تست قرابت کنکور
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو برام تحلیل کنید

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

Sara_R پاسخ 2 میشه؟
-
Sara_R پاسخ 2 میشه؟
ali ardeshir بلی
-
ali ardeshir بلی
Sara_R قرابت لامصب از اون دسته سوالاتی هست که خیلی نظر شخصی توش دخیله ولی بنظرم
بیت 4 که خود خود بیت های کتابه به معنی ترک تعلاقات برای رسیدن به معنویت بالاتر هست
بیت 1 هم که میگه عشق مثل یه میخ ادمو گیر میندازه و مرغی که داناست ترک تعلقات میکنه
حجاب هم در بیت 3 بگونه ای همون حالت قفس رو یاد اوری میکنه ( تست زیاد زده باشید احتمالا متوجه میشید اشعار زیادی حجاب رو اینگونه در نظر گرفتند )
با رد گزینه پاسخ 2 -
Sara_R قرابت لامصب از اون دسته سوالاتی هست که خیلی نظر شخصی توش دخیله ولی بنظرم
بیت 4 که خود خود بیت های کتابه به معنی ترک تعلاقات برای رسیدن به معنویت بالاتر هست
بیت 1 هم که میگه عشق مثل یه میخ ادمو گیر میندازه و مرغی که داناست ترک تعلقات میکنه
حجاب هم در بیت 3 بگونه ای همون حالت قفس رو یاد اوری میکنه ( تست زیاد زده باشید احتمالا متوجه میشید اشعار زیادی حجاب رو اینگونه در نظر گرفتند )
با رد گزینه پاسخ 2ali ardeshir
سلام.
من فکر میکنم اگه اینجا به همراه «ترک تعلقات» از «از خودگذشتن» یا «تلاش برای عشق» هم استفاده کنیم، خیلی بهتر باشه.(به خاطر توضیحی که در ادامه میدم)
درمورد بیت اول مطمئن نیستم.اما حس میکنم این معنی صحیحتر باشه
عشقِ خوار (دنیایی) باعث میخ شدن به تن (متصل شدن به مادیات) میشه. اما مرغ دانا (انسان دانا) قفس رو میشکنه (از تن و جان و مادیات میگذره).
باز هم میگم که مطمئن نیستم از این معنی...ولی فکر میکنم با توجه به اینکه باید با بقیه قرابت معنایی داشته باشه، معنیش به این شکل درستتر میشه.
درمورد بیت سوم هم باید بگم که هیچوقت یه همچین نگاه کلیای به ابیات و کلمات نداشته باشید. چون خیلی وقتا ممکنه بیوفتید توی دام طراح.
معنی بیت سوم داره میگه
هرکسی که برای شنیدن صدای آب عاشقتر باشه، قلوهسنگهای سختتری رو از راه و مانع برمیداره.(درواقع معنی از خودگذشتن و تلاش برای عشق رو ما توی این بیت داریم)
و ضمنا یکی از معانی حجاب، «مانع بین دو چیز» هست که خب من فکر میکنم اینجا استفاده از این معنی درستتر باشه. -
سلام دوستان

ali ardeshir
@danial-hosseiny
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
ali ardeshir
@danial-hosseiny
ممنونم🌸Sara_R
خواهش میکنم♥