شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
یعنی فعلا فکرنکنم بتونم با بودجه بندیش برم جلو
-
به نظرت با بودجه بندی قلمچی برم جلو؟
-
Gharibe Gomnam
مثلا بگو دوفصل زیست یه فصل فیزیک تو این دوهفته ولی هفته اول بیشتر تشریحی هفته دوم بیشتر تستی.
زمان جبرانی رو هم بذار جمعه ها بهتره اینجوری کل برنامه بهم نمیریزه. کلا یه تایمی برای جبران داشته باشMehrsa 14
نمیدونم واقعا
یک ترم اول اینجوری شدا
کل زندگی بهم ریخت
بعد میمونه چندتا سوال
خب گاهی اوقات قلمچی با برنامه مدرسه هماهنگ نیست
بعد مثلا وقتی باید تست سنجشی یا ثبیت بزنیم خب ممکنه اون تست بیفته توی روزی که مثلا یک عالمه درس دیگه دارم -
اینو چیکارکنم؟
-
Mehrsa 14
نمیدونم واقعا
یک ترم اول اینجوری شدا
کل زندگی بهم ریخت
بعد میمونه چندتا سوال
خب گاهی اوقات قلمچی با برنامه مدرسه هماهنگ نیست
بعد مثلا وقتی باید تست سنجشی یا ثبیت بزنیم خب ممکنه اون تست بیفته توی روزی که مثلا یک عالمه درس دیگه دارمGharibe Gomnam
ببین در درجه اول این مهمه که بتونی هر دوتاشو باهم انجام بدی. اتفاقی که تو دوازدهم میوفته.
ولی اگه قلمچی نمیدی و درس مدرسه تون تفاوت زیادی با بودجهش داره میتونی جفتشو امتحان کنی. وقتی آزمون نمیدی همین که با بودجه بندیش تست بزنی هم عالیه.به خاطر همین میگم هفتگی بچین و طوری باشه که منعطف باشه اگه معلمت اون روز یهو کار زیاد داد کل برنامه بهم نریزه شده یک ساعت بتونی زیادش کنی که تموم شه.
و خوب بخوام یه چیزی بگم ریحانه کلییی شیوه رو باید بسنجی ببینی خودت با کدومش راحت تری من خودم انقدر خوندم راجبش از این سایت به اون سایت تا بتونم یکم بیشتر بفهمم چه مدلی باید برای خودم برنامه بنویسم
خیلی هم سخته واقعا. -
Gharibe Gomnam
ببین در درجه اول این مهمه که بتونی هر دوتاشو باهم انجام بدی. اتفاقی که تو دوازدهم میوفته.
ولی اگه قلمچی نمیدی و درس مدرسه تون تفاوت زیادی با بودجهش داره میتونی جفتشو امتحان کنی. وقتی آزمون نمیدی همین که با بودجه بندیش تست بزنی هم عالیه.به خاطر همین میگم هفتگی بچین و طوری باشه که منعطف باشه اگه معلمت اون روز یهو کار زیاد داد کل برنامه بهم نریزه شده یک ساعت بتونی زیادش کنی که تموم شه.
و خوب بخوام یه چیزی بگم ریحانه کلییی شیوه رو باید بسنجی ببینی خودت با کدومش راحت تری من خودم انقدر خوندم راجبش از این سایت به اون سایت تا بتونم یکم بیشتر بفهمم چه مدلی باید برای خودم برنامه بنویسم
خیلی هم سخته واقعا.Mehrsa 14
میدونم ولی خب بدیش اینه وقت میگیره خیلی ازادم
پس شد با برنامه ازمون و اینکه شخصی سازیش کنم
درسته؟
یعنی با برنامه ازمون فقط برم جلو؟ -
بعد اگه نرسیدم مثلا به برنامه ازمون چی؟
میره تو هفته بعد؟ -
Mehrsa 14
میدونم ولی خب بدیش اینه وقت میگیره خیلی ازادم
پس شد با برنامه ازمون و اینکه شخصی سازیش کنم
درسته؟
یعنی با برنامه ازمون فقط برم جلو؟Gharibe Gomnam
آره ولی آخه چاره ای نیست مگر اینکه بخوای مشاور بگیری.
در کل الان به نظر من وقت آزمون خطا باشه بهتره تا دوازدهم
به نظر من اولویتتو بذار با درسای مدرسه توی ۴ ساعت اینا بخونشون قشنگ یاد بگیر. ۲ ساعتشم بذار برای قلم چی و تست.
البته من صرفا مثال آوردم عددارو خودت باز ببین بهتر چجوریه. -
بعد یک سوال
تو تابستون با برنامه ازمون دهم پیش برم یا یازدهم سال بعدش؟
یا برای دهم با برنامه خودش درسال قبل پیش برم و یازدهم هم برنامه خودش؟
چون تو تابستون باید دهمم جمع بندی کنم -
بعد اگه نرسیدم مثلا به برنامه ازمون چی؟
میره تو هفته بعد؟Gharibe Gomnam
تو خودتو متعهد کن تو این بازه ی دوهفته ای تموم شه. و تایم جبرانی هم حتما بذار. فکر نکنم اون قدر زیاد باشه که تموم نشه ولی اگه نشد هم آره ولش نکن بخونش. ولییی سعی کن کار به اونجا نکشه -
بعد یک سوال
تو تابستون با برنامه ازمون دهم پیش برم یا یازدهم سال بعدش؟
یا برای دهم با برنامه خودش درسال قبل پیش برم و یازدهم هم برنامه خودش؟
چون تو تابستون باید دهمم جمع بندی کنمGharibe Gomnam
اینو دقیق نمیدونم راستش ولی طبیعتا دهم نباید باشه چون فقط در حد نگاه به آینده میارن تو تابستون دهم. -
Gharibe Gomnam
تو خودتو متعهد کن تو این بازه ی دوهفته ای تموم شه. و تایم جبرانی هم حتما بذار. فکر نکنم اون قدر زیاد باشه که تموم نشه ولی اگه نشد هم آره ولش نکن بخونش. ولییی سعی کن کار به اونجا نکشهMehrsa 14
اهان باشه ممنون دستت دردنکنه خیلی لطف کردی عزیزم
موفق باشی -
بشینم بنویسم برنامه رو ببینم به کجا میرم
-
maryam111
خب پس همون هفتگی مینویسم
فقط هردوهفته یا هریک هفته؟
و اینکه مثلا اگر کاری از یک هفته موند میره تو هفته بعد؟
و اینکه زیست و ادبیات روتین باشن خوبه؟Gharibe Gomnam هدف گذاری دو هفته رو که برنامه آزمون داره بهت میگه
تو برای یک هفته برنامه ریزی کن
اگر برنامه هفته اولت موند
هفته دوم، اول برنامه هفته اولت رو تموم میکنی بعد میری سراغ برنامه های هفته دوم
روتین اختصاصی که زیست واسه تجربی باید باشه همیشه
عمومیا هم سعی کن روی ضعف هات کار کنی و موضوعی کار کن مثل: قرابت ادبیات، آرایه ادبیات، ترجمه عربی، تحلیل صرفی عربی، گرامر زبان و غیره اینا رو بسته به اینکه چه مدت یادگیریش طول میکشه براش به مدت یک هفته تا ده روز یا بیشتر برنامه ریزی کن
یه چی مثل ریدینگ زبان مثلا هفته ای ۴ شب بذار به نظرم چون نمیشه گفت تو یه بازه زمانی درست میشه، به مرور و کم کم باید دستت بیاد -
اهان متوجه شدم
از فردا انشاءالله اجراش میکنم
خیلی لطف کردین ممنون از همه
maryam111
Mehrsa 14
@yeganeh-fallah
zahra zhalehpour -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
اگر آزمونت ایستگاه جبرانی خوبی داره برای فلش بک زدن به مباحث ترم اول، الان تمرکزت روبیشتر بذار رو ترم دوم ( نه اینکه کلا ترم اول رو نخونی)
بعد تو ایستگاه جبرانی اوکی اش میکنی دیگه
چون من نمیدونم برنامه ات چطور پیش میره
میترسم اینطوری هم نوبت اول نصفه خونده بشه هم نوبت دوم رو
️
-
اهان متوجه شدم
از فردا انشاءالله اجراش میکنم
خیلی لطف کردین ممنون از همه
maryam111
Mehrsa 14
@yeganeh-fallah
zahra zhalehpourGharibe Gomnam خواهش میکنم
-
اگر آزمونت ایستگاه جبرانی خوبی داره برای فلش بک زدن به مباحث ترم اول، الان تمرکزت روبیشتر بذار رو ترم دوم ( نه اینکه کلا ترم اول رو نخونی)
️
maryam111
من الان از کجا بدونم برنامه قلمچی خوبه یا گزینه دو -
️
maryam111 در شمایی که برنامه مینویسی...!!! گفته است:
️
بعد سر ایستگاه جبرانی واقعا باید جبرانش کنم از پایه
-
maryam111
من الان از کجا بدونم برنامه قلمچی خوبه یا گزینه دوGharibe Gomnam فرقی ندارن))