سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز
-
@alzahra-daftar در سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز گفته است:
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض دارهگفته یه ترکیب دارای دو گروه فسفات که ما هم اسید دو فسفاته رو داریم هم ADP
@alzahra-daftar خوب چرا باید adp روهم فرض کنیم؟
-
فاطمه منصوری 1
بنظرم هر سه گزینه ۱ و ۲ و ۳ درسته.گزینه ۱. درسته. در مرحله سوم گلیکولیز دو تا قند سه سه گزینه تک فسفاته داریم که به هر کدوم یک فسفات آزاد اضافه میشه.
گزینه ۲. درسته . دوباره در مرحله ی سوم به ترکیب دو نوکلوتیدی NAD+ الکترون افزوده میشه که درنتیجهی این مرحله ، قند سه کربنه یک فسفاته میشه اسید دوفسفاته .که یک ترکیب دو فسفاته هست
گزینه ۳ . درسته. اینم تو همون مرحله ی سوم قندکافت رخ میده که میدونیم قند سه گزینه تک فسفاته میشه اسید سه کربنه دوفسفاته . یعنی قند به یک اسید تبدیل شده و این یعنی تغییر خاصیت . تغییر تعداد کربن هم که نداریم.
گزینه ۴ . غلطه . این تو مرحله دوم گلیکولیز اتفاق نیفته که فروکتوز دو فسفاته تجزیه میشه . و ترکیب اسیدی هم اینجا تولید نمیشه.
-
فاطمه منصوری 1
میگم اگر ADP رو فرض کنی جواب غلط میشه پس مثال نقض داره@alzahra-daftar لازم نیست چون گفته قطعاadpروهم فرض کنیم...گفته یک نوع تازه
-
فاطمه منصوری 1
تست مال کجاست؟ -
فاطمه منصوری 1
تست مال کجاست؟@alzahra-daftar یه تدریس کننده زیست...معروفه فک کنم
-
@alzahra-daftar یه تدریس کننده زیست...معروفه فک کنم
فاطمه منصوری 1
احیانا مال حرف آخر نیست...، -
فاطمه منصوری 1
احیانا مال حرف آخر نیست...،@alzahra-daftar نهه یکیدیگست
-
@alzahra-daftar منم دو رو بیشتر میپسندم...بزار بببینم تا شب جواب میده...گزاشت میزارم
-
@Alzahra-Daftar سلاام حال شما
فکر کنم میشه در مورد گزینه یک این رو گفت و ردش کرد...در مرحله چهارم adpتبدیل میشه بهatpو این adpیک ترکیبی که به خاطر وجود قند در اون دارای کربن هم هست و تازه یدونه فسفات هم بهش اضافه میشه و این فسفات رو از کجا میگیره؟؟بله از اسید دو فسفاته پس اینکهدمیگه قطعا از سیتو پلاسم کم میشه غلطهالبته فکر کنم چون جوابشو هنوز منتشر نکرده
-
فکر کنم میشه در مورد گزینه یک این رو گفت و ردش کرد...در مرحله چهارم adpتبدیل میشه بهatpو این adpیک ترکیبی که به خاطر وجود قند در اون دارای کربن هم هست و تازه یدونه فسفات هم بهش اضافه میشه و این فسفات رو از کجا میگیره؟؟بله از اسید دو فسفاته پس اینکهدمیگه قطعا از سیتو پلاسم کم میشه غلطهالبته فکر کنم چون جوابشو هنوز منتشر نکرده
فاطمه منصوری 1 در سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز گفته است:
سلام
جالب شد
-
سلام
جالب شد
@Alzahra-Daftar در سلام کسی اینو بلده؟گیلیکولیز گفته است:
سلام
جالب شد
الان درست شد دیگه
جواب میشه گزینه ۲
مرسی تست قشنگی بود کلی نکته ی نهفته داشت -
@Alzahra-Daftar باشه حتما نمیدونم بزارن یانه
-
۱- درسته / در مرحله ی تبدیل قند یه فسفاته به اسید دو فسفاته تنها یک فسفات به هر ترکیب کربنه دار ( هر دو قند دو فسفاته) اضافه میشه که از فسفات های آزاد در سیتوپلاسم هست
۲- غلطه / گفته در مرحله که به ترکیب دو نوکلئوتیدی ،الکترون اضافه میشه : منظورش NAD مثبت هست که به NADH تبدیل میشه که در این مرحله ترکیب شیمیایی دارای دو گروه فسفات یعنی ADP تشکیل نمیشه
۳-ترکیب کربن دار فاقد آدنین که بدون تغییر تعداد کربن هایش خاصیتش عوض می شه گلوکزه( حواست باشه که هم ATP وهم NADH هر دو تعداد کربن هاشون ثابته اما دارای آدنین هستن ) که در مرحله ای که گلوکز تبدیل میشه به فروکتوز تنها مصرف ATP داریم
۴- مرحله ای که پیوند بین اتم های کربن شکسته میشه **مرحله ی تبدیل فروکتوز فسفاته به قند **فسفاته هست که در این تبدیل ما بلافاصله بعد از تجزیه ی فروکتوز اسید فسفاته نداریمجواب تست گزینه ۱
درضمن به یاخته های گیرنده ی چشایی نباید توجه میکردی و باید فقط میگفتی هر یاخته ی هسته دار زنده تنفس هوازی داره
( گلبول های قرمز ، تخمیردارن )@Alzahra-Daftar سلام عزیزم ببینید چرا گزینه یک درسته ؟ ما در مرحله چهارم قند کافت تبدیل ADP به َATP رو داریم اونجا به ADP یک گروه فسفات اضافه میکنیم که اون هم روش تولیدش در سطح پیش ماده است و از فسفات های آزآد سیتوپلاسم کم نمیشه