گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی هاalireza_ysf75 من 5/6 ساعت میخونم ولی ی فصل ب طور کامل نمیتونم تموم کنم و تستم وقت نمیشه یعنی در روز فقط ی فصل میخونم ب نظرتون چیکار کنم ک مث بقیه چنتا درس از هرکدوم ی فصل بخونم اخ اینجوری خیلی کند پیش یرم@administrators 22ستاره alireza_ysf75 aaalizadeh79 ArashSr @Dr-Bernosi fatemeh201678
fazix fbhn HossEin freedom -
alireza_ysf75 من 5/6 ساعت میخونم ولی ی فصل ب طور کامل نمیتونم تموم کنم و تستم وقت نمیشه یعنی در روز فقط ی فصل میخونم ب نظرتون چیکار کنم ک مث بقیه چنتا درس از هرکدوم ی فصل بخونم اخ اینجوری خیلی کند پیش یرم@administrators 22ستاره alireza_ysf75 aaalizadeh79 ArashSr @Dr-Bernosi fatemeh201678
fazix fbhn HossEin freedom@dr-lila قرار نیست تو یه روز یه فصل رو تموم کنی، هر فصل رو چندین قسمت تقسیم کن، بعد میبینی که هر قسمت رو مثلن میشه تو یه ساعت خوند و تستاشو مثلن تو یه ساعت زد، بعد برو قسمت بعدی و همینطور ادامه بده تا فصل تموم شه.
-
@dr-lila قرار نیست تو یه روز یه فصل رو تموم کنی، هر فصل رو چندین قسمت تقسیم کن، بعد میبینی که هر قسمت رو مثلن میشه تو یه ساعت خوند و تستاشو مثلن تو یه ساعت زد، بعد برو قسمت بعدی و همینطور ادامه بده تا فصل تموم شه.
aaalizadeh79 و تو یه روز اگه 8 ساعت مثلن درس میخونی این میشه هشت تا یک ساعت، بعد میشه چهارتا دو ساعت که یه ساعت تست و یه ساعت خوندنه، اینجوری میتونی تو یه روز چهارتا کتابو جا بدی، اگه مثلن هشتا کتاب داشته باشی و هر فصل ازونا رو به چهار قسمت تقسیم کنی، بعد هشت روز یک فصل از تمام کتابا رو خوندی و تستاشم زدی.
-
امروز 2 ساعت تحلیلی
نیم ساعت لغت ادبیات
دو ساعت گسسته
یک ساعت فیزیک -
mimfatehi بله
-
alireza_ysf75 من 5/6 ساعت میخونم ولی ی فصل ب طور کامل نمیتونم تموم کنم و تستم وقت نمیشه یعنی در روز فقط ی فصل میخونم ب نظرتون چیکار کنم ک مث بقیه چنتا درس از هرکدوم ی فصل بخونم اخ اینجوری خیلی کند پیش یرم@administrators 22ستاره alireza_ysf75 aaalizadeh79 ArashSr @Dr-Bernosi fatemeh201678
fazix fbhn HossEin freedom@dr-lila مهم نیس که هروز یه فصل بخونی کلا بخونی هم کیفت نداره زیاد کم بخون تو روز ولی باارزش بخون که فایده داشته باشه
-
سلام حتما
-
-