سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز
-
@alzahra-daftar چرا ترکیب دو فسفاته رو فقطadpباید بگیریم؟اسید دو فسفاته هم دو فسفاتست
فاطمه منصوری 1 ببین لفظ قطعا آورده و اینکه ما در قند کافت دو نوع ترکیب دو فسفاته رو میتونیم درنظر بگیریم پس دو حالت رو باید در نظر بگیری هم ADP وهم اسید دو فسفاته
-
فاطمه منصوری 1 ببین لفظ قطعا آورده و اینکه ما در قند کافت دو نوع ترکیب دو فسفاته رو میتونیم درنظر بگیریم پس دو حالت رو باید در نظر بگیری هم ADP وهم اسید دو فسفاته
@alzahra-daftar خوب به هرحال در نهایت قطعا تولید میشه یک ترکیب شیمیایی دو فسفاته اینطور نیست؟
-
@alzahra-daftar ندارم پاسخنامرو
-
-
@alzahra-daftar خوب به هرحال در نهایت قطعا تولید میشه یک ترکیب شیمیایی دو فسفاته اینطور نیست؟
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض داره -
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض داره@alzahra-daftar در سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز گفته است:
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض دارهگفته یه ترکیب دارای دو گروه فسفات که ما هم اسید دو فسفاته رو داریم هم ADP
-
فاطمه منصوری 1
گزینه ۱ بدون چک و چونه درسته -
@alzahra-daftar در سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز گفته است:
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض دارهگفته یه ترکیب دارای دو گروه فسفات که ما هم اسید دو فسفاته رو داریم هم ADP
@alzahra-daftar خوب چرا باید adp روهم فرض کنیم؟
-
فاطمه منصوری 1
بنظرم هر سه گزینه ۱ و ۲ و ۳ درسته.گزینه ۱. درسته. در مرحله سوم گلیکولیز دو تا قند سه سه گزینه تک فسفاته داریم که به هر کدوم یک فسفات آزاد اضافه میشه.
گزینه ۲. درسته . دوباره در مرحله ی سوم به ترکیب دو نوکلوتیدی NAD+ الکترون افزوده میشه که درنتیجهی این مرحله ، قند سه کربنه یک فسفاته میشه اسید دوفسفاته .که یک ترکیب دو فسفاته هست
گزینه ۳ . درسته. اینم تو همون مرحله ی سوم قندکافت رخ میده که میدونیم قند سه گزینه تک فسفاته میشه اسید سه کربنه دوفسفاته . یعنی قند به یک اسید تبدیل شده و این یعنی تغییر خاصیت . تغییر تعداد کربن هم که نداریم.
گزینه ۴ . غلطه . این تو مرحله دوم گلیکولیز اتفاق نیفته که فروکتوز دو فسفاته تجزیه میشه . و ترکیب اسیدی هم اینجا تولید نمیشه.
-
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض داره@alzahra-daftar لازم نیست چون گفته قطعاadpروهم فرض کنیم...گفته یک نوع تازه
-
فاطمه منصوری 1
تست مال کجاست؟ -
فاطمه منصوری 1
تست مال کجاست؟@alzahra-daftar یه تدریس کننده زیست...معروفه فک کنم
-
@alzahra-daftar یه تدریس کننده زیست...معروفه فک کنم
فاطمه منصوری 1
احیانا مال حرف آخر نیست...، -
فاطمه منصوری 1
احیانا مال حرف آخر نیست...،@alzahra-daftar نهه یکیدیگست
-
@alzahra-daftar منم دو رو بیشتر میپسندم...بزار بببینم تا شب جواب میده...گزاشت میزارم
-
@Alzahra-Daftar سلاام حال شما
فکر کنم میشه در مورد گزینه یک این رو گفت و ردش کرد...در مرحله چهارم adpتبدیل میشه بهatpو این adpیک ترکیبی که به خاطر وجود قند در اون دارای کربن هم هست و تازه یدونه فسفات هم بهش اضافه میشه و این فسفات رو از کجا میگیره؟؟بله از اسید دو فسفاته پس اینکهدمیگه قطعا از سیتو پلاسم کم میشه غلطهالبته فکر کنم چون جوابشو هنوز منتشر نکرده