سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
۱۱ تجربی شروع از صفر
-
پاسخ: یازدهم تجربی
سلام پیشنهادتون برای شروع از صفر منی که ۱۱ تجربیم و سر اکثر درسا ضعف دارم ترم اول هم خوب نخوندم و دهم هم که یجورایی دست به سر کردیم و الکی گذروندیمش غیراصولی بنظرتون در چه حد با فیلم آموزشی پیش برم و در چه حد خودخوان باشم میشه یه راهنمایی جامع از تجربیاتتون بهم بگین که بدردم بخوره کتابایی که گرفتم زیست و ریاضی و عربی تک پایه خیلی سبز و زبان جامع خیلی سبز و شیمی مبتکران تک جلدی ۱۱ رو تهیه کردم برای منابع دیگه هم که با توجه به این شرایطی که میگن عمومی حذف میشه از کنکور فعلا فارسی درس به درس نگرفتم این منبع پیشنهادتون چیه (خیلی سبزشو بگیرم یا طالب تبار یا آموزش شگفت انگیز خ سبز؟) و اینکه از مشاورا پرسیدم گفتن فعلا آرایه و دستور زبان رو هامون سبطی بخون تا حداقل اینا قوی بشی اگه فقط امتحانات تشریحی تاثیر داشت هم بدردت بخوره و با درس به درس کار کن و برای دینی که متاسفانه سفیر خرد پایه پلسخنامش فقط به صورت pdf هست و مصیبته واقعا و اغلب میکرو دینی پایه رو پیشنهاد دادن برای فیزیک هم بهم گفتن آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ شهریاری رو بگیرم و کار کنم بعدش که فول شدم بیام کتاب تستی منبع دوم میکرو یا خیلی سبز خب تا اینجا که کتابا و وضعیتمون .توضیح داده شد میرسیم به بحث دبیرا که پیشنهادتون برای شیمی بغیر پویان نظر بابایی هست یا آقاجانی؟ میخوام پایه رو از صفر بگه ؛ برای زیست با حنیف پیش برم یا موقاری یا عمارلو چونکه بهم گفته بودن در هیچ شرایطی بیخیال تدریس آقاجانی و عمارلو نشو چون که از صفر میگن و جزوه عمارلو نسبت به بقیه جزوه ها تکه ولی از طرفیم اساتید زیاده؛ خب حالا میرسیم به دبیر ریاضی که بهم گفتن آقای حیدری رو ببینم ولی یسری مشاورا هم میگن تو که ریاضیت ضعیفه و یازدهم هستی بهتره یا ملاکپور یا سادات پیش بری شما نظرتون چیه در این مورد و فیزیک هم کهبا یحیوی پیش ببرم و عربی هم بهم گفتن فلاح بهتره چونکه از صفر میگه و مخصوصا قواعد کامل پوشش میده که واقعا لازم دارم تدریس قاعده محور رو لز یه طرفم اگه کسی تجربه استفاده از dvd کمک آموزشی عربی کنکور عمار تاجبخش رهپویان رو داره بهم بگه که ارزش این بیشتره یا دیدن ویدیوهای فلاح؟ و راجب شرکت در آزمون آزمایشی در شرایط من هم نظرتونو بگین
و در نهایت خواهشا بدون تعصب لطف کنین نظرتونو بدین و هم پیشنهاد دبیرای آلاییتون و غیرآلاییتون رو بهم بدین و ... چونکه میخوام دیگه قطعی تصمیم بگیرم سر منابع و این حواشی مضخرفو بیخیال شم البته این تاپیک برای همه کسایی که در شرایط من هستن هم مناسبه و به سود خیلیا مثل خودم هست. خلاصه که بابت غلط املایی و جمله بندی افتضاحم عذر میخوام بابت اینکه خیلی سرسری نوشتمش و همچنین بابت طومار بلندبالایی که نوشتم پوزش میطلبم.پ.ن:کلا به طومارنویسی و طومارخوانی علاقه دارم پس راحت باشین. در ضمن امیدوارم این تایپک به درد بقیه دوستان که شرایط منو دارن بخوره. هر مدل که راحت تر بودین وویس یا متن جوابتونو میتونین بدین ممنون بابت وقتتون که صرف خوندن طومارم کردین! یسری عکسای کتابایی که قبلا داشتمم میزارم نظرتونو بگین و همچنین نظرتون راجب مشاورای مشاوران بهشتی و آیدی نوین چیه -
-
یازده تجربی تجربی دانش آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموزان-آلاء @یازدهم @راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-عربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@تفتانی-ها @گدار موقاری عاشقتیم دانش آموز-کنکوری دانش آموز @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-دینی #کنکور-۱۴۰۲ -
-
Amirmahdi Mostafaei چشام یاری نمیکنن بخونم واقعا ولی مشاوره میخوای شروع نو رو ببین
-
Marzieh Abouei خیلی هم طولانی نیست اگه بتونی بخونی راهنمایی بکنی عالی میشه
-
Amirmahdi Mostafaei در ۱۱ تجربی شروع از صفر گفته است:
Amirmahdi Mostafaei @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-کنکور-۱۴۰۲ @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
کنکوری با اراده
موقاری عاشقتیم
alireza abdi 0
Alireza abdi -
Amirmahdi Mostafaei
سلام
خب اول سطح خودتو مشخص کن
سطح صفر یعنی چقدر؟!
شما مشخص کردی تا چه بازه ای چه مباحثی و از چه سالی رو پیش ببری؟!
با درسنامه خوندیو نشده که از فیلم آموزشی نظر میگیرید؟!
به نظرم
درسنامه ی هر درس رو بخونید اگه زیاد نتونستید ارتباط بگیرید سراغ فیلم آموزشی برید
پیشنهادم برا زیست آقای موقاری،
عمارلو خارج بحث زیاد داره،وقت پرتی زیاد داره،حفظیاتی کار میکنن، که خب زیست مفهومیه
البته این نظر منه...
فیزیک آقای یاری دیگه کسی رو نمیشناسم درحال حاضرو خب خوندن درسنامه ی میکرو جالب تر میشه به نظرم
شیمی هم نظام قدیم آقاجانی بعضی از مباحث پایه و اصولی رو تدریس دارن.و به نظر خوب میتونه باشه
برای ریاضی از آقای ثابتی زیاد تعریف میکنن که خودم ارتباط نگرفتم و به نظرم آریان حیدری بهترن!
عمومی رو هم که ترجیحا درسنامه همیشه حرف اول رو زده
اینکه در چه حد خود خوان باشید بستگی به خود آدم داره
شما الان رو مباحث یازدهم فوکوس کن اختصاصی هارو محکم ببند عمومی هم جامع بخون
وخب یه پیشنهاد...
از سال ۸۹ قرار بر این بوده که کنکور کلا حذف بشه
الان ۱۴۰۱ هستیم و هنوز کنکور به روال قبل خودش داره ادامه میده،که انیدوارم برا ۴۰۲ هم همین روند باشه
اینا همه حرفن و تا کنکور ۴۰۱ برگزار نشه برای ۴۰۲ هیچ تصمیمی قطعی نیست...
من خودم با مشاور هماهنگ کردم ادبیات قرابت،آرایه،دستور زبان
عربی هم قوائدش رو تستی کار میکنم تا تکلیف مشخص شهمشاور هم نمیشناسم اینارو
-
@narjes-hashemi شما کنکوری ۱۴۰۱ هستین؟ سطح صفر منظورم اینه که خوب درسا رو اصولی نخوندم و نیاز دارم یه دبیر اگثر مطالبو توی تدریسش پوشش بده و بعدش برم تست بزنم برای تفهیم شدن موضوع ولی ریاضیم مثلا تشریحی هم مشکل دارم توش فکر نکنم آریان تستی بگه خیلی بدردم بخوره بنظرت ریاضی رو انه با درسنامه نتبجه نگرفتم چه کنم و با کی بخونم شما حنیف عظیمی هم دیده بودی زیست؟ اگه آره نظرت چی بود؟
-
Amirmahdi Mostafaei
۴۰۲ هستم
خب پس این ۴ ماه اختصاصی رو خوب ببند شما
تابستون تست پوششی یازدهم با دهمی که نخوندید رو کار کنید!!
عااا اریان حیدری تکنیک تستی میده درست ولی مفهومی کار کرده و به نطر صفر صفر هم که باشی پوشش میده
من تا امسال درگیر المپیاد زیست بودم و اصلا کتاب نخوندم!
کمپبل کار کردم...
ولی برای آزمون آزمایشی آقای موقاری رو میبینم که به نظرم عالیه،
حنیف ندیدم!!! -
@narjes-hashemi به به چه عالی یکم از حال و هوای المپیاد زیست بگو و اینکه تمام مطالب کتاب درسی هم باید میخوندین براش الان زیست درصدت چنده و اینکه خودت ترفند خاصی داری برای زیست خوندن بگو که بهره ببریم
-
Amirmahdi Mostafaei
سلول بنیادی بودم،
زیرشاخه زیست شناسی...
بله سه پایه دبیرستان به علاوه کمپبل و منابع دیگه
درصد خوبیه نسبت به بقیه درسام
ترفند خوندن زیست؟!
یا تست زنیش؟! -
برای فیزیک و ریاضی و عربی و ادبیات میگم
ریاضی : شخصا استاد ثابتی. ولی این موضوع کاملا سلیقه ای هست. برای من یه پارامتر هایی کنار علم و سواد معلم مد نظرم بود که استاد ثابتی رو انتخاب کردم.معیار ها شخصی هستن اینم بگم البته
برای استاد ثابتی شاید اولش یکم براتون لولشون بالا باشه ولی کم کم باهاشون پیش برید عادت میکنید. یه نقصی که استاد ثابتی دارن (یا شایدم نکته مثبتشون؟؟؟) اینه که خیلی ساختمان بندی منظمی ندارن. نمیان خیلی مرتب بت بگن " تو این سوال حد اینجوری برو" "این سوال رو اینکارو بکن" تو اینجور سوالا مستقیم برو سر این کار" و ...
با تست زدنشون و حرفایی که میزنن ، این ساختمان ذهنی رو به دانش اموز میدن. یعنی وقتی دانش اموز میرسه به یه سوالی ، با خودش تکرار نمیکنه "رسیدم به این تیپ سوال پس باید اینجوری حلش کنم".
در ازاش مستقیم ذهنش میره سراغ اون راه حله. همچنین راه حل های متعددی که دارن برای بعضیا جذابه برای بعضیا نه و ممکنه علت سر درگمی باشه برای بقیهشخصا تدریس اقای حیدری رو هم اول سال دیدم برای ترکیب توابع. و خب خیلی رو کارشون مسلط هستن. در این موضوع یقین دارم. ولی من خیلی نپذیرفتم. اینکه خیلی بخوام وابسته به گزینه ها باشم چیز جالبی برای من نیست.
و یه علت دیگه ای هم که دارم (شاید علتیه که طرح کردم با استاد ثابتی ادامه بدم ) اینه که زشته من مثلا برم شریف ، بعد بلد نباشم یه ترکیب توابع رو با جبر حل کنم. زشتهدر هر حال ، تدریس هر دو استاد هست. استاد ثابتی همینجا ، اقای اریان حیدری هم کانال تلگرامی
برین از یه مبحث یکسان ، از هر دو استاد ببینید و تصمیم بگیرید
برای فیزیک شخصا اقای طلوعی. ولی اگر یازدهم هستید حتما و صد در صد استاد یاری. کنارش بتونید دوره دهم رو هم کامل ببندید به جرئت خیالتون از فیزیک پایه راحته سال بعد. خودم پارسال فیزیک هام زیر 80 نمیومد به لطف استاد یاری
برای عربی ، از دوره جمع بندی استاد ناصح زاده رو سایت استفاده کنید. شخصا با ایشون ارتباط گرفتم و خوشم اومد
برای ادبیات هم استاد حسین خانی رو همین سایت الا. استاد تو مبحث ارایه و دستور واقعا هیچی کم نذاشتن نسبت به راه ابریشم شون. تنها کاری که دارید اینه که تمرین بکنید و جزوات ایهام و مجاز و املا رو بزارید تو روتین روزانه + روتین ارایه و قرابت. بقیش تو خود واحد های جداگانه کافیه.
کتاب تناسب مفهومی استاد سبطی از نشر دریافت جزو بایدی هاست. از نون شب واجب تره این کتاب به نظرم
-
@narjes-hashemi هر دو ترجیحا روش خوندنش و بعدش تست زدن و اینکه بعد فیلم دیدن درجا تست بزنم؟
-
amirmohammad shakeri ممنون
عربی استاد ناصح زاده قدیمی نیست ببینم؟ خودت برای شیمی چه میکردی و ریاضی که خیلی ضعف دارم نظرت چیه و اینکه چه کنم؟ با این ریاضی عزیز در عین حال که وقتی مسئله رو حل میکنی جذابه ولی خیلی مطالبش فشردس و اشکالاتم خیلی زیاده و حتی در حد تشریحی مشکل دارم چه برسی به تستی پیشنهادتو بگو ممنون -
نه ناصح زاده قدیمی نیست. مهم اینه خودت تست بزنی بتونی تکنیک هارو پیاده کنی
ریاضی همینه. راه دررو نداره. باید یادبگیری. منم اوایل سال پیش مثل تو بودم.
یه روتین بذار روزی 10 تا تست ریاضی بزن با تحلیل کامل چه درست زدی چه غلط
بعد دو ماه این معجزه میکنه
برای شیمی هم وضع خیلی چندانی ندارم و نظرم خیلی مفید نیست
-
amirmohammad shakeri آرایه و دستور هم بنظرت سبطی بگیرم یا خیلی سبز؟ برای دینی و فارسی درس به درس به نظرت چی خوبه و مشاوری میشناسی که واقعا ارزش داشته باشه کار باهاش؟
نمیخوام مشاور بگیرم بعد یکی دو ماه بیخیالش شم -
Amirmahdi Mostafaei
روش زیست خوندن برای افراد کلا متفاوته
و این نیست که اگر برفرض مثال شما با یه روش نتیجه گرفتید من هم عینا نتیجه بگیرم...
ولی نظر خودمو میگم!
زیست کلا دوتا بال داره
۱.درسنامه
۲.تست زنی
۴۰ درصدو همیشه اختصاص میدم برای درسنامه
و ۶۰ درصد دیگش تست زنی
چرا؟!
چون درسی مثل زیست مهارتیه و خب مفهومی
شما تست بزنی،با همون تست کلنجار بری،مهارتشو یاد بگیری، و نکات همون تست رو یاد بگیرید از خودندن درسنامه خیلی تاثیر گذار تر میشه
یادم نیست یکی از بچه ها میگفت
کلا درسنامه تو زیست فقط کتاب درسی و بقیه نکاتو تستا مشخص میکنن...شما اگه با تست کلنجار بری و نکتشو بفهمی(ماهی گیری) خیلی بهتر از اینه که نکتشو بهت بگن(ماهی آماده بدن بهت)
برا همین گفتم آقای موقاری جون نکات بُلد رو میگن...
شاید اوایل نتیجه نگیره آدم ولی با تست زیاد کم کم میاد دستش
اگه تست آموزشی منظورتونه که هرکس یه ارفندی داره
یکی میگه بعد فیلم،یکی میگه بعد خوندن جزوات فیلم
که این کاملا بستگی به خودآدمش داره،وچیزیه که تو مسیر مشخص میشه
خیلی از چیزا همینه باید رفت تو مسیر!! -
-
Amirmahdi Mostafaei سلام اکه تلگرام داری برو عربی استاد فلاح رو ببین یا ثبت نام کن اون خییلی خوب میگه اگه باهاش یش بری قطعا نتیجه میگیری(استاد ناصح زاده هم خیلی خوب هستن ولی از این جهت که مطالب استاد فلاح مال امساله و جو کلاس آنلاین داره فک کنم مفید تره)
-
تمنا شیخی برای فارسی مبحث آرایه و دستور نشر دریافت بخرم یا خیلی سبز؟ میخوام فعلا آموزش محور باشه و بقیه استادا نظرت چیه