بی حوصله
-
شخصا وقتی میرم تو اختصاصی تازه خواب از سرم میپره (جدا وقتی تو عمومی هام خیلی چشام سنگینن)
اول ریاضی و بعد فیزیکو و بعد شیمی رو میزنم. اینجوریم میزنم که یه حدود تایم 10-20 دقیقه کمتر از تایم خود اپیشنهادی بسته به سطح خودم برای هر درسی میچینم قبل ازمون (سر ازمون ممکنه تغییرش بدم) و میرم میدم ولی همرو نمیزنم. سوالای سخت و پرمحاسبه و ... رو نگه میدارم یا اونایی که یکی دوباره حل کردم به جواب نرسیدم و سعی میکنم تو تمام اون تایم برسم همه سوالات رو حداقل یه بار ببینم
بعدش که شیمی تموم شد ، مثلا یه 40-30 دقیقه ای مونده میرم با خیال رحت سر ریاضی و فیزیک. یجورایی به امید اون سوال سختا ، خسته نمیشم
و اینکه کاملا شبیه سازی بکن. شرایط رو. تو اون 4 ساعت اصلا از جات بلند نشو. با کسی حرف نزن. فقط حواست سر ازمون باشه و ...
به مرور عادت میکنی
amirmohammad shakeri
شما بین آزمون چیزی میخورید؟ -
amirmohammad shakeri
شما بین آزمون چیزی میخورید؟نه. فقط اب. اونم یه کوچولو البته اخر ازمون هم از گشنگی دارم ضعف میرم دیگه
از ازمونای بعدی میخوام خوراکیای مختلف رو ترای کنم
-
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهAsmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهدوساعته هست ولی وسطش پامیشم وامیستم
-
Anzw 18 حالا منظور از خوراکی چیپس نیستا:face_with_hand_over_mouth:
چیزای راحت و جمع و جورمثلا من سر آزمونا یا چندتا از این کاکائو کوچیکا و یا چندتا خرما میذاررم کنار دستم
گاها استرس گرفتنی هم خیلی کمک می کنه:face_with_tears_of_joy:
Anzw 18 نم کاکائو و ابمیوه میخورم ولی این جواب نمیده
-
آب بخور
amir ahmadi چشم 😐😂
-
شخصا وقتی میرم تو اختصاصی تازه خواب از سرم میپره (جدا وقتی تو عمومی هام خیلی چشام سنگینن)
اول ریاضی و بعد فیزیکو و بعد شیمی رو میزنم. اینجوریم میزنم که یه حدود تایم 10-20 دقیقه کمتر از تایم خود اپیشنهادی بسته به سطح خودم برای هر درسی میچینم قبل ازمون (سر ازمون ممکنه تغییرش بدم) و میرم میدم ولی همرو نمیزنم. سوالای سخت و پرمحاسبه و ... رو نگه میدارم یا اونایی که یکی دوباره حل کردم به جواب نرسیدم و سعی میکنم تو تمام اون تایم برسم همه سوالات رو حداقل یه بار ببینم
بعدش که شیمی تموم شد ، مثلا یه 40-30 دقیقه ای مونده میرم با خیال رحت سر ریاضی و فیزیک. یجورایی به امید اون سوال سختا ، خسته نمیشم
و اینکه کاملا شبیه سازی بکن. شرایط رو. تو اون 4 ساعت اصلا از جات بلند نشو. با کسی حرف نزن. فقط حواست سر ازمون باشه و ...
به مرور عادت میکنی
amirmohammad shakeri اینو امتحان میکنم مرسی 🌺
-
@fargol-sh
تخریب شخصیتی😑 -
Asmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشی -
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیGharibe Gomnam در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیپارسال از بس خسته شده بودم پاکنمو انداختم زمین پاشدم برش داشتم😑😂😂😂
-
Gharibe Gomnam در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh
میگما وسط کنکور چجوری میخوای از رو صندلی بلندبشیپارسال از بس خسته شده بودم پاکنمو انداختم زمین پاشدم برش داشتم😑😂😂😂
@fargol-sh
میشه بیای تاپیک من جواب منو بدی
همون شمایی که برنامه مینویسی -
@fargol-sh
میشه بیای تاپیک من جواب منو بدی
همون شمایی که برنامه مینویسیGharibe Gomnam منشن کن
-
Gharibe Gomnam منشن کن
@fargol-sh
باشه -
@zahra-zahraii اخ همین زیست زهرا
۵۰ تا سواله
اصلا مغزم داغ میکنه😑
حتی تست اموزشی هم نمیتونم ۵۰ تا بزنم
نهایتش دو صفحه میزنم 😑@fargol-sh از الان خودتو تمرین بده
من البته نصف زیست میزنم میرم ریاضی بعد بقیه میزنم اینجوریم خوبه -
Asmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh بعد دو ساعت پاشو یعنی تا دوساعت مقاومت کن ذهنت مقاوم میشه سرجلسه بی حوصله نمیش چون ذهنت مقاومت میکنه
-
سلام الایی های ماه
بچه ها در مورد بی حوصلگی سر ازمون چه پیشنهادی دارین
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟@fargol-sh
پیشنهاد من خوردن یه شکلاتی قندی چیزیه، چون قندخون میاد بالا و بهتون کمک میکنه.
و آزمون دادنهای مکرر هم باعث میشه که این خستگیتون به مرور زمان کمتر و کمتر بشه. -
amir ahmadi چشم 😐😂
@fargol-sh چشمت بی بلا🍃😂
-
چطوری جزوه حسابان یازدهم مدرس علی صدری رو دانلود کنم؟
-
سلام الایی های ماه
بچه ها در مورد بی حوصلگی سر ازمون چه پیشنهادی دارین
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟