هیستامین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقت بخیر
چون مویرگها فقط ماهیچه صاف دارن، افزایش قطر یا گشاد شدن ندارن فقط نفوذ پذیری بیشتر میشه. -
سلام . مگه هیستامین باعث گشاد شدن مویرگ های محل التهاب نمیشه؟؟
یا اینکه فقط باید بگیم باعث افزایش قطر میشه ؟؟نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar توی رگها باعث افزایش قطر میشه
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیستامین سرخرگ های کوچک را گشاد و نفوذپذیری مویرگ ها رو تغییر میده
-
سلام وقت بخیر
چون مویرگها فقط ماهیچه صاف دارن، افزایش قطر یا گشاد شدن ندارن فقط نفوذ پذیری بیشتر میشه.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh Moradi ماهیچه صاف
-
Reyhaneh Moradi ماهیچه صاف
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi مگه مویرگ ماهیچه صاف داره
-
Reyhaneh Moradi مگه مویرگ ماهیچه صاف داره
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 بله
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi نه دیگه. مویرگ فقط یه لایه سنگفرشی داره و یک غشای پایه. ماهیچه صاف نداره
-
Reyhaneh Moradi نه دیگه. مویرگ فقط یه لایه سنگفرشی داره و یک غشای پایه. ماهیچه صاف نداره
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در بعضی قسمت ها میتونه دارای ماهیچه صاف باشه
فکر نمیکنم توی کتاب باشه -
Matin Mousavi 1 در بعضی قسمت ها میتونه دارای ماهیچه صاف باشه
فکر نمیکنم توی کتاب باشهنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh Moradi نه در طولش نداره. در انتهای بعضی مویرگ ها دریچه داریم که از نوع ماهیچه صافه. که اون در طول نیست که با گشاد شدن ارتباط داشته باشه
-
Reyhaneh Moradi نه در طولش نداره. در انتهای بعضی مویرگ ها دریچه داریم که از نوع ماهیچه صافه. که اون در طول نیست که با گشاد شدن ارتباط داشته باشه
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 بله میدونم منظورم انتهای مویرگ نبود
-
Matin Mousavi 1 بله میدونم منظورم انتهای مویرگ نبود
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh Moradi خب پس چی
-
Reyhaneh Moradi خب پس چی
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 من قبلا توی یک مقاله isi خونده بودم که بعضی مویرگ های مغز در طولشون دارای ماهیچه صاف هستن
-
Matin Mousavi 1 من قبلا توی یک مقاله isi خونده بودم که بعضی مویرگ های مغز در طولشون دارای ماهیچه صاف هستن
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh Moradi برای کنکور کتاب ملاکه. وگرنه در حقیقت علمی بله. کتاب خیلی اشتباهات داره