مرور لایه ای گوارش
-
@امیرمسعود-جعفری ص؟
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli شروع کن هر فصلی میخوای
من گشنمه برم میام -
بیرونی ترین لایه لوله گوارش همواره بخشی از صفاق است
ص/غپ.ن:احتمالا قبل من یکی گفته اینو خیلی متداوله
-
تنظیم عصبی دستگاه گوارش را بخشی از دستگاه عصبی به نام دستگاه عصبی خودمختار انجام میدهد
ص/غ@امیرمسعود-جعفری ص
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تنظیم عصبی دستگاه گوارش را بخشی از دستگاه عصبی به نام دستگاه عصبی خودمختار انجام میدهد
ص/غنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری نه غلطه خودش شبکه روده ای داره اون کاراشو میکنه خودمختار فقط تنظیمی چیزی باشه انجام میده...:|
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-hamrang حلق و دهان نه نداره
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-hamrang در مرور لایه ای گوارش گفته است:
بیرونی ترین لایه لوله گوارش همواره بخشی از صفات است
نگفتن
غ
بخاطر مری -
sina bigdeli منم فک کردم سوال درسیه
پیام امیر تو اینیستا رو دیدی؟نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour اره حله
-
هورمون سکرتین بعد از ترشح ابتدا به قلب توسط خون رفته و سپس به لوزالمعده توسط خون منتقل میشود
ص/غ -
@zahra-hamrang غ فقط اندام های محوطه شکمی صاف دارن
-
M Tg چون از دوازدهه فکر کنم به یکی از سیاهرگ ها ترشح میشه بعد که رفت تو قلب با سرخرگ میره به لوزالمعده
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در مرور لایه ای گوارش گفته است:
M Tg چون از دوازدهه فکر کنم به یکی از سیاهرگ ها ترشح میشه بعد که رفت تو قلب با سرخرگ میره به لوزالمعده
نکته فرستادم مرد مومن
یادداشت کن -
@امیرمسعود-جعفری نه غلطه خودش شبکه روده ای داره اون کاراشو میکنه خودمختار فقط تنظیمی چیزی باشه انجام میده...:|
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first دقیقا متن کتابه
-
Asal M 2 در مرور لایه ای گوارش گفته است:
@zahra-hamrang غ فقط اندام های محوطه شکمی صاف دارن
ببخشید اشتباه تایپی شد .صفاق
-
@امیرمسعود-جعفری در مرور لایه ای گوارش گفته است:
نکته فرستادم مرد مومن
یادداشت کننوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه حرکات ارادی ناشی از انقباض ماهیچه های اسکلتی هستند
ص/غ -
ص/غ@امیرمسعود-جعفری
درسته -
همه حرکات ارادی ناشی از انقباض ماهیچه های اسکلتی هستند
ص/غsina bigdeli
غلطه -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها برا فصلای دیگ تاپیک جدا بزنین
-
@zahra-hamrang در مرور لایه ای گوارش گفته است:
ج)همه جای لوله گوارش لایه بیرونی داره ولی فقط تو محوطه شکمی بخشی از صفاق هستش
-
sina bigdeli
غلطهنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو چرا؟