از کدام انتشارات کتاب کار تهیه کنم؟
-
پایه دهم تجربی ام تو انتخاب انتشارات کتاب کار موندم، برای کتاب های ( زیست.، شیمی، فیزیک)
-
پایه دهم تجربی ام تو انتخاب انتشارات کتاب کار موندم، برای کتاب های ( زیست.، شیمی، فیزیک)
Neda Ebrahimi
فقط بگم برای شیمی مبتکران نگیر کلا مبتکران نگیر -
Neda Ebrahimi اگه کتاب تست میخوای
زیست:آی کیو
شیمی:خیلی سبز
فیزیک:خیلی سبز یا میکرو -
Neda Ebrahimi اگه کتاب تست میخوای
زیست:آی کیو
شیمی:خیلی سبز
فیزیک:خیلی سبز یا میکروMohammad Lotfi 0 البته زیست آی کیو درسنامه نداره ولی تستاش خیلی خوبه
-
سلام دوست عزیز من تو تایپیک خودم گفتم دقیقا اینو ولی اینجا هم میگم خلاصه وار نتیجه یک ماه تحقیق
زیست خیلی سبز
شیمی مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک آموزش شگفت انگیز فرید شهریاری+خیلی سبز
ریاضی خیلی سبزتوجه داشته باش اینا منابع پایه هست کنکور جامع فرق داره
-
Neda Ebrahimi
فقط بگم برای شیمی مبتکران نگیر کلا مبتکران نگیرJosey میشه بگی چرا چون خیلی حجمش زیاده یا نقد دیگه ای غیر از این میتونید بگیرید؟؟؟
-
Neda Ebrahimi برای منبع اول خیلی سبز بگیر خوبه
-
Josey میشه بگی چرا چون خیلی حجمش زیاده یا نقد دیگه ای غیر از این میتونید بگیرید؟؟؟
mahdi komari 0
فکر میکردم خیلی خارج از کتاب توضیح داده باشه ولی متنای اظافه کلفتش کرده ! آموزش کارتونیش هم بسیار زجر آور هست موفق -
Neda Ebrahimi خیلی سبز و گاج به نظرم خوبه
-
Neda Ebrahimi زیست فقط نشرالگو
-
mahdi komari 0
فکر میکردم خیلی خارج از کتاب توضیح داده باشه ولی متنای اظافه کلفتش کرده ! آموزش کارتونیش هم بسیار زجر آور هست موفقJosey ببین زیاد طولش داده درست اما هیچ وقت از یادت نمیره چون از کاریکاتور های مختلف استفاده کرده که خیلی بامزس من از خوندنش خسته نمیشم موفق باشی
-
من زیست خیلی سبز دارم چیز خوبیه ازش راضیم
شیمی خیلی سبز بگیر -
Neda Ebrahimi
فقط بگم برای شیمی مبتکران نگیر کلا مبتکران نگیرJosey
ن شیمی مبتکران خیلیم خوبه -
Josey ببین زیاد طولش داده درست اما هیچ وقت از یادت نمیره چون از کاریکاتور های مختلف استفاده کرده که خیلی بامزس من از خوندنش خسته نمیشم موفق باشی
mahdi komari 0
اره منم اینجوریم ادمو سر شوق میاره -
mahdi komari 0
اره منم اینجوریم ادمو سر شوق میاره@سمیه-صادقلو
-
Neda Ebrahimi درود
به نظر من :
زیست خیلی سبز یا آی کیو
شیمی مبتکران
فیزیک گاج یا خیلی سبز
. -
Neda Ebrahimi اول بگو
سطحت چطوریه؟(تو هر کدون ازین درسا)
به درسنامه تو زیست نیاز داری؟ -
Neda Ebrahimi اول بگو
سطحت چطوریه؟(تو هر کدون ازین درسا)
به درسنامه تو زیست نیاز داری؟سطح خوبی دارم، فقط شیمی 🥺 یکم برام سخته.
-
سطح خوبی دارم، فقط شیمی 🥺 یکم برام سخته.
Neda Ebrahimi شیمی تک جلدی مبتکران
برای ریاضی سطح پایه خیلی سبز سطح ۲ نشر الگو
برای فیزیک هم عین ریاضی
برای زیست هم اگر نیاز به درسنامه داری خیلی سبز و برای تست آیکیو خیلیا میگن سخته و خب هست ولی واقعا کتاب عالی ایه.
اگر هم یه درس همه تستا رو زدی یا ۳ سطحی استفاده کن یا سوالای ازمون مث قلمچی -
Neda Ebrahimi سلام دیدم همە نظر دادن گفتم منم بگم من از خیلی سبز استفادە کردم خوب بود جوابم گرفتم قبل از خریدنشون هم از معلمامون سوال کردم بیشترشون خیلی سبز رو پیشنهاد کردن
واسەی سطع پایە خیلی خوبە