هم برنامه خودش؟
چون تو تابستون باید دهمم جمع بندی کنمGharibe Gomnam
اینو دقیق نمیدونم راستش ولی طبیعتا دهم نباید باشه چون فقط در حد نگاه به آینده میارن تو تابستون دهم. -
Gharibe Gomnam
تو خودتو متعهد کن تو این بازه ی دوهفته ای تموم شه. و تایم جبرانی هم حتما بذار. فکر نکنم اون قدر زیاد باشه که تموم نشه ولی اگه نشد هم آره ولش نکن بخونش. ولییی سعی کن کار به اونجا نکشهMehrsa 14
اهان باشه ممنون دستت دردنکنه خیلی لطف کردی عزیزم
موفق باشی -
بشینم بنویسم برنامه رو ببینم به کجا میرم