بی حوصله
-
Anzw 18 حالا منظور از خوراکی چیپس نیستا:face_with_hand_over_mouth:
چیزای راحت و جمع و جورمثلا من سر آزمونا یا چندتا از این کاکائو کوچیکا و یا چندتا خرما میذاررم کنار دستم
گاها استرس گرفتنی هم خیلی کمک می کنه:face_with_tears_of_joy:
Anzw 18 نم کاکائو و ابمیوه میخورم ولی این جواب نمیده
-
آب بخور
amir ahmadi چشم 😐😂
-
شخصا وقتی میرم تو اختصاصی تازه خواب از سرم میپره (جدا وقتی تو عمومی هام خیلی چشام سنگینن)
اول ریاضی و بعد فیزیکو و بعد شیمی رو میزنم. اینجوریم میزنم که یه حدود تایم 10-20 دقیقه کمتر از تایم خود اپیشنهادی بسته به سطح خودم برای هر درسی میچینم قبل ازمون (سر ازمون ممکنه تغییرش بدم) و میرم میدم ولی همرو نمیزنم. سوالای سخت و پرمحاسبه و ... رو نگه میدارم یا اونایی که یکی دوباره حل کردم به جواب نرسیدم و سعی میکنم تو تمام اون تایم برسم همه سوالات رو حداقل یه بار ببینم
بعدش که شیمی تموم شد ، مثلا یه 40-30 دقیقه ای مونده میرم با خیال رحت سر ریاضی و فیزیک. یجورایی به امید اون سوال سختا ، خسته نمیشم
و اینکه کاملا شبیه سازی بکن. شرایط رو. تو اون 4 ساعت اصلا از جات بلند نشو. با کسی حرف نزن. فقط حواست سر ازمون باشه و ...
به مرور عادت میکنی
amirmohammad shakeri اینو امتحان میکنم مرسی 🌺
-
@fargol-sh
تخریب شخصیتی😑 -
Asmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهدوساعته هست ولی وسطش پامیشم وامیستم
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشی -
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیGharibe Gomnam در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیپارسال از بس خسته شده بودم پاکنمو انداختم زمین پاشدم برش داشتم😑😂😂😂
-
Gharibe Gomnam در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیپارسال از بس خسته شده بودم پاکنمو انداختم زمین پاشدم برش داشتم😑😂😂😂
@fargol-sh
میشه بیای تاپیک من جواب منو بدی
همون شمایی که برنامه مینویسی -
@fargol-sh
میشه بیای تاپیک من جواب منو بدی
همون شمایی که برنامه مینویسیGharibe Gomnam منشن کن
-
Gharibe Gomnam منشن کن
@fargol-sh
باشه -
@zahra-zahraii اخ همین زیست زهرا
۵۰ تا سواله
اصلا مغزم داغ میکنه😑
حتی تست اموزشی هم نمیتونم ۵۰ تا بزنم
نهایتش دو صفحه میزنم 😑@fargol-sh از الان خودتو تمرین بده
من البته نصف زیست میزنم میرم ریاضی بعد بقیه میزنم اینجوریم خوبه -
Asmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهدوساعته هست ولی وسطش پامیشم وامیستم
@fargol-sh بعد دو ساعت پاشو یعنی تا دوساعت مقاومت کن ذهنت مقاوم میشه سرجلسه بی حوصله نمیش چون ذهنت مقاومت میکنه
-
سلام الایی های ماه
بچه ها در مورد بی حوصلگی سر ازمون چه پیشنهادی دارین
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟@fargol-sh
پیشنهاد من خوردن یه شکلاتی قندی چیزیه، چون قندخون میاد بالا و بهتون کمک میکنه.
و آزمون دادنهای مکرر هم باعث میشه که این خستگیتون به مرور زمان کمتر و کمتر بشه. -
amir ahmadi چشم 😐😂
@fargol-sh چشمت بی بلا🍃😂
-
چطوری جزوه حسابان یازدهم مدرس علی صدری رو دانلود کنم؟
-
سلام الایی های ماه
بچه ها در مورد بی حوصلگی سر ازمون چه پیشنهادی دارین
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟