مکتب خونه ادبیات!
-
-
@f_ssu در مکتب خونه ادبیات! گفته است:
@njzamin چند دقیقه پیش یاسمین ^خانوم^ بودن ها...
شیطون بلا خودم دقت نکردم ها...ههه
-
@f_ssu ببین ما میگیم ایهام تناسب یعنی یه دلیل غیر منطقی اوردن واسه اون مسئله حالا اینم میگه چشم واسه این اروم گرفته که آشوب و بی قراری زلف رو دیده.و اینم دلیل منطقی نیس
mrz در مکتب خونه ادبیات! گفته است:
@f_ssu ببین ما میگیم ایهام تناسب یعنی یه دلیل غیر منطقی اوردن واسه اون مسئله حالا اینم میگه چشم واسه این اروم گرفته که آشوب و بی قراری زلف رو دیده.و اینم دلیل منطقی نیس
ادبیات روونه....زیاد بحث نکنین...
-
-
😔😐 دوستان من دید ادبی نگاه میکنم میگم نداره خب برای من اون وهم ادبی رو ایجاد نمیکنه
انچه دیده ایم 😂 دلیل من اینجوریه درسته تو فرمول ایهام تناسب صدق میکنه 😁 ولی در هر صورت من باشم نمیزنم ایهام تناسب 😔 -
@f_ssu در مکتب خونه ادبیات! گفته است:
samin0-0 نزنین که در صد درصد کم شود
وانگهی به صفر بگراید که...شما چرا دیگه....تیکه هستش؟
-
😊💐 منم معذرت میخوام اگه خیلی رو نظرم تاکید کردم . ولی بنظر من و حتی بعضی دبیران ادبیات تناسب ان چنانی نداره 💐
-
-
😊💐 منم معذرت میخوام اگه خیلی رو نظرم تاکید کردم . ولی بنظر من و حتی بعضی دبیران ادبیات تناسب ان چنانی نداره 💐
-
@f_ssu نه من هنوز میگم این تناسب ان چنانی نداره از لحاظ ادبی که بخوایم در نظر بگیریم . ولی اگه کنکور بگه ایهام تناسب بقول استاد اقاجانی تو آب نمک نگه میدارم بقیه گزینه هارو میبینم
بگه هم غلط نیست ولی تناسب ان چنانی نداره معنی دومش -
samin0-0 حالا من از استادم میپرسم بهتون میگم ...
شبتون به خیر و خوبی و شکلات تلخی و پر ستاره ای و .....