بی حوصله
-
@ftm-montazeri در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh سلام
من بعد عمومی ها یه خوراکی میخورم
یه نفس عمیق
بعدش هم میرم سراغ ادامه سوال هایه سوال سر کنکور هم میشه این کار رو کرد؟🤔
Gharibe Gomnam اره
-
Gharibe Gomnam اره
@zahra-zahraii
چندتا از دوستام اون وسط که فکرکنم یه کیک و ابمیوه میدن میگفتن وقت کم اوردن نخوردن😂
منظورم این بود وقت کم نمیاد؟ -
@ftm-montazeri در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh سلام
یه نفس عمیق
بعدش هم میرم سراغ ادامه سوال هایه سوال سر کنکور هم میشه این کار رو کرد؟🤔
Gharibe Gomnam اره
وگرنه من به شخصه غش میکنم -
سلام الایی های ماه
بچه ها در مورد بی حوصلگی سر ازمون چه پیشنهادی دارین
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنه -
@zahra-zahraii
چندتا از دوستام اون وسط که فکرکنم یه کیک و ابمیوه میدن میگفتن وقت کم اوردن نخوردن😂
منظورم این بود وقت کم نمیاد؟Gharibe Gomnam من نخوردم
ولی نه بابا )) -
سلام الایی های ماه
مثلا از ریاضی که رد میشم دیگه خیلی خسته ام دیگه زیست و فیزیک و شیمی رو خیلی بی حوصله جواب میدم
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟@fargol-sh سلام فرگل جان
راستش همین مشکل رو منم چند وقت پیش داشتم
حتمممممممممممماااااااااااااااا حتماااااااااااااا سر آزمون خوراکی بخور(خرما، شکلات و هرچیز شیرین دیگه ای) چون بدن نیاز داره واقعا و روی این خسته نشدن هم خیلی خیلی تاثیر داره
نگران اینکه زمانگیره هم نباش چون اصلا اینجوری نیس! شما در تمرکز کامل می تونی یک خرما رو بین دوتا سوال میل کنی و مشکلی هم پیش نمیاد -
@fargol-sh سلام فرگل جان
راستش همین مشکل رو منم چند وقت پیش داشتم
حتمممممممممممماااااااااااااااا حتماااااااااااااا سر آزمون خوراکی بخور(خرما، شکلات و هرچیز شیرین دیگه ای) چون بدن نیاز داره واقعا و روی این خسته نشدن هم خیلی خیلی تاثیر داره
نگران اینکه زمانگیره هم نباش چون اصلا اینجوری نیس! شما در تمرکز کامل می تونی یک خرما رو بین دوتا سوال میل کنی و مشکلی هم پیش نمیادAnzw 18 حالا منظور از خوراکی چیپس نیستا:face_with_hand_over_mouth:
چیزای راحت و جمع و جورمثلا من سر آزمونا یا چندتا از این کاکائو کوچیکا و یا چندتا خرما میذاررم کنار دستم
گاها استرس گرفتنی هم خیلی کمک می کنه:face_with_tears_of_joy:
-
آب بخور
-
آب بخور
amir ahmadi خلاصه و مفید😐😂
-
amir ahmadi خلاصه و مفید😐😂
@zahra-zahraii والا😂
-
شخصا وقتی میرم تو اختصاصی تازه خواب از سرم میپره (جدا وقتی تو عمومی هام خیلی چشام سنگینن)
اول ریاضی و بعد فیزیکو و بعد شیمی رو میزنم. اینجوریم میزنم که یه حدود تایم 10-20 دقیقه کمتر از تایم خود اپیشنهادی بسته به سطح خودم برای هر درسی میچینم قبل ازمون (سر ازمون ممکنه تغییرش بدم) و میرم میدم ولی همرو نمیزنم. سوالای سخت و پرمحاسبه و ... رو نگه میدارم یا اونایی که یکی دوباره حل کردم به جواب نرسیدم و سعی میکنم تو تمام اون تایم برسم همه سوالات رو حداقل یه بار ببینم
بعدش که شیمی تموم شد ، مثلا یه 40-30 دقیقه ای مونده میرم با خیال رحت سر ریاضی و فیزیک. یجورایی به امید اون سوال سختا ، خسته نمیشم
و اینکه کاملا شبیه سازی بکن. شرایط رو. تو اون 4 ساعت اصلا از جات بلند نشو. با کسی حرف نزن. فقط حواست سر ازمون باشه و ...
به مرور عادت میکنی
-
@fargol-sh در بی حوصله گفته است:
@zahra-zahraii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh سلام فاطمه
چون زیست مهمه اول از همه زیست میزنم
میتونی بینش درد ی دیقه خستگی درکنی بعد بری سراغ بقیه درسازهرا سر کنکور ۴۰۰ انقد خسته بودم که یه صفحه زیست میزدم یه صفحه فیزیک یه صفحه شیمی
اصلا نمیتونستم بزنم یه درس رو و برم بعدی
الان هم سر ازمونا همینطوریم
اگه همینطور پیش بره مطمئنم دردسر میشه اخرشسلام
من سر این چیزا تجربه ندارم ولی کنکوریا رو منشن میکنم بیان جوا بدنGharibe Gomnam متشکرم گوگولی
-
@fargol-sh در بی حوصله گفته است:
سلام الایی های ماه
چه کارایی به نظرتون میتونه کمکم کنه؟من خودمم خیلی دچار این مشکل میشم
اصلا بعد ریاضی مثلا جواب سوالا رو میدونم ولی مغزم نمیکشه
ولی مثلا تو مشاوره تفتان میگفت که شما یه دور به سوالات مثلا درس زیست نگاه میکنی اونایی که بلدی و راحت هستن رو میزنی بعد اگر وقت اومد برای اون درس میای اون سخت هارو که بلدی حل میکنی اونایی که بلد نیستی رو هم اصلا میزاری کنار ؛ بعد میگفت هیچ سوالی رو دوبار حل نکنیدGharibe Gomnam
اره من اگه گیر کنم رو یه سوال خیلی گیر میدم بهش ک حل شه
باید رو اینم کار کنم -
@fargol-sh پارسال ک ریاضی همه داغون کرد
منم همینجوری بودم
همون بین درسا ی دیقه تنفس بگیر بهتر میشی اولم زیست بزن بنظرم@zahra-zahraii اخ همین زیست زهرا
۵۰ تا سواله
اصلا مغزم داغ میکنه😑
حتی تست اموزشی هم نمیتونم ۵۰ تا بزنم
نهایتش دو صفحه میزنم 😑 -
@fargol-sh سلام
یه نفس عمیق
بعدش هم میرم سراغ ادامه سوال ها@ftm-montazeri اینو امتحان میکنم
جواب نداده -
Gharibe Gomnam متشکرم گوگولی
@fargol-sh
تخریب شخصیتی😑 -
شخصا وقتی میرم تو اختصاصی تازه خواب از سرم میپره (جدا وقتی تو عمومی هام خیلی چشام سنگینن)
اول ریاضی و بعد فیزیکو و بعد شیمی رو میزنم. اینجوریم میزنم که یه حدود تایم 10-20 دقیقه کمتر از تایم خود اپیشنهادی بسته به سطح خودم برای هر درسی میچینم قبل ازمون (سر ازمون ممکنه تغییرش بدم) و میرم میدم ولی همرو نمیزنم. سوالای سخت و پرمحاسبه و ... رو نگه میدارم یا اونایی که یکی دوباره حل کردم به جواب نرسیدم و سعی میکنم تو تمام اون تایم برسم همه سوالات رو حداقل یه بار ببینم
بعدش که شیمی تموم شد ، مثلا یه 40-30 دقیقه ای مونده میرم با خیال رحت سر ریاضی و فیزیک. یجورایی به امید اون سوال سختا ، خسته نمیشم
و اینکه کاملا شبیه سازی بکن. شرایط رو. تو اون 4 ساعت اصلا از جات بلند نشو. با کسی حرف نزن. فقط حواست سر ازمون باشه و ...
به مرور عادت میکنی
amirmohammad shakeri
شما بین آزمون چیزی میخورید؟ -
amirmohammad shakeri
شما بین آزمون چیزی میخورید؟نه. فقط اب. اونم یه کوچولو البته اخر ازمون هم از گشنگی دارم ضعف میرم دیگه
از ازمونای بعدی میخوام خوراکیای مختلف رو ترای کنم
-
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهAsmaa Kianii در بی حوصله گفته است:
@fargol-sh تایم مطالعت رو ببر بالا یعنی اگه 1ساعت میخونی بعد استراحت میکنی حالایه و ساعت ربع بخون همون مقدارقبل استراحت
تست زمان دار میتون کمکت کنهدوساعته هست ولی وسطش پامیشم وامیستم
-
Anzw 18 حالا منظور از خوراکی چیپس نیستا:face_with_hand_over_mouth:
چیزای راحت و جمع و جورمثلا من سر آزمونا یا چندتا از این کاکائو کوچیکا و یا چندتا خرما میذاررم کنار دستم
گاها استرس گرفتنی هم خیلی کمک می کنه:face_with_tears_of_joy:
Anzw 18 نم کاکائو و ابمیوه میخورم ولی این جواب نمیده