قرلبت
-
سلام اینو یه کمک می کنید
-
سلام اینو یه کمک می کنید
Alireza Moaied
سلام
گ3 ؟ -
سلام اینو یه کمک می کنید
Alireza Moaied
گزینهٔ یک میشه. درسته؟ -
سلام اینو یه کمک می کنید
Alireza Moaied سلام وقتتون بخیر
پاسخ کدوم گزینه هست ؟ -
Alireza Moaied
سلام
گ3 ؟Saudad 18 دقيقا
-
سلام اینو یه کمک می کنید
Alireza Moaied
اگه گزینهٔ سه جوابیه که طراح در نظر گرفته؛ گویا در سادهترین و سطحیترین نگاه به ابیات قرار داریم و طراح صرفا اینو درنظر گرفته که توی این سه بیت شاعر داره به «خوردن شراب» اشاره میکنه.
من به شخصه هیچ وجه اشتراک دیگهای توی ابیات اول و دوم و چهارم نمیبینم...
و به نظرم گزینهٔ یک خیلی جواب درستتری میتونست باشه.
به خاطر اینکه باقی ابیات به گونهای دارن درمورد این حرف میزنن که «راضیایم به رضای خدا» ولی بیت یک چنین حرفی رو نمیزنه. -
Alireza Moaied
اگه گزینهٔ سه جوابیه که طراح در نظر گرفته؛ گویا در سادهترین و سطحیترین نگاه به ابیات قرار داریم و طراح صرفا اینو درنظر گرفته که توی این سه بیت شاعر داره به «خوردن شراب» اشاره میکنه.
به خاطر اینکه باقی ابیات به گونهای دارن درمورد این حرف میزنن که «راضیایم به رضای خدا» ولی بیت یک چنین حرفی رو نمیزنه.@danial-hosseiny
نظرات شما رو دنبال میکنم و بسیار هم استفاده کرده ام تا بدین جا و ان شالله در آینده هم همینطوره
اما قرار نیست اگه نظر طراح با نظر ما هم سو نبود نگاهش رو سطحی بدونیم...هرچی باشه طراح این تست هرکسی هم باشه از ما سالهای بیشتری در این حیطه مطالعه کرده و درست نیست این قضاوت.
با احترام -
سلام اینو یه کمک می کنید
-
بیت 1
هرچند اندوهگین باشی و دلت خون باشد اما روی خندان داشته باش مثل جامی که از شرابی خونین رنگ پر است اما لبش خندان...
اگر (از سوی یار) چیزی خاطرت را آزرده کرد همچون ساز چنگ نباش که با اشاره ای سر و صدا به پا می کند و خویشتن دار باش مقابل یار -
بیت 2
ما مطیع او هستیم. چه ما را با شراب مست کند چه با نوشیندنی های بهشتی سیراب. -
بیت 3
روی مردم حساب باز نکن و ایمانت به خدا باشد و همه چیز را بسپر به او و نگران نباش. اگر لطفی از بنده ی خدا نرسد از خدا که می رسد... -
بیت 4
مصرع دوم واضحا می گوید که کاملا فرمانبردار امر یار هستیم و شکایتی از هیچ یک از رنج هایی که بخاطر او کشیدیم نداریم
روشن است بیت 3 با بقیه ابیات ارتباط معنایی ندارد
موفق باشید -
-
-
بیت 1
هرچند اندوهگین باشی و دلت خون باشد اما روی خندان داشته باش مثل جامی که از شرابی خونین رنگ پر است اما لبش خندان...
اگر (از سوی یار) چیزی خاطرت را آزرده کرد همچون ساز چنگ نباش که با اشاره ای سر و صدا به پا می کند و خویشتن دار باش مقابل یار -
بیت 2
بیت 3
روی مردم حساب باز نکن و ایمانت به خدا باشد و همه چیز را بسپر به او و نگران نباش. اگر لطفی از بنده ی خدا نرسد از خدا که می رسد... -
بیت 4
مصرع دوم واضحا می گوید که کاملا فرمانبردار امر یار هستیم و شکایتی از هیچ یک از رنج هایی که بخاطر او کشیدیم نداریم
موفق باشیدعلیرضا تمدنی داداش ممنون
-
-
Alireza Moaied
به خاطر اینکه باقی ابیات به گونهای دارن درمورد این حرف میزنن که «راضیایم به رضای خدا» ولی بیت یک چنین حرفی رو نمیزنه.@danial-hosseiny ممنونم عزیز
-
-
بیت 1
بیت 2
بیت 3
بیت 4
موفق باشیداین پست پاک شده! -
-
-
بیت 1
بیت 2
بیت 3
بیت 4
موفق باشیدعلیرضا تمدنی
علیرضای عزیز لطف داری به من و خیلی هم ازت ممنونم حرفت هم برای من متینه و کاملا میذارم روی چشمام.
ولی اگه یک بار بری سراغ کتاب تست دور دنیا در چهار ساعت گاج، بارها و بارها و بارها میبینی که طراح حرص خورده از طراحای سوال کنکور سراسری...
شما خودت الآن ابیات رو معنی کردی.
درسته؟
مگه غیر از اینه که بیت دوم و سوم و چهارم دارن درمورد این صحبت میکنن که «مطیع باش»؟
شما توی هر سه معنی دقیقا همین مطلب رو ذکر کردی. اما در آخر نتیجه گرفتی گزینهٔ سه جوابه و نه گزینهٔ یک. دلیلت برای این انتخاب رو میشه برای من بگی؟ -
-
علیرضا تمدنی
علیرضای عزیز لطف داری به من و خیلی هم ازت ممنونم حرفت هم برای من متینه و کاملا میذارم روی چشمام.
ولی اگه یک بار بری سراغ کتاب تست دور دنیا در چهار ساعت گاج، بارها و بارها و بارها میبینی که طراح حرص خورده از طراحای سوال کنکور سراسری...
شما خودت الآن ابیات رو معنی کردی.
درسته؟
مگه غیر از اینه که بیت دوم و سوم و چهارم دارن درمورد این صحبت میکنن که «مطیع باش»؟
شما توی هر سه معنی دقیقا همین مطلب رو ذکر کردی. اما در آخر نتیجه گرفتی گزینهٔ سه جوابه و نه گزینهٔ یک. دلیلت برای این انتخاب رو میشه برای من بگی؟@danial-hosseiny
ارادتمندم آقا دانیال بزرگوار
حقیقتش نظری که من دارم نسبت به ابیات اینه
بیت های یک دو چهار اشاره به این دارن کاملا مطیع یار باشی حتی اگر احساس کنی فلان امر او در ضرر تو هست باز هم اطاعت امر کنی و ناله نکنی از این مورد
مثل همونجا که مولوی میگه:در زخم او زاری مکن
دعوی بیماری مکن
صد جان شیرین داده ام
تا این بلا بخریده اماما بیت 3 اشاره به این داره که دلشوره ی امور زندگیت رو نداشته باش اگه مردم هم پشتت رو خالی کردن باز خدا هست پس دلت به اون گرم باشه و بنظرم اشاره ای به مطیع بودن نداره
باز خوشحال میشم دیدگاهت رو راجب نظرم بشنوم
-
@danial-hosseiny
ارادتمندم آقا دانیال بزرگوار
حقیقتش نظری که من دارم نسبت به ابیات اینه
بیت های یک دو چهار اشاره به این دارن کاملا مطیع یار باشی حتی اگر احساس کنی فلان امر او در ضرر تو هست باز هم اطاعت امر کنی و ناله نکنی از این مورد
مثل همونجا که مولوی میگه:در زخم او زاری مکن
دعوی بیماری مکن
صد جان شیرین داده ام
تا این بلا بخریده اماما بیت 3 اشاره به این داره که دلشوره ی امور زندگیت رو نداشته باش اگه مردم هم پشتت رو خالی کردن باز خدا هست پس دلت به اون گرم باشه و بنظرم اشاره ای به مطیع بودن نداره
باز خوشحال میشم دیدگاهت رو راجب نظرم بشنوم
علیرضا تمدنی
خب ببین. ما یک تک بیت داریم. درسته؟
توی تک بیت ما توان این رو نداریم که بفهمیم این بیت عارفانهس یا از غزل عاشقانهای گرفته شده. خب؟
در مبنای کلی من میام چیکار میکنم؟
تمام اون قسمتهایی که شما نوشتی «یار»، من «یار» رو «خدا» درنظر گرفتم.
خب؟
حالا با دیدگاه من اگه ابیات رو بخون؛ بییت دو و سه و چهار دارن میگن مطیع خدا باش و حرفی نزن.
ولی بیت اول داره میگه حتی اگه غمگینی، شاد باش. هنر توی اینه که با غم، شادی کنی. نه اگه زخمی به تو برسه، مثل چنگ سر و صدا ازت شنیده بشه.
این هم دیدگاهیه که من دارم.
و خب هیچگونه «مطیع باش» رو از بیت اول دریافت نمیکنم... بیت اول از نظر من صرفا میگه «خویشتندار باش».
این نظر منه. ولی از اونجایی که نظر شما احتمالا با نظر طراح یکیه، نظرت رو رد نمیکنم
و خیلی خوشحال میشم که اگه توی تاپیکای بچهها صرفا خودم گویندهٔ واحد نباشم.
ممنونم ازت -
علیرضا تمدنی
خب ببین. ما یک تک بیت داریم. درسته؟
توی تک بیت ما توان این رو نداریم که بفهمیم این بیت عارفانهس یا از غزل عاشقانهای گرفته شده. خب؟
در مبنای کلی من میام چیکار میکنم؟
تمام اون قسمتهایی که شما نوشتی «یار»، من «یار» رو «خدا» درنظر گرفتم.
خب؟
حالا با دیدگاه من اگه ابیات رو بخون؛ بییت دو و سه و چهار دارن میگن مطیع خدا باش و حرفی نزن.
ولی بیت اول داره میگه حتی اگه غمگینی، شاد باش. هنر توی اینه که با غم، شادی کنی. نه اگه زخمی به تو برسه، مثل چنگ سر و صدا ازت شنیده بشه.
این هم دیدگاهیه که من دارم.
و خب هیچگونه «مطیع باش» رو از بیت اول دریافت نمیکنم... بیت اول از نظر من صرفا میگه «خویشتندار باش».
این نظر منه. ولی از اونجایی که نظر شما احتمالا با نظر طراح یکیه، نظرت رو رد نمیکنم
و خیلی خوشحال میشم که اگه توی تاپیکای بچهها صرفا خودم گویندهٔ واحد نباشم.
ممنونم ازت@danial-hosseiny
آره خب حقیقتش نگاه ما باید کلی باشه
وگرنه سر جلسه که کل شعر دست ما نیستش
و این هم بگم مفاهیمی که به دست میاریم درسته ممکنه تفاوت داشته باشه اما در کنکور بیشتر مفهومی ملاک هست که برای اون مفهوم، کلیدواژه ای در بیت باشه
الان بعنوان مثال در این بیت
زخم در گ1
باده مست در گ2
دوزخ در گ4
همگی اشاره به اتفاقات ناخوشایند دارن برای شاعر، اما با این حال این مصیبت رو فقط به خاطر رضایت یار پذیرفتن و ایرادی هم نمیگیرن(شکایت نمیکنن، سر و صدا راه نمیندازن و یا هر تعبیر دیگری که از ابیات قابل برداشته...)
بیت سوم اما من دَرِش کلیدواژه ای برای این مفهوم نمیبینم و تنها چیزی که به ذهنم میرسه همون امید به رحمت یار یا خداوند هست
باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتی و بسیار خوشحال شدم از مصاحبت با شما
امیدوارم دوباره هم این سعادت تو تاپیک ها نصیبم بشه
موفق باشی شبت بخیر -
@danial-hosseiny
آره خب حقیقتش نگاه ما باید کلی باشه
وگرنه سر جلسه که کل شعر دست ما نیستش
و این هم بگم مفاهیمی که به دست میاریم درسته ممکنه تفاوت داشته باشه اما در کنکور بیشتر مفهومی ملاک هست که برای اون مفهوم، کلیدواژه ای در بیت باشه
الان بعنوان مثال در این بیت
زخم در گ1
باده مست در گ2
دوزخ در گ4
همگی اشاره به اتفاقات ناخوشایند دارن برای شاعر، اما با این حال این مصیبت رو فقط به خاطر رضایت یار پذیرفتن و ایرادی هم نمیگیرن(شکایت نمیکنن، سر و صدا راه نمیندازن و یا هر تعبیر دیگری که از ابیات قابل برداشته...)
بیت سوم اما من دَرِش کلیدواژه ای برای این مفهوم نمیبینم و تنها چیزی که به ذهنم میرسه همون امید به رحمت یار یا خداوند هست
باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتی و بسیار خوشحال شدم از مصاحبت با شما
امیدوارم دوباره هم این سعادت تو تاپیک ها نصیبم بشه
موفق باشی شبت بخیرعلیرضا تمدنی
حرفات همهش قبوله عزیزدل
هیچگونه مشکلی توی حرفت نمیبینم که بخوام اصلاحش کنم. همهش بدون هیچ تبصرهای درسته.
و میخوام بگم امشب منم یاد گرفتم و این عالیه و ممنونم ازت.
آخرشو یه جوری تموم کردی حس کردم امامی چیزیام
این حرفا رو نداریم که باهم. منم اینجا دارم کنارتون یاد میگیرم️
-
سلام اینو یه کمک می کنید
در ابیات اول و دوم و چهارم به این مفهوم کلی اشاره شده که مجنون هیچ شکایت و گله ای نداره و صرفا به دلیل عشق وافر مطیع یار هست اما در گزینه ۳ -
در ابیات اول و دوم و چهارم به این مفهوم کلی اشاره شده که مجنون هیچ شکایت و گله ای نداره و صرفا به دلیل عشق وافر مطیع یار هست اما در گزینه ۳Elham Hoseni به رحم خدا اشاره داره و اینکه اگر لطف و مرحمتی از جانب غیر نصیب تو نشود خدا آن مرحمت را نصیب حالت می کند